Merhaba sonucunuz nedirMerhaba
Ben de 23 Haziranda Maslak Acıbadem Bülent hocada 5. Gün çift embriyo transferi oldum
Çok şükür pozitif ilk deneme 7+ 4 olarak söyledi bugün doktorumMerhaba sonucunuz nedir
Yaaa müthiş haberÇok şükür pozitif ilk deneme 7+ 4 olarak söyledi bugün doktorum
Amin darısı size inşallah güzel haberler alacaksınız sizdeYaaa müthiş haberAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Amin inşallahAmin darısı size inşallah güzel haberler alacaksınız sizde
hayırlı olsun. surecınız nasıl ılerledı? benım 3. tane 3. gun embrıyom var. henuz muayeneye gıtmedım ama havuz yontemı onerdıler. ama bıztransfer ıstıyoruz. o yuzden merak edıyorum sureçlerı. bu arada 8 gun oldu sanırım çok guzel haberler gelecek ınsallahBen 5. Gün embriyosu transfer oldum pazartesi günü maslakta
Bende de aynı şekilde kasık ve bel ağrım olmuştu hafif hafif sonra aynı sizin gibi 7. Günümde falan kahverengi bir lekelenmem oldu inşallah güzel haberlerinizi alacağızAmin inşallahilk zamanlarda belirtileriniz nelerdi ? Ben 17 Temmuz da transfer oldum. Bugün 7. Günüm kasık bel ağrısı var. Bu sabah hafif lekelenmem de oldu ve çarşamba test günüm bakalım hayırlı sonuçlar olur inşallah
Ayyy inşallah yüreğime su Serptiniz şu andaBende de aynı şekilde kasık ve bel ağrım olmuştu hafif hafif sonra aynı sizin gibi 7. Günümde falan kahverengi bir lekelenmem oldu inşallah güzel haberlerinizi alacağız
Hayırlı olsun, sıkıntı neydi tüple oldu?Çok şükür pozitif ilk deneme 7+ 4 olarak söyledi bugün doktorum
Havuz nedir?hayırlı olsun. surecınız nasıl ılerledı? benım 3. tane 3. gun embrıyom var. henuz muayeneye gıtmedım ama havuz yontemı onerdıler. ama bıztransfer ıstıyoruz. o yuzden merak edıyorum sureçlerı. bu arada 8 gun oldu sanırım çok guzel haberler gelecek ınsallah
Sonuç pozitif inş?Ayyy inşallah yüreğime su Serptiniz şu anda
Herhangi bir sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite, çok fazla beklemek istemedik o yüzden bu yola başvurdukHayırlı olsun, sıkıntı neydi tüple oldu?
Meraba bagısıklık serumu kullanmısmıydınız benım de yakında transferm varHerhangi bir sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite, çok fazla beklemek istemedik o yüzden bu yola başvurduk
Bu transfer sonrası verilen serumdan mı bahsediyorsunuz ben kullanmıştım evet transferden sonra odaya geçince takmışlardı ama adını unuttum inananınMeraba bagısıklık serumu kullanmısmıydınız benım de yakında transferm var
Hem önce hem sonrasıBu transfer sonrası verilen serumdan mı bahsediyorsunuz ben kullanmıştım evet transferden sonra odaya geçince takmışlardı ama adını unuttum inananın
Merhaba süreci detaylı anlatır mısınız?Ben 5. Gün embriyosu transfer oldum pazartesi günü maslakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?