- 6 Aralık 2021
- 1.378
- 2.162
-
- Konu Sahibi cunkuneden
Merhaba botoks için arayıştayım.Lütfen bana işlem yaptırdığınız yeri yazar mısınız rica etsemMerhabalar. Geçtiğimiz hafta ankara da güvenilir bir yerde (çok araştırdım kendimce), piyasada. Da biraz fazla ücret vererek burun dolgusu yaptırdım. Sonuç fena değil az bi kavis haka var, ama o önden büyüyor burun, sorununu yaşamadım şükür (gerçi az kemerli, hafif düşük kolay bir burundu). Rötüşe gidicem önümüzdeki aylarda, doktordan memnun kaldım anlatacağınız. dudak dolgusu falan sordum bide senn ihtiyacın tok ona o kasar ama yüzün geniş, çene kasların gelişmiş massater botoksu şiddetle önemririm dedi. Öyle cidden zayıf da olsam yüzüm geniştir ama şikayet edilecek boyutta da değik, beğeniyorum genel olarak kendimi. Cildim çok beğenilir bu arada özenle baktık senelerce cilt bakımına bayılırım zaten, neyse yaşım da 35. Bazı yerlerde cildi sarkıttığu u duydum bu botoksun, yanakları yani. Yanakları askılayan çiğneme kası zayıflayınca olurmuş. Yüzüm incelsin isterim ama yanaklarım da sarksın istemem tabi. Arada kaldım, deneyimleyen var mı? Yaşımı da hesaba katarak cvp verirsiniz belki diye yazdım. Cvplar için çok teşekkürler şimdiden.
Merhaba yaptirdiniz mi dediginiz gibi olumsuz bi etkisi oldu mu? Ben de yaptirmak istiyorum ama bu yorumlari görünce emin olamadimMerhabalar. Geçtiğimiz hafta ankara da güvenilir bir yerde (çok araştırdım kendimce), piyasada. Da biraz fazla ücret vererek burun dolgusu yaptırdım. Sonuç fena değil az bi kavis haka var, ama o önden büyüyor burun, sorununu yaşamadım şükür (gerçi az kemerli, hafif düşük kolay bir burundu). Rötüşe gidicem önümüzdeki aylarda, doktordan memnun kaldım anlatacağınız. dudak dolgusu falan sordum bide senn ihtiyacın tok ona o kasar ama yüzün geniş, çene kasların gelişmiş massater botoksu şiddetle önemririm dedi. Öyle cidden zayıf da olsam yüzüm geniştir ama şikayet edilecek boyutta da değik, beğeniyorum genel olarak kendimi. Cildim çok beğenilir bu arada özenle baktık senelerce cilt bakımına bayılırım zaten, neyse yaşım da 35. Bazı yerlerde cildi sarkıttığu u duydum bu botoksun, yanakları yani. Yanakları askılayan çiğneme kası zayıflayınca olurmuş. Yüzüm incelsin isterim ama yanaklarım da sarksın istemem tabi. Arada kaldım, deneyimleyen var mı? Yaşımı da hesaba katarak cvp verirsiniz belki diye yazdım. Cvplar için çok teşekkürler şimdiden.
Selam. Hayır ben de cesaret edemedim açıkçası. Burdan konu ile ilgili yorum yapan niri ile de mesajlaştım, düzelmemiş sarkma sorunu zaman içinde. Bişektomi ameliyatını da önermiyorlar, yanak yap kas artk ne varsa ilerleyen yaşlarda çok önemli olacak bizler için çünkü. Bir sağlık sorunu yoksa ya da zaten her memnuniyetsizlik için estetik doktorlarıının kapısını çalmayan biriyseniz risk almak gibi geldi bana bu durum,çMerhaba yaptirdiniz mi dediginiz gibi olumsuz bi etkisi oldu mu? Ben de yaptirmak istiyorum ama bu yorumlari görünce emin olamadim
Duzelmemesi garip ama tekrar kas gelisiyor ya duzelmesi lazim. Ben de diş sıkma problemi yasiyorum ozellikle uyurken. Bas agrisiyla kalkiyorum. Görüntü olarak da keskin erkeksi duruyor yüz hatlarim. Ama sizin konuyu gorunce cesaret edemedim yaSelam. Hayır ben de cesaret edemedim açıkçası. Burdan konu ile ilgili yorum yapan niri ile de mesajlaştım, düzelmemiş sarkma sorunu zaman içinde. Bişektomi ameliyatını da önermiyorlar, yanak yap kas artk ne varsa ilerleyen yaşlarda çok önemli olacak bizler için çünkü. Bir sağlık sorunu yoksa ya da zaten her memnuniyetsizlik için estetik doktorlarıının kapısını çalmayan biriyseniz risk almak gibi geldi bana bu durum,ç
Zaten botoksun etkisi 2 ay ilk birkaç işlem sonunda. Max 3 ay gidiyor. Her 3-4 ayda bir yeniletmeniz gerek. Memnun kalmazsanız yaptırmazsınız.
Ya şey demişti yüz yogası yapıyorum gelişsin kaslarım tekrar diye ama.. diğer botokslardan farklı sanki normalde evet zaten kaslar çalışır duruma geliyor zamanla, ama bu kas eridiktikten sonra geliştirmesi zor diye taböin ediyorum yorumlardan. Gerçi normal botoksa bile zamanla yüzdeki kasları tembelleştirdiği için uzun vadede miktarı artırarK bağımlı hale getiriyor diye yorumları okumuştum. Yani o masum görünen işlemleri bile önermeyen var. Ben de doktor önerisinden sonra araştırırken gördüm sarkma problemini yoksa beni de uyaran olmamıştı. Siz de bu platform dışında da bu yorumlara denk gelmişsnzdr belki. Neyse uzattm biraz daha araştırın ya da doktrla açıkça endişenizi konuşun belki daha tatmin edici nir açıklama yapacaktırDuzelmemesi garip ama tekrar kas gelisiyor ya duzelmesi lazim. Ben de diş sıkma problemi yasiyorum ozellikle uyurken. Bas agrisiyla kalkiyorum. Görüntü olarak da keskin erkeksi duruyor yüz hatlarim. Ama sizin konuyu gorunce cesaret edemedim ya
Hayırlı olsun Aylin. YaptırmissinBen şakak dolgusu yaptırdım, botoks gibi gergin yapıyor, kaz ayklarının yüzde 85 yok ediyor… artı o kısmı dolgunlaştırdığı için genç gösteriyor, hafif kaşları kaldırdığı için de daha fresh görünüyor. Üstelik 1-1,5 yıl gidiyor. Mimikleri de öldürmüyor botokstaki gibi.
Bilindik bi marka değil. 2.500 e yaptırdım ml ını..Hayırlı olsun Aylin. Yaptırmissin
Nasil gecti surec? Hangi marka yapildi?
Merhaba nereye yaptırdınız acaba bilgi verirseniz çok sevinirimBen şakak dolgusu yaptırdım, botoks gibi gergin yapıyor, kaz ayklarının yüzde 85 yok ediyor… artı o kısmı dolgunlaştırdığı için genç gösteriyor, hafif kaşları kaldırdığı için de daha fresh görünüyor. Üstelik 1-1,5 yıl gidiyor. Mimikleri de öldürmüyor botokstaki gibi.
Ben de diş sıkmadan dolayı yaptırıyorum 2 senedir, o açıdan memnunum ama maalesef evet çenenin alt tarafında yanlarda hafif sarkma yapıyorMerhabalar. Geçtiğimiz hafta ankara da güvenilir bir yerde (çok araştırdım kendimce), piyasada. Da biraz fazla ücret vererek burun dolgusu yaptırdım. Sonuç fena değil az bi kavis haka var, ama o önden büyüyor burun, sorununu yaşamadım şükür (gerçi az kemerli, hafif düşük kolay bir burundu). Rötüşe gidicem önümüzdeki aylarda, doktordan memnun kaldım anlatacağınız. dudak dolgusu falan sordum bide senn ihtiyacın tok ona o kasar ama yüzün geniş, çene kasların gelişmiş massater botoksu şiddetle önemririm dedi. Öyle cidden zayıf da olsam yüzüm geniştir ama şikayet edilecek boyutta da değik, beğeniyorum genel olarak kendimi. Cildim çok beğenilir bu arada özenle baktık senelerce cilt bakımına bayılırım zaten, neyse yaşım da 35. Bazı yerlerde cildi sarkıttığu u duydum bu botoksun, yanakları yani. Yanakları askılayan çiğneme kası zayıflayınca olurmuş. Yüzüm incelsin isterim ama yanaklarım da sarksın istemem tabi. Arada kaldım, deneyimleyen var mı? Yaşımı da hesaba katarak cvp verirsiniz belki diye yazdım. Cvplar için çok teşekkürler şimdiden.
Teşekkürler cevabınız için, benim öyle bir sağlık sorunum yok ve keyfi yaptırılmayacak bir işlem artk anladım ve yaptırmadım da arkadaşlar okuyanlar belki öerak eder. Düşük karbonhidrat ve yüz yogası ile olduğu kadar artıkBen de diş sıkmadan dolayı yaptırıyorum 2 senedir, o açıdan memnunum ama maalesef evet çenenin alt tarafında yanlarda hafif sarkma yapıyor
Ay evet bende de oldu bu sorun çözüm bulabildiniz mi ?Ben de diş sıkmadan dolayı yaptırıyorum 2 senedir, o açıdan memnunum ama maalesef evet çenenin alt tarafında yanlarda hafif sarkma yapıyor
Nereye yaptırdınız burun dolgusu?Merhabalar. Geçtiğimiz hafta ankara da güvenilir bir yerde (çok araştırdım kendimce), piyasada. Da biraz fazla ücret vererek burun dolgusu yaptırdım. Sonuç fena değil az bi kavis haka var, ama o önden büyüyor burun, sorununu yaşamadım şükür (gerçi az kemerli, hafif düşük kolay bir burundu). Rötüşe gidicem önümüzdeki aylarda, doktordan memnun kaldım anlatacağınız. dudak dolgusu falan sordum bide senn ihtiyacın tok ona o kasar ama yüzün geniş, çene kasların gelişmiş massater botoksu şiddetle önemririm dedi. Öyle cidden zayıf da olsam yüzüm geniştir ama şikayet edilecek boyutta da değik, beğeniyorum genel olarak kendimi. Cildim çok beğenilir bu arada özenle baktık senelerce cilt bakımına bayılırım zaten, neyse yaşım da 35. Bazı yerlerde cildi sarkıttığu u duydum bu botoksun, yanakları yani. Yanakları askılayan çiğneme kası zayıflayınca olurmuş. Yüzüm incelsin isterim ama yanaklarım da sarksın istemem tabi. Arada kaldım, deneyimleyen var mı? Yaşımı da hesaba katarak cvp verirsiniz belki diye yazdım. Cvplar için çok teşekkürler şimdiden.
Sorun olmaz buradan umarım; ilker yörük ankara dan. Ama konuda da belirttim az bi düşüklük vardı sadece.Ne
Nereye yaptırdınız burun dolgusu?