Onlar çok profesyonel geliyor banaYaaa keşke katılsanız nevreste hanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar çok profesyonel geliyor banaYaaa keşke katılsanız nevreste hanım
Türk mutfağı cepte zaten , Somer şefin gönlünü almak ıcın uzakdoğu, danilo için İtalyan mutfagı bilseniz yeterOnlar çok profesyonel geliyor bana
Yok be nevoş neler gördük eline su dökemezOnlar çok profesyonel geliyor bana
Aslında çabuk öğrenirim,elimde hızlıTürk mutfağı cepte zaten , Somer şefin gönlünü almak ıcın uzakdoğu, danilo için İtalyan mutfagı bilseniz yeter
Türk Mutfağında dökemez ama diğerlerinde bilmemYok be nevoş neler gördük eline su dökemez
Bu sezon da takmışlar kafayı, yöresel ürün kullananlara evet diyolar sankiAslında çabuk öğrenirim,elimde hızlı
Sen aslansın kaplansinTürk Mutfağında dökemez ama diğerlerinde bilmem
Tam benlik en sevdiğim kategoriBu sezon da takmışlar kafayı, yöresel ürün kullananlara evet diyolar sanki
Verin gazıSen aslansın kaplansin
Favorimi belirlemiştim ama siz giderseniz favorim sizsinizTam benlik en sevdiğim kategori
Yok canım işin espirisiKim favorinizFavorimi belirlemiştim ama siz giderseniz favorim sizsiniz
Adanalı hemserim..ev hanımı.. İçli köfte yaptı içine ciğer koyarak.. Şefler bayıldı resmen, kadın studyodan cıkınca tabaga koştularYok canım işin espirisiKim favoriniz
Çok ilginç olmuş merak ettimAdanalı hemserim..ev hanımı.. İçli köfte yaptı içine ciğer koyarak.. Şefler bayıldı resmen, kadın studyodan cıkınca tabaga koştular
İçli köftenin hertürlüsü gider ama akıllı kadınÇok ilginç olmuş merak ettim
Deneyelimİçli köftenin hertürlüsü gider ama akıllı kadın
O zaman sen bol bol yorum yaparsınBaşladığından beri izliyorum. Çok keyifli
Ona önceden söyledim konusunu açtı detayları yarından sonra paylaşacakBende kazen abi yarışmaya katıldı sandım he
İnşaallah canımO zaman sen bol bol yorum yaparsın