- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi Mayflower75
Kötü huylu insanlar yaşlandıkça daha çekilmez insan oluyorlar. Çok haklısın ama 18 yıl var ipin ucunda, bıraktığın anda çektiklerin yılların heba olucak. Bence değmez..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocana gösterip sen buna he diyip geçer miydin ? Diye sorsaydın keşke cevabı hayırsa ya da suskunluksa benden de bekleme diye kestirip atsaydın insanların içinde o çirkefleşiyomuş ya sen de alttan alttan cool bi şekilde aynı muameleyi yap ona yanlız tavır önemli öyle bi tavrın olmalı ki oradakiler senin haklı çıkma çabasında olduğunu değil sadece kendini ve hakkını korumaya çalıştığını düşünmelilerAynen usagi91 cım..kadin tam bir arsız. Ortaya bir yalan atıyor önüne gelene anlatıp kendini haklı çıkarmaya uğraşıyor. Telefon numarasını engellemistim beni arayamasin diye bu seferde mektup yollamış eve..Bol hakaret ve tehtit içerikli iğrenç bir mektup.
Sok oldum resmen.))
Dediğin gibi sınırını çok sert çek, ölmüş insana bunu yapan diriye neler neler der maalesef...Uyuyan Adamdan Nefret dediğin doğru. Yaşlandıkça çekilmez oluyorlar.ve buarada bizim de yaslandigimizi ve sabrımızın bittiğini unutuyorlar.
Şimdiye kadar kv deme kızsam da onu silsemde torunlarını görsün diye yolluyorum eşimle. Ama artık burada son vereceğim. Zaten kızım da durumu biliyor ve onu görmek istemiyor.
Eşime söyledim. Artık annen benim için öldü dedim.
Eğer aldığım karara saygı duymazsa o düşünsün. İsterse 28 yıl olsun hiç uğraşamam kimseyle..bittı sabrım.
Mektubu ilk okuduğu gün zaten oda delirdi.annesini aradı bağırdı filan.ama günler geçtikçe sakın kafayla bu seferde acaba görmezden gelebilirmiydik o hasta bir kadın demezmi?Kocana gösterip sen buna he diyip geçer miydin ? Diye sorsaydın keşke cevabı hayırsa ya da suskunluksa benden de bekleme diye kestirip atsaydın insanların içinde o çirkefleşiyomuş ya sen de alttan alttan cool bi şekilde aynı muameleyi yap ona yanlız tavır önemli öyle bi tavrın olmalı ki oradakiler senin haklı çıkma çabasında olduğunu değil sadece kendini ve hakkını korumaya çalıştığını düşünmeliler
Herşeyin bi sınırı var canım hastaysa üşenmeyip sana o mektubu yazana kadar otursunda derdine derman arasınMektubu ilk okuduğu gün zaten oda delirdi.annesini aradı bağırdı filan.ama günler geçtikçe sakın kafayla bu seferde acaba görmezden gelebilirmiydik o hasta bir kadın demezmi?
Valla delirdim..pabucumun hastası!o hasta değil sadece kötü niyetli bir varlık diye bağırdım.
İşte kocamın bu dengesiz tavırlari beni sinir ediyor.birgun iyi oldu böylesi diyor öbür gün başka şey. .anası kilikli dengesiz..
Canım sana birşey diyim mi senin kaynana kaçık balataları sıyırmış resmenYıllar önce benim günlüğümü çalmıştı. Genç kızken çekildiğim resimlerinin içinden kuzenim ve bir arkadaşımla çekildiğim resimleri eşime bak karının sevgilileri ile resimleri var günlüğünü içinde saklıyor diye kandırmaya çalışmış bir insan bu..
Oda yetmedi bir resmim vardı ablamın gelinliğini giyip poz vermiştim. Kalkmış bana sen daha önce evlendin oğlumu kandırıyorsun diyor. Offff offf..
Aa tam sıyirmis abla bu mektup göndermeler ve su yazdıklarını ancak kafası gidenler yazar valla yaptıkları ağır şeyler , babaya iftira, sana iftira olmayanı olmuş gibi göstermek Allah sana kolaylik versin eşini seviyorsan biraz zamana birak ama annesiyle ilgili tavıra devam ..Yıllar önce benim günlüğümü çalmıştı. Genç kızken çekildiğim resimlerinin içinden kuzenim ve bir arkadaşımla çekildiğim resimleri eşime bak karının sevgilileri ile resimleri var günlüğünü içinde saklıyor diye kandırmaya çalışmış bir insan bu..
Oda yetmedi bir resmim vardı ablamın gelinliğini giyip poz vermiştim. Kalkmış bana sen daha önce evlendin oğlumu kandırıyorsun diyor. Offff offf..
Teşhisi koydum bile bu kadın şizofrenAa tam sıyirmis abla bu mektup göndermeler ve su yazdıklarını ancak kafası gidenler yazar valla yaptıkları ağır şeyler , babaya iftira, sana iftira olmayanı olmuş gibi göstermek Allah sana kolaylik versin eşini seviyorsan biraz zamana birak ama annesiyle ilgili tavıra devam ..
Hiç sorma tam bir deli!!henüz 68 yaşında. .kendine o kadar iyi bakıyor ki eminim daha çok yaşar o..Aa günlük çalmak, mektup yollamak falan inanılır gibi değil valla.
Ben de 18 yılını heba etme diyenlerdenim. Çünkü 18 yılın ardından zafer çığlıkları atan o olmasın.
Kaç yaşında bu kadın? Belki de sayılı günleri var. O zaman toptan kurtuluş. Tövbe ya Rabbim. Ama bazıları böyle düşünmeyi hakediyor. İnsanı zorla günaha sokarlar...
Bunun 1 model altı da bende var. Dedikodu, hava atma, laf sokma, yalan...Çekiyoruz...
Hiç sorma tam bir deli!!henüz 68 yaşında. .kendine o kadar iyi bakıyor ki eminim daha çok yaşar o..
Ama Allah'tan ümit kesilmez derler.şu mübarek günlerde neler dusunduruyorlar insana ya..
Allah sanada sabır versin canım. Valla zor bu insanlarla uğraşmak. .
Yok artık en son mektup olayından sonra eşim de bende artık asla gorusmeme kararı aldık ta sorun eşimin yinede bu duruma üzülüyor olması. Sanki ben idare edememisim gibi davranması. Eşinle geçmişte başka sorunlarımızda olmuştu. Atlattık şükür ama yinede kırgınım.hem o kırgınlık hemde annesinin olayları yüzünden sabrım kalmadı.Eşinizle durumunuzu bilmiyorum, fakat görüşmeseniz olmuyor mu?
Hiç bir şekilde görüşmemekten bahsediyorum.
Eşiniz görüşsün, konuşsun vs. siz iletişimi tamamen kesin , eşinize de bu konuda net olduğunuzu söyleyin,ısrarcı olmasın.
Değiştiremezsiniz, eşinizde annesini değiştiremez.
Eşinizle, kv dışında bir sorununuz olmadığını varsayarak yazdım.
Yok artık en son mektup olayından sonra eşim de bende artık asla gorusmeme kararı aldık ta sorun eşimin yinede bu duruma üzülüyor olması. Sanki ben idare edememisim gibi davranması. Eşinle geçmişte başka sorunlarımızda olmuştu. Atlattık şükür ama yinede kırgınım.hem o kırgınlık hemde annesinin olayları yüzünden sabrım kalmadı.
Bakalım eşim ilerleyen zamanlarda nasıl davranacak.eğer üstüme gelirse koyarım kapının önüne onuda..sabır küpü olsa çatlar yani..