• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maskara tavsiyesi

Kesinlikle maybelline one by one turuncu renkli yada pastel mor renkli. Mascaraya 50 lirada verdim ama yok en iyisi bu ikisi

Lancome virtuose çok iyiydi ama drama çıkmış onun yerine,ben dramadan pek memnun kalmadım eski virtuose fırçasıyla kikoyu sürüyorum ama they are real benefit iyi gerçekten.

Lancome virtuose çok iyiydi ama drama çıkmış onun yerine,ben dramadan pek memnun kalmadım eski virtuose fırçasıyla kikoyu sürüyorum ama they are real benefit iyi gerçekten.
Virtuose ben hep yurtdışından alıyorum inanılmaz guzel bir rimel ama Türkiye'de hiç yok cidden :( cok uzuldum valla

Bunlar da virtuose kadar iyimi canım?yani onun fırçası çok özeldi,başka markada varmı öyle fırça bilmiyorum,

Bunun fırçası daha farklı ama bu rimelden cok memnunum canım. Doll eyes da cok guzel onun fırçası daha farklı ama su an yanımda degıl :KK43: eve gıdınce cekecegım. Ama ıkısınddn bırını sec dersen estee lauder derim :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 232
  • image.jpg
    image.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 242
Bunun fırçası daha farklı ama bu rimelden cok memnunum canım. Doll eyes da cok guzel onun fırçası daha farklı ama su an yanımda degıl :KK43: eve gıdınce cekecegım. Ama ıkısınddn bırını sec dersen estee lauder derim :)
Benefit they are real kullandın mı?onunla karşılaştıracak olursan hangisi dersin?

Back