Saç Kesim Şekilleri Maşayla yaptığım iri dalgalarımı nasıl uzun süre korurum?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ASYAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
181
1
96
40
İstanbul
kızar sacımı söyle tv de gördüklerımız gıbı iri dalgalı yapmak ıstıyorum.maşam war yapıyorum hemen bozuluyo ve dogal durmuyo yanı her an dugune gıdecek gıbı dogalda olsun ıstıyorum..bıldıgınız bı yöntem warsa benımle paylasırsanız sewınırım hihoyyyt

canım sana sürer bir yöntem önericem bütün gün dayanıyor matfakta kullandıgımız folyolardan emi aynı kalıyor beydan beş cm kadar ufak dikdörtdenler yap sonra bunları katlayarak bir cm me kadar düşür tüm saçını bunlarla sarıcaksın 20tane kadar yeterli oluyor daha sonra temiz ve nemli saçlarına bigudi sarar gibi istedigin kalınlıkta sar akşamdan sarıp yatarsan sabaha kadar daha iyi olur sabahta bunları teker teker aç muhteşem oluyor

tesekkurler arkadasım denıcem yerimseniben cook merak ettım dogrusu sabırsızlanıyorum denemek ıcınkaydirigubbakcemile3

byhn cok guzelmis saclarin da rengi de/
sanirim rengi boya demi?
ne renk boya kullandin ogreensem?
boya degilse de harika rengi var.

bende maşadan olabileceğini düşünüyorum
babylıssin kalın maşasını kullanıyorum hem dayanıklı hemde çok doğal duruyorşakkıdı
tavsiye edebilirimsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…