Çok amin inşaallahAynen öyle düşünüyorum, ilk defa bir şey kazandım, çok mutluyuminşallah bundan sonrası hep böyle şanslı geçer ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok amin inşaallahAynen öyle düşünüyorum, ilk defa bir şey kazandım, çok mutluyuminşallah bundan sonrası hep böyle şanslı geçer ❤
Çok amin inşaallah
Şahane olurPro mu olacağız
Prolar daha da pro mu olacak En-proŞahane olur
Siz tatile gidinProlar daha da pro mu olacak En-pro
Çok adil olduSiz tatile gidin
Pro ların gözü yaşlıŞahane olur
Öz Hakiki pro mu olacağız sadecePro ların gözü yaşlı
Kazen abi hadi kalkın gidiyoruz dese valla gidemem biri bebek iki çocuklaÇok adil oldu
Pirge bıçaktan bahsediyordu bi ara belki onu gönderirPro ların gözü yaşlı
Bir yerlerden 'haydeee son 5 dakikaaaa' diye bağıran muavin çıkacak sandım, otobüs firması ismi gibiÖz Hakiki pro mu olacağız sadece
Ama pro olmayanlar pro olsa çok sevineceklerÖz Hakiki pro mu olacağız sadece
Tatil olmaz da bıçak mantıklıKazen abi hadi kalkın gidiyoruz dese valla gidemem biri bebek iki çocukla
Pirge bıçaktan bahsediyordu bi ara belki onu gönderir
Aynen canımAma pro olmayanlar pro olsa çok sevinecekler
Ben de o yüzden dedim zaten tatile gidecek öz hakiki prolarBir yerlerden 'haydeee son 5 dakikaaaa' diye bağıran muavin çıkacak sandım, otobüs firması ismi gibi
Onlar pro olsun,bize bıçakAma pro olmayanlar pro olsa çok sevinecekler
Bıçak güzel fikir, tamamım benPirge bıçaktan bahsediyordu bi ara belki onu gönderir
Hemde dominik'eTatile gidecekler bilmiyor musun
Ya ama yaaTatile gidecekler bilmiyor musun
Kazen abi gelip nerden çıkardın bıçağı diyormuş hatırlıyorum ilk mesajlarda öyle bir muhabbet oldu sankiBıçak güzel fikir, tamamım ben
Bıçak gelecekse sadece sapını ya da keskin tarafını yollarlarYa ama yaa
Eren ile Emre arasında kalmıştım Emre ye kıyamadım
Diğer finalisti bildik ama ya bize de ucundan bir şeyler düşer belki