Gerçekten bilerek giderse çok büyük ayıp eder kendine ve destekleyenlere. Benim final görür dediğim yarışmacılardandı.Yazık olmuş
İyi o zaman elenmezGerçekten bilerek giderse çok büyük ayıp eder kendine ve destekleyenlere. Benim final görür dediğim yarışmacılardandı.
Şuan ki tabak tam Eren, in kalemi.
Bence şaşırtmaca.Bu kadar ipucu olacak şekilde yayınlamazlar bence
Hiç mutlu durmuyorEki Görüntüle 2968821
Aynı postun bu karesinde var ama bilemedim. Yarışmacıların olduğu fotoda olmaması, ilk tabakta ki baştan savmalığı Eren gitti dedirtti maalesef
Eren yok bu resimde
Normalde izlemeye fırsatım yok, doğru düzgün kim kimdir bilmiyorum.Eren ,Emre gibi kendi gitmiş
En başarılı adaylardan biriNormalde izlemeye fırsatım yok, doğru düzgün kim kimdir bilmiyorum.
Ama yukarıdaki fotoğraf bu hafta içi paylaşılmış. Muhtemelen Eren gidiyor
Panten ödüllerinde en iyi yarışma ödülü.Normalde izlemeye fırsatım yok, doğru düzgün kim kimdir bilmiyorum.
Kasıtlı gidecek ozaman giderse cidden. Bu tabaklar da normalde çok iyiNormalde izlemeye fırsatım yok, doğru düzgün kim kimdir bilmiyorum.
Dediğim gibi bilmiyorumBence şaşırtmaca.Bu kadar ipucu olacak şekilde yayınlamazlar bence
İyi tespitBende O’na oy vermişim
Hâlâ kullanmadım. Eren giderse bir anlamı yok. Görkem bile bu gidişle birinci olabilir. İyiler hep pes ediyorİyi tespit
3.oy hakkım olsa ona verirdim.
Neyse, 2. adayım Tahsin olarak gördüm oylamamdaİyi tespit
3.oy hakkım olsa ona verirdim.
İyi yapmışsınHâlâ kullanmadım. Eren giderse bir anlamı yok. Görkem bile bu gidişle birinci olabilir. İyiler hep pes ediyor
Vay sen iyi seçimler yapmışsınNeyse, 2. adayım Tahsin olarak gördüm oylamamda
Acep neye göre oy kullandım
İyi yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?