• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu masko modokoya gidecek olanlar okusun... ve mobilyalardan anlayanları bekliyorum

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
cumartesi ve pazar günü mobilya bakmaya gittik modokoda hiç bir cacık yok once onu soyleyeyim.
masko ise daha çok seçenek 750 küsür mağaza var şimdi gel gelelim fiyatlara!!!
ben fiytlara dikkat ediyorum o pek dikkat etmesede.
şimdi normal bizim begendiğimiz vintage tarzı moblyalar genelleme 6.7 milyar ve bu fiyatlar cook yuksek...
chester ozellikle çok pahalı.
evimizi farklı yapmak istiyoruz bu yüzden salonu son derece modern döşeyecegız oturma odasını vintage yapmak isstiyorum ama uygun fiyatlarla yada iki tane kanepe alacağız .. arkadaşlar uygun fiyata güzel mobilya sitesi bilen varmı yada boyle mobilya çarşısı felan.
ayrıca duvar kağıtları fena pahalı maskoda... bu konuda lütfen bilgilerinizi paylaşın arkadaşlar.

vintage maskoda çok ama çok pahalılar en ucuzu üç bin lira mesela dandik bi sandalye 400 tl
mesela vintage yemek masası sade 1000 tl
fiyatlar fena. bu hafta sonu tahminimce eyup modesaya gideriz orayıda yazarım size arkadaşlar.

Biz bürocuyuz ve maskoya cok mal veriyoruz ev mobilyacı tanıdıklarımız da var vintage tarzını bende cok begeniyorum ama evet fiyatlar dediginiz gibi biraz tuzlu benim arkadasım masko' dan yatak odasını pesin 6000 tl' ye almıstı.. Ama sık ve farklı tarzlar cok fazla.

Back
X