- 29 Kasım 2014
- 13
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi haticekuru
Maskara ve rimel iin tavsiyeniz nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Virtuose ben hep yurtdışından alıyorum inanılmaz guzel bir rimel ama Türkiye'de hiç yok cidden cok uzuldum vallaLancome virtuose çok iyiydi ama drama çıkmış onun yerine,ben dramadan pek memnun kalmadım eski virtuose fırçasıyla kikoyu sürüyorum ama they are real benefit iyi gerçekten.
Estee lauder sumptuous ya da lancome doll eyes en iyileri
Bunlar da virtuose kadar iyimi canım?yani onun fırçası çok özeldi,başka markada varmı öyle fırça bilmiyorum,Estee lauder sumptuous ya da lancome doll eyes en iyileri
Bunlar da virtuose kadar iyimi canım?yani onun fırçası çok özeldi,başka markada varmı öyle fırça bilmiyorum,
Benefit they are real kullandın mı?onunla karşılaştıracak olursan hangisi dersin?Bunun fırçası daha farklı ama bu rimelden cok memnunum canım. Doll eyes da cok guzel onun fırçası daha farklı ama su an yanımda degıl eve gıdınce cekecegım. Ama ıkısınddn bırını sec dersen estee lauder derim :)
Benefit they are real kullandın mı?onunla karşılaştıracak olursan hangisi dersin?
O zaman senin tavsiyeni dinlemekte fayda varYok canım yani bir tane benefit kullandım ama ısmını bılmıyorum.. Yıne de ben benefitin rimellerinden cok memnun kalmadım
O zaman senin tavsiyeni dinlemekte fayda var
Tabi yazarım canım,çok sağol tavsiyen için.Alınca yaz canım mutlaka :) estee lauder sumptous extreme bir numara:)
Rica ederim canım ne demek :)Tabi yazarım canım,çok sağol tavsiyen için.
Bende aldım virtuose yerine bu çıktı dediler ama pek memnun kalamadımlancome hypnoise çok iyi