How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Maskarayi çöp ettim xd

loyal_oO

HUZUR EN ÖNEMLİSİ
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
151
80
18
Merhabalar herkese. Ben makyaj yapmayı pek bilmiyorum haliyle makyaj malzemelerinden de anlamam. Yeni yeni birkaç şey almak istedim ilki maskara oldu tabi çok koyuydu sürdükten sonra kirpiklerim çok ağırlaşıyor kap kara bir görünüm oluyordu suya dayanıklıydi. Herneyse nerden estiyse içine bir kaç damla zeytinyağı damlatıp onun o koyulugunu biraz hafifletmek istedim düşündüm yani... Şimdi sürdüğüm anda göz kapağıma bulaşıyor direk oynatmadan kurusun diye bekliyorum yinede bir süre sonra gözümün altına bulaşıyor. Bunu çöpe atayım mi ben yoksa çözüm bilen var mı?

Böyle bi yöntem ilk defa duyuyorum. Su damlatsaniz kurur ama yağdan emin değilim.

Aldığınız maskaranın markasi çok önemli. Agirlastirmayan maskaralar var. Bundan sonra onlardan tercih edin.

Elinizdekini buzdolabına koyun donsun biraz. Düzelirse kullanırsınız.

Merhabalar herkese. Ben makyaj yapmayı pek bilmiyorum haliyle makyaj malzemelerinden de anlamam. Yeni yeni birkaç şey almak istedim ilki maskara oldu tabi çok koyuydu sürdükten sonra kirpiklerim çok ağırlaşıyor kap kara bir görünüm oluyordu suya dayanıklıydi. Herneyse nerden estiyse içine bir kaç damla zeytinyağı damlatıp onun o koyulugunu biraz hafifletmek istedim düşündüm yani... Şimdi sürdüğüm anda göz kapağıma bulaşıyor direk oynatmadan kurusun diye bekliyorum yinede bir süre sonra gözümün altına bulaşıyor. Bunu çöpe atayım mi ben yoksa çözüm bilen var mı?
Maalesef artık düzelmez bu, üstelik kiprik gibi iltihabı bile olabilir öyle kafamıza göre yağ koyup süremeyiz
Ekstra siyah almışsınızdır ondan koyudur doğal dursun derseniz kahverengi rimel alacaksınız ve akmasını istemiyorsanız waterproof olacak suya dayanıklı..

Öncelikle o maskarayı atıp yenisini alın yağ damlatmak nedir yani bari su damlatsaydınız :D Suya dayanıklı maskaralar daha ağır olur normal bir maskara alın. Hafif maskaralar var tek kat sürdüğünüzde belli belirsiz gözükür ağırlaşma da yapmaz ;)

Suya dayanıklı olan maskaralardan almayın bir daha,hem temizlerken zorluk oluyor hemde zift gibi oluyor. Havuza denize girmeyecekseniz maskara sürüp gerekli değil,iyi kalite bir maskara kolay kolay akmiyor zaten.
Yağ homojen dağılmaz ıslak kalır bu sebeple yağ damlatmak işe yaramaz maskarada.
Yenisini alın,açınca kullanirken kapağını ileri geri hareket ettirin tüpün icinde,fırcanin uzeri azıcık kaplansin,fazla kaplandıysa tekrar tupe daldırıp cıkartın,hafifce kenarlarına sürüp fazlalıklarını alıp öyle kullanın ilk katı. Sürdünuz hafif göründü gözünüze, hafif kuruyunca kirpik uclarına dogru bir kat daha sürün daha uzun ve hacimli duruyor böyle yapınca. İslakken surerseniz kirpikler yapişıyor birbirine,ilk katı sürerken yapıştırmadan sürün,yapışan olursa kürdan vb ince bir şeyle hafifce ayırin öyle kurutun.
Uzun uzun anlattım ama makyaj videolarına bakarsanız daha kolay olur anlamanız.

Yalnız zeytinyağı çok yaratıcı olmuş gerçekten 😁 arkadaşların da dediği gibi kahverengi falan alın bir dahakine. Çorba yaptığınızı da çöpe atın lütfen

Evet yeni yeni izliyorum biseyler öğrenicem inşallah teşekkür ederim tavsiyeniz dinleyeceğim. 🥲❤️

Evet dolaba koydum bir süre ama çıkarıp sürerken bu seferde zorlanıyorum o çöp oldu ama tecrübe de oldu dediğiniz gibi ❤️

A101de golden rose maskaralar var onlardan sarı veya yeşil olandı sanırım gözde ağır durmuyor ve tek tek ayrılıyor kıl fırçalı değil silikon fırçalı olanlardan kullanmanızı öneririm.

Suya dayanıklı olan maskaralardan almayın bir daha,hem temizlerken zorluk oluyor hemde zift gibi oluyor. Havuza denize girmeyecekseniz maskara sürüp gerekli değil,iyi kalite bir maskara kolay kolay akmiyor zaten.
Yağ homojen dağılmaz ıslak kalır bu sebeple yağ damlatmak işe yaramaz maskarada.
Yenisini alın,açınca kullanirken kapağını ileri geri hareket ettirin tüpün icinde,fırcanin uzeri azıcık kaplansin,fazla kaplandıysa tekrar tupe daldırıp cıkartın,hafifce kenarlarına sürüp fazlalıklarını alıp öyle kullanın ilk katı. Sürdünuz hafif göründü gözünüze, hafif kuruyunca kirpik uclarına dogru bir kat daha sürün daha uzun ve hacimli duruyor böyle yapınca. İslakken surerseniz kirpikler yapişıyor birbirine,ilk katı sürerken yapıştırmadan sürün,yapışan olursa kürdan vb ince bir şeyle hafifce ayırin öyle kurutun.
Uzun uzun anlattım ama makyaj videolarına bakarsanız daha kolay olur anlamanız.

Su geçirmez rimel kullaniyorum ama fircayi tüpten cikarttigim gibi direkt kirpigime surmuyorum fazlaliklarini aliyorum, siliyorum kalanini suruyorum. Kuruduktan sonra kirpiklerimi parmagimla yukari dogru tarar gibi yapiyorum duzgun duruyor. 😁

Su geçirmez rimel kullaniyorum ama fircayi tüpten cikarttigim gibi direkt kirpigime surmuyorum fazlaliklarini aliyorum, siliyorum kalanini suruyorum. Kuruduktan sonra kirpiklerimi parmagimla yukari dogru tarar gibi yapiyorum duzgun duruyor. 😁

Back