• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masalmdan

canım gerçekten çok güzel görünüyorsun...hele duvağın süper olmuş.Aradan bayağı uzun zaman geçti herhalde çoğalıyorsunuz gibi:jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan

cok hos hepsi..daha önce de gormustum...cok beğemnştim..
yorum yazmıs mıydım bılmıyorum...
sımdı bır bebişle perçimlnıyor demek bu mutluluk..bır omur sursun ıns..

duvarın önündekiyle nikah masasındaki resme bayıldım:lepi::lepi: siizn gibi böyle bi kaç güzel tesettürlü gelin görmesem evlenmeden kapanmıcaktım

güzel bi gelin olmuşsun..göz makyajın çok güzell.mutluluklar..
teşekkür ederim.. opuyorumnanaktan
duvarın önündekiyle nikah masasındaki resme bayıldım:lepi::lepi: siizn gibi böyle bi kaç güzel tesettürlü gelin görmesem evlenmeden kapanmıcaktım
beğenmene sevindim zarifecikimŞeniz
allah mutluluğunuzu daim etsin inş. :nazar:
amin cümlemizin mutluluğu daim olsun inş.
ayyyyy çokk qüzelsin aybike abla yaa :(:( bende böyle güzel gelin olurmuyum acabaa :):):)
rabbim mutluluklar versin..
küçük prenses sen daha büyüceksin de biz seni gelin edicez öle kolay kolay gözden çıkaramicaz
zaten senin güzelliğin yeter hiiç dert etme perde dolasak yakışır sana
yerimseniben

teşekkür ederim.. opuyorumnanaktan

beğenmene sevindim zarifecikimŞeniz

amin cümlemizin mutluluğu daim olsun inş.

küçük prenses sen daha büyüceksin de biz seni gelin edicez öle kolay kolay gözden çıkaramicaz
zaten senin güzelliğin yeter hiiç dert etme perde dolasak yakışır sana
yerimseniben
:D yaa evlenmek diiLde gelinlik giymeee hevesi var içimdee :) kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok sewindim bak şimdmii mutluda oLdumm :):):)
saooL ablacım :) perde dolasak yakışır cümlesine koptmm :)))))))) kaydirigubbakcemile3

gördüğüm en güzel türbanlı gelinik.. çok yakışmış sana da çok güzel olmuşsun
allah mutluluğunuzu daim etsin..

Back