- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Haklısın ama uğradığım haksızlık içimde öyle büyük bir yara açtı ki gece rüyamda bile bunu görüyorum. Eşim sanki bu aralar bana soğuk duruyor gibi hissediyorum. Yılların yorgunluğu belkide tahammülsüzum bu yüzden..bilmiyorum sadece çok bıktım. Bu evlilik biterse mutlu olurmuyum onuda bilmiyorum. Kafam çok karışık. .Eşiniz annesine tavır aldı ve görüşmüyor ise bu iyi bir şey
Yılların birikimi, çözümsüzlüğün olmaması sizi çok yormuş, anlıyorum. Ben bile boşandığım halde 6 sene önce şöyle olmuştu, neden izin verdim diye kendime kızıyorum.
Eğer evliliği yürütmek istiyorsanız zamana bırakın. Eşinize de bu konuyu açmamasını rica ettiğinizi söyleyin. Çok yorulduğunuzu, yıprandığınızı, tükendiğinizi söyleyin. Üstünüze gelmeye devam ederse daha fazla dayanamayabileceğinizi belirtin.
Sonra da zamana bırakın. Eşiniz gerçek yüzünü görmüş annesinin. Biraz zaman.
Dedim bile..artık zerre sabrım kalmadı bana onun yüzünden tavır almaya kalkma dedim.şimdilik susuyor morali bozuk..bence bu olanları net bi şekilde eşinle konuş. ya daimi konuşuruz ya da benim sabrım kalmadı sen bilirsin de. politik olmaman çirkef kadını haklı çıkaramaz asla. ha bu arada esas politik olamayan eşin
Var tabi..aklınca he he deyip gecmeliyim. .deli olduğunu biliyorsun duymazdan gel diyor. Ama ben bütün bunları hastalığının ardına saklanarak yaptığını biliyorum.hem çok hastayla yatsın hastaneye..mecburuz sanki çekmeye valla...Çok merak ettim politik olmak adına ne yapman lazımmış?eşinin bi fikri var mı bu konuda yoksa hariçten gazel mi okuyor ?
boşver morali bozuk olsun. sen ne olursa olsun geri adım atma aslaDedim bile..artık zerre sabrım kalmadı bana onun yüzünden tavır almaya kalkma dedim.şimdilik susuyor morali bozuk..
Bu kaynana modelinden bende de var canım birebir aynısı ve etrafım he de geç diyenlerle dolu bende bi yere kadar he dedim geçtim baktım bi süre sonra he diyemiyorum desemde geçemiyorum bu sefer bende karşılık vermeye başladım karşılık vermek derken yanlış anlama olmasın saygısızlık değil akıllıca taşı gediğine koydum diyebilirim 4 yılımı sldı ama zafer benim kv bana laf sokarken artık daha seçici :) tabi bu benim hazır cevaplılığımla paralel gelişen bir durum :)Var tabi..aklınca he he deyip gecmeliyim. .deli olduğunu biliyorsun duymazdan gel diyor. Ama ben bütün bunları hastalığının ardına saklanarak yaptığını biliyorum.hem çok hastayla yatsın hastaneye..mecburuz sanki çekmeye valla...
Ablacim 18yil diyorsun...18yil önce para aldı benden diyen kaynana doğru söylese kaç yazar..bence sizin tahammulunuz azalmış..18yildir degismeyen kocaniz 18yil sonra nasıl değilsin..bu deveyi siz 18 yıl gutmussunuz....bu saatten sonra ya aynı tas aynı hamam devam edeceksiniz ya da çekip gideceksiniz...mizanini iyi kurmak lazım gidersem nolur kalırsam aklıma mukayyet olur muyum gibi.. hakkınızda hayırlısı olsun.
Aynen bende oyleyim.ama son haftalarda iyice cirkeflestim.bunu kendime yakistiramazken aynı zamanda hakettiklerini düşünüyorum. Tek istediğin kocamın beni anlaması. O kadın umrumda bile değil aslında. Evim huzurlu olsun yeter..Çok haklısınız anlıyorum sizi. Duruşunuza karakterinizede saygım var hatta bende biraz sizin gibiyim. Adalet duygum çok fazla. Doğrucu davutum. Bende bazı dönemler çok yıprandım gemileri yakmayı istedim türlü sebeplerden dolayı. Ama düşününce meydanı onlara bırakmayı vazgeçmeyi yenilmişlik olarak gördüm ki benim yenilmeye niyetim yoktu. Çünkü benim erdemli, iyi niyetli, bazı konularda sessiz oluşumun bana faydası değil zararı oldu meydanı iyice boş buldular. Benim istediğim belliydi vazgeçmeyecektim ve meydanı onlara bırakmadım. İyiki de bırakmamışım. Demem o ki siz önce ne istiyorsunuz onun cevabını bulun. Sonrasında bizde size daha düzgün yardımcı oluruz. Sevgiler
Oha ölmüş adama dil uzatacak kadar seviyesizler yani hazmetme zaten giydirmeye tam gaz devamKızlar doldum taktım artık. Kv ye yazdığım mesajı görseniz inanamazsınız. En ağır en kırıcı sözleri söyledim. Ömür boyu bunarı unutmayacak.usagi91 terbiyesizlik etmedim aynen bana söylediklerini bir şekilde ona iade ettim ama gel görki içim rahat değil. Öyle yada böyle yinede canimi sıkıyor bu olanlar.ölmüş babamın arkasından uydurdukları iftiraları hazmedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?