Masalmdan

çok güzel ve farklı bir gelinliğin var..bu fotoğraflarına heralde 10 kere falan bakmışımdır çok beğendim senin güzelliğinlede buluşunca çok daha güzel oldu..normalde tesettür gelin başlarını geriye doğru sevmem ama senin ki çok hoş çok güzel etrafımda hiç böyle gelinlik ve güzel gelin görmedim:kedi:aman nazar etmiyeyimallah nazarlardan korusun mutluluğun daim olsun inşallah...

Pamuk çuvalı olup eklediğin zamandan beri bayılıyorum gelinliğine.
Çok zevkli hatunsun vesselamolumunekankayizsmile
Bebişinide çok güzel giydiriyorsun

Maşallah sübhanallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin..Belki buradada daha önce yorumum vardı bilemiyorum, yine baktım yine hayran kaldımdaboshayallersmile

Seninde yüksek müsaadelerinle duvak-kapşon-pelerin kısmını kopya edeceğimbilmiyorumkismile

Daha once yorum yazmışmıydım hatırlamıyorum ama fotoları yeniden gorünce es geçemedim,yazayım dedim.Maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun, gelinliğin de farklı ve güzel. Mekan da apayrı zaten, gerçekten tam bir masal.Alya Dua'n ve eşinle omür boyu mutluluklar canım opuyorumnanaktan

canim sen de cok güzel olmussun. Allah bir ömür mutlu etsin insallah.
Resim cektirdigin yer ihlamur kasri degil mi?
esimle biz de istedik orda resim cektirmeyi ama biz kendi dugunumuze bile yetisemedik. orasi olsaydi bizsiz dugun olcakti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…