mastektomi sonrası meme yapımı

serminba

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
16
2
arkadaşlar benim 2009 da kanser sebebiyle sol memem alındı.şu an çok iyiyim.artık meme ameliyatı olmak istiyorum.silikona pek sıcak bakmıyorum.karın yağlarından meme yapılıyor bu bana daha mantıklı geliyor.ankara da veya izmir de böyle ameliyat olan var mı?bana önerebileceğiniz bir doktor ismine çok ihtiyacım var.

Merhaba,

Konuyu açalı çok olmuş. Muhtemelen sorunuza cevap bulmuşsunuzdur.
Benim öğrendiğim kadarıyla vücut yağı ile yapılan dolgular kalıcı olmuyor. Vücut, kendi yağ dokusunu zamanla "tüketiyor". Bu nedenle onkoloğun ve cerrrahın da onayıyla takılacak ve periyodik tetkikleri engellemeyecek yapay bir protez kullanılması daha başarılı sonuç veriyor. (en azından radikal mastektomi operasyonu için).

Geçmiş gitmiş olsun.

Teşekkürler evet ameliyatimi oldum doktorum radyoterapi sonucu dokularimin çok zarar gördüğünü bu yüzden silikon un olamayacağını söyledi daha önceden karın yağından yaptığı memeyi (8_10 yıllikti) gormustum çok doğal duruyordu. Ben de kabul ettim.protez memeyle gezmek çok zordu. Yanı hazirdim ameliyata. Oldum. Ve çok mutluyum. O kadar güzel yaptı ki..çok doğal ve güzel. Ayrıca erime falan olmuyor. Erimeler yağ enjekte edildiği içinmiş. Biz de doku nakli oluyor. Damarlariyla beraber naklediliyor. Bu yüzden erime yok . sevgilerimle ..

Canım geçmiş olsun öncelikle.. Doku nerenden alınıp koyuldu göğsüne anlamadım . nasıl erime olmuyo .. Doktorlar o yöntemin kalıcı olmadığını söylüyorlar

Hanımefendi geçmiş olsun
Öncelikle ben İstanbulda yaşamaktayım.Anlattığnız aşamalardan geçtim.5 yıl mücadele verdim.Çok araştırdım.En son olarak çaresiz kaldım dediğim anda Sayın hocam Dr Erdem GÜVEN tarafından ameliyat edildim.Araştırmalarımda herkez 2 üç ameliyat belki düzeltir dedikleri şeyi tek bir ameliyatla ve muhteşem bir sonuçla elde ettik.İnanın eli öpülesi bir insan .Mesleki ve insani olarak.Tek bir isim işte Dr Erdem Güven muhakkak gidin.Bende mutluluğunuza vesile olayım.Şehir aramayın dr budur.Sevgiler Geçmiş olsun

Doktorn ismini verebilirmisiz lütfen

Canım geçmiş olsun öncelikle.. Doku nerenden alınıp koyuldu göğsüne anlamadım . nasıl erime olmuyo .. Doktorlar o yöntemin kalıcı olmadığını söylüyorlar
Merhabalar göbek yagimdan aldılar şu an hala(2014) İlk zaman yapilan gibi harika duruyor kontrollere gittiğimde soruyorlar kim yaptı bunu diye hayatımda yaptığım en doğrulardan biri doktoru iyi araştırın uzman olsun bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…