- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
o isimlerin hepsi burcu yüzünden gitti bence.
canım cicim dedikleri hep güçlüydü. hepsini eledi.
Katılıyorum aslında stratejisi o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o isimlerin hepsi burcu yüzünden gitti bence.
canım cicim dedikleri hep güçlüydü. hepsini eledi.
Katılıyorum aslında stratejisi o
bence nasılsa ben yenerim modu artık en güçlülerle potaya girmeye başlayınca çökecek.
düşünsene potada sadece eren, hasan, tahsin, sergen, azize var :)
öyle bir potada elenme riski yüksek
Bana yine de yarı finali zorlar gibi geliyor.
Ben güçlü görüyorum çünkü
Yok bee ben hic ikisi arasnda cekim hissetmedim ayrica sevgilisi olan biri hakkinda bu tip soylentiler hic hos degil yazik gercekten ilk kim cikardiysa bu soylentileriGözlerini Pelinden alamıyor ama
Kız dur sakin ol, herkes oyle dıyor İnstgramdaYok bee ben hic ikisi arasnda cekim hissetmedim ayrica sevgilisi olan biri hakkinda bu tip soylentiler hic hos degil yazik gercekten ilk kim cikardiysa bu soylentileri
Zaten pelinle yakıstırmalardan sonra Hasan hülya hülya demeye basladı.Yok bee ben hic ikisi arasnda cekim hissetmedim ayrica sevgilisi olan biri hakkinda bu tip soylentiler hic hos degil yazik gercekten ilk kim cikardiysa bu soylentileri
genel yorumlarım forevermorrenk e katılıyorum
"sus artık burcu"ya "dedikoducu sergen" epey yükleniyor. Sonra da espri yaptım diye işin içinden çıkıveriyor.
Burcu egosu kadar aklını kullansa bu sergenin oyununa gelip car car konuşmaz iki tık sempati kazanır ama nerdeeee
sakallı erene bakıyorum adam seçiliyor eyvallah deyip gidiyor. sen de Allah rızası için bir kere sus da git.
Mert çok efendi seviyorum
Emre de favorim.
Ateş/Azize gibi sürekli bebek gibi darılan insanlara da dayanmıyorum, potaya gidince modu düşüyormuşmuş... yok yaa
Eren o dönerleri o sütle göz göre göre rezil gibi dizilirken "ben potadayım burcuyu da sürükleyeyim" diye müdahale etmediyse ben de bir şey bilmiyorum, resmen sabotajdı ah çok kötüydü.
Milhan'a üzüldüm çünkü gençti gıcık değildi ama evet başarı istatistiği düşüktü. Yine de kötülüğü Rabia ile mukayese edilemez tabi, kız daha 1 tabak bile çıkaramadı.
Pelinle Hasanın enerjisi ekrandan bile bize yansıyor.
Araz sürekli başarısız olsa da, çift tadım yapıp zorla yedirse de yemeğinden kıl da çıksa zaten 2. seçilir kesin, hemen kapılır yine.
Tahsin çok tatlı kocaman kalp.
Ah Dilarayı unutmuşum, zaten aklımda hiç kalmasa daha iyi.
Iste birisi cikarmis bu algiyi olusturmus hemen fanlar olusmus filan ... sevgilisi ben olsaydim sahsen ne kadar uzucu bir durum diye dusundum . Kazanirsa doktoru birakir ne doktorlar var der vs demissiniz bu kadar mi ask emek yahu yapmayin etmeyjn serhat kazandi ama hala ayni sevgilisiyle ... Hasan da gercekten sevip deger veriyordur sevgilisine belki bilemeyiz .Kız dur sakin ol, herkes oyle dıyor İnstgramda
Sergen severlerden olmama ragmen son zamanlarda sogudugumu soylemistim ya size dun aksam gercekten cok kizdim ona . Burcu siddet diyerek abartti evet ama sergenin davranislari ve sozleri de cok normal degildi. Onune don sen onune falan Burcu dogru dedi ona ki soracak onun demesine gore mi hareket edecek
Aynen esimle birlikte cok sevip isinmistiksergene biz bayılıyorduk en başta yaaa
inanılmaz sempatik geliyordu bana da
hatta seçilmeyecek diye çok üzülmüştük
nasıl bu kadar itici hale geldi inanılır gibi değil.
Evet dedım, sozumun de arkasındayım, gercekten bunu herkes goruyor. 2 kısının cıkıp da soyledıgı bısey deıl. Burda hep birlikte yorum yapıyoruz. Herkes düşüncesini paylasıyor. Serhatın durusu ile hasanın durusunu kıyaslamıyorum bile. Sankı burada yazdığım cumle ile hasanın yuvasını dagıtıyorum gibi bi algı olusturmaya calısmayın siz de. İlk basta espriye bagladım ama sız ciddi ciddi benı suçluyorsunuz. Kaldı kı sevgilisi bıle hasanı uyarmısken sız burda bana ahlaksız bakıs acısına sahıp oldugumu ima edemezsiniz !!Iste birisi cikarmis bu algiyi olusturmus hemen fanlar olusmus filan ... sevgilisi ben olsaydim sahsen ne kadar uzucu bir durum diye dusundum . Kazanirsa doktoru birakir ne doktorlar var der vs demissiniz bu kadar mi ask emek yahu yapmayin etmeyjn serhat kazandi ama hala ayni sevgilisiyle ... Hasan da gercekten sevip deger veriyordur sevgilisine belki bilemeyiz .
Inanamiyorum suan oyle bj algi olusturmaya calistigim yok niye olsun ben size degil fanlar olusmus sayfalar acilmis ilk bunu kim cikardiysa diye dedim . Niye suclayayim ahlaksiz bakis acisina sahip oldgnuzu ima ettgm filan yok olamaz niye olsun bu soylenti cikmiski burda paylasilmisEvet dedım, sozumun de arkasındayım, gercekten bunu herkes goruyor. 2 kısının cıkıp da soyledıgı bısey deıl. Burda hep birlikte yorum yapıyoruz. Herkes düşüncesini paylasıyor. Serhatın durusu ile hasanın durusunu kıyaslamıyorum bile. Sankı burada yazdığım cumle ile hasanın yuvasını dagıtıyorum gibi bi algı olusturmaya calısmayın siz de. İlk basta espriye bagladım ama sız ciddi ciddi benı suçluyorsunuz. Kaldı kı sevgilisi bıle hasanı uyarmısken sız burda bana ahlaksız bakıs acısına sahıp oldugumu ima edemezsiniz !!
Inanamiyorum suan oyle bj algi olusturmaya calistigim yok niye olsun ben size degil fanlar olusmus sayfalar acilmis ilk bunu kim cikardiysa diye dedim . Niye suclayayim ahlaksiz bakis acisina sahip oldgnuzu ima ettgm filan yok olamaz niye olsun bu soylenti cikmiski burda paylasilmis
Burda kritik yapip eglendgm kisilerdensiniz yani yanls anlama olmasin uzulurum . Sohrab
Aynen yanls anlama olmasin uzuldum cidden seviyorum sizleri sevmesem her aksam gelip kritik yapmam aksam gorusuruz insallahBen ilk espri yapıp hatta kız dur sakin ol diyince, benım dun gece yazdığım cumleleleri yazıp siz de boyle demssınız diyince ben de sizin ciddi ciddi benı sucladıgınızı dusundum.. Sonucta ben de gördüğümü soyledim, hasan da serhat da babamın oğlu deıl..
Neyse karsılıklı yanlıs anlasılma diyelim, bu aksam yine kritik yapıp güleriz
Ben ilk espri yapıp hatta kız dur sakin ol diyince, benım dun gece yazdığım cumleleleri yazıp siz de boyle demssınız diyince ben de sizin ciddi ciddi benı sucladıgınızı dusundum.. Sonucta ben de gördüğümü soyledim, hasan da serhat da babamın oğlu deıl..
Neyse karsılıklı yanlıs anlasılma diyelim, bu aksam yine kritik yapıp güleriz
Çok tatlısınızAynen yanls anlama olmasin uzuldum cidden seviyorum sizleri sevmesem her aksam gelip kritik yapmam aksam gorusuruz insallah