- 23 Haziran 2017
- 48
- 76
- 3
Merhabalar. Müşteri hizmetleri temsilcisi olarak bir kurumda çalışmaktayım, çalıştığım iş yerinde benden hoşlanan ve bunu bazen bakışlarıyla bazen davranışlarıyla bazen de şimdi yazacağım şekilde belirtmeye çalışan bir çocuk var. Diğer türlü hoşlandığını anlatmaya çalışmasını anlarım da bu belli ki benim ona hoşlandığını belirtme çabalarına cevap vermememden olacak ki bu kez aklımın ucuna gelmeyecek bir şey yaptı. Dün çalışırken kız arkadaşlarımla molaya çıktım, döndüğümde masamda bir not kağıdına iliştirilmiş bir mesaj vardı. Aynen şöyle yazıyordu:
'Sen masallar diyarında kaleye hapsedilmiş bir prensessin, bense prens, seni kurtarmaya geldim, izin ver bana :)'
Aslında masama bu şekilde bir mesaj bırakılmasını sevmem ve kızarım ama içeriğini görünce hoşuma gitti, güzel bir söz değil mi :)
Siz olsanız ne yapardınız, bu çocuğun beni o hapsedilmiş! olduğum kaleden kurtarmasına izin vereyim mi :)
'Sen masallar diyarında kaleye hapsedilmiş bir prensessin, bense prens, seni kurtarmaya geldim, izin ver bana :)'
Aslında masama bu şekilde bir mesaj bırakılmasını sevmem ve kızarım ama içeriğini görünce hoşuma gitti, güzel bir söz değil mi :)
Siz olsanız ne yapardınız, bu çocuğun beni o hapsedilmiş! olduğum kaleden kurtarmasına izin vereyim mi :)