- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
O zamanlar izlemiyordum ki ben hep son 6 kişi kala izlemeye başlıyorum . Neyse seneye kaldı bizim umutlarBaşta sohbete davet ettik ve konuyu bayağı aktif tuttuk
Keşke bize katılsaydınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zamanlar izlemiyordum ki ben hep son 6 kişi kala izlemeye başlıyorum . Neyse seneye kaldı bizim umutlarBaşta sohbete davet ettik ve konuyu bayağı aktif tuttuk
Keşke bize katılsaydınız
Çizgimiz değiştiYaa hasanı ciddi az kişi destekliyormuş şaşırdım
Valla ya hayranım o rahatlığına zatenAdam relaks
Ben eren de emreye vermişim oyumu shsjdnBende Hasan diyorummm Hatta oy kullanmışım ne zaman kullandım bilmiyorum ama Hasan'a vermişim
Allah'tan ümit kesilmezYok bacım ben ondan da umudu kestim
E Masterchef de bir yere kadar. Bizim yarışmalar öyle mi? Yıl boyu devam ediyor
Hemşerimmmm çok üzülmüştüm gittiğindeKanayan yaram emre ahzjxn instada gördüm
Hayırlısı canımO zamanlar izlemiyordum ki ben hep son 6 kişi kala izlemeye başlıyorum . Neyse seneye kaldı bizim umutlar
Yarından sonra nereye gidecek bakalımE Masterchef de bir yere kadar. Bizim yarışmalar öyle mi? Yıl boyu devam ediyor
deynepnaz seni anayurda bekliyoruz
Ben ağlamıştım ve mc izlemeyi bırakmıştımHemşerimmmm çok üzülmüştüm gittiğinde
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıYarından sonra nereye gidecek bakalım
Gerçekten çok efendi bir çocuk ve çoook yahusukluBen ağlamıştım ve mc izlemeyi bırakmıştım
Ona burcu bile bulaşmaya çalıştı ama eren tınlamadı biletabi ki eren.
adamın bir ideali ve tarzı, baştan sona da değişmedi.
hakkediyor dibine kadar.
Orası öyleTilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı
Allah yardımcısı olsunSohrab hastanedeymiş hanımlar dua edelimAllah'a emanet olsunlar
AminAllah yardımcısı olsun
Hayırlısı olsunNevreste ben yine proluğu kaçırmışım bilseydim mesaj yağmuruna tutardım