Karşıya kimi seçecekKaptan hasan
Daha önce kaptan olmayan birini dedi. Pelini seçmesinKarşıya kimi seçecek
Tahsin yine kaptan olabilirTahsin çok güveniyordu kendine, bakalım yine O mu seçilecek yoksa
Bende araz'ı düşündümDaha önce kaptan olmayan birini dedi. Pelini seçmesin
Araz, Ateş, Mert, Rabia, PelinBende araz'ı düşündüm
Gözlükleri çok şirinSomer şef yataktan kalkıp gelmiş sanki, gördükçe uykum geliyor
Bir kese birde havlu atsa boynuna kombin tamamSomer şef yataktan kalkıp gelmiş sanki, gördükçe uykum geliyor
MertKarşıya kimi seçecek
Ben pasif bulduğu için yaptığını düşünüyorum. Bakalım sessi mertin içinden ne çıkacakHasan neden Mert'i seçti sizce? Stratejik mi davrandi yoksa kendini göstermesini mi istedi?
Belki elenir falan çocuk bi kaptan olsun demiş olabilir yani duygularıyla hareket etmiş olabilir ya da güçlü takım kurup kaptanlık show yapabilirHasan neden Mert'i seçti sizce? Stratejik mi davrandi yoksa kendini göstermesini mi istedi?
Mert 3-0 alırmısBen pasif bulduğu için yaptığını düşünüyorum. Bakalım sessi mertin içinden ne çıkacak
Bana da öyle gibi geldi. Mert'in kaptanlığını çok merak ediyorum. Ama yalan yok daha becerikli ve atılgan olmasını bekliyordum. Çok fazla çekingen değil mi?Ben pasif bulduğu için yaptığını düşünüyorum. Bakalım sessi mertin içinden ne çıkacak
Ooo bomba olur o zaman. Yarışmaya iyi bir renk gelir.Mert 3-0 alırmıs
Olabilir de kırmızı takımda ıyı oyuncular var, emre eren burcu azizeOoo bomba olur o zaman. Yarışmaya iyi bir renk gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?