How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Maskarayi çöp ettim xd

Pastelin watterprof maskarasi benim aldığım da Gratisten almıştım çöpe atcam şimdi .. 🥲😂🥲🥲

Hafif ve neredeyse su ile bile kolayca temizlenen bir maskara arıyorsan, fotoğrafını ekleyeceğim ürünü takip edip indirimde alabilirsin.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-09-12-08-25-76_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg
    Screenshot_2022-06-09-12-08-25-76_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 39
A101de golden rose maskaralar var onlardan sarı veya yeşil olandı sanırım gözde ağır durmuyor ve tek tek ayrılıyor kıl fırçalı değil silikon fırçalı olanlardan kullanmanızı öneririm.
Pembe olanı da efsane ama... :) Ki normalde ucuz marka kullanmam ama kirpik yapısı da müsaitse pembe olanı tek tek ayırıyor. Şahane bi ürün.

Vala maskarada note marka diyurm baska bisey demiyorum.

Bu arada su geçirmezler marka ne olursa olsun bana çok çok ağır geliyor, akşam da çok zor temizleniyor zaten. Kullanan kişi sahneye falan çıkmıyorsa bence tamamiyle gereksiz bir ürün çeşidi 🙄

Bu arada su geçirmezler marka ne olursa olsun bana çok çok ağır geliyor, akşam da çok zor temizleniyor zaten. Kullanan kişi sahneye falan çıkmıyorsa bence tamamiyle gereksiz bir ürün çeşidi 🙄
Aynen maskara gozüyle cok oynayan, kaşıyan biri degilse kullanan ,kolay kolay akmaz ki.
Birde temizlemek cok zor gerek var mı gözü, kirpiği o denli zorlamaya bilmiyorum.
Ben kolay temizlenen şeyleri tercih ediyorum cildimde,özellikle. Yıllardır almadim suya dayanıklı maskara. Almam da sanirim bundan sonra,günluk kullanıma uygun bulmuyorum.

Back