• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masallar Diyarında Kaleye Hapsolmuş Prensesmişim

Pfeffer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
48
76
3
Merhabalar. Müşteri hizmetleri temsilcisi olarak bir kurumda çalışmaktayım, çalıştığım iş yerinde benden hoşlanan ve bunu bazen bakışlarıyla bazen davranışlarıyla bazen de şimdi yazacağım şekilde belirtmeye çalışan bir çocuk var. Diğer türlü hoşlandığını anlatmaya çalışmasını anlarım da bu belli ki benim ona hoşlandığını belirtme çabalarına cevap vermememden olacak ki bu kez aklımın ucuna gelmeyecek bir şey yaptı. Dün çalışırken kız arkadaşlarımla molaya çıktım, döndüğümde masamda bir not kağıdına iliştirilmiş bir mesaj vardı. Aynen şöyle yazıyordu:

'Sen masallar diyarında kaleye hapsedilmiş bir prensessin, bense prens, seni kurtarmaya geldim, izin ver bana :)'

Aslında masama bu şekilde bir mesaj bırakılmasını sevmem ve kızarım ama içeriğini görünce hoşuma gitti, güzel bir söz değil mi :)
Siz olsanız ne yapardınız, bu çocuğun beni o hapsedilmiş! olduğum kaleden kurtarmasına izin vereyim mi :)

Şans ver tabii ki ama bir 2-3 yıl sonra" romantik eşim gitti yerini başka bir adam aldı" diye konu açarsan sasirmam.
Genelde böyle oluyor zaten değil mi :) Ne diyeyim peki, ben de onun yazısına 'Rapunzel gibi uzun saçlarım yok yalnız, beni o hapsedilmiş olduğum kaleden kurtarmak zordur, cesaret ister' diye karşılık vereyim mi :KK45:

Genelde böyle oluyor zaten değil mi :) Ne diyeyim peki, ben de onun yazısına 'Rapunzel gibi uzun saçlarım yok yalnız, beni o hapsedilmiş olduğum kaleden kurtarmak zordur, cesaret ister' diye karşılık vereyim mi :KK45:

Bence kesin karsilik ver buradan ruh esi gibi gorunuyorsunuz :işsiz:

. Ben sana kendi eşimden örnek vereyim 17 senedir tanışıyoruz 14 senelik evliyim ilk 3 yıl yilim masallar diyarında gibi geçti ayri sehirlerde yaşıyorduk,ucu yanmış aşk mektuplarından tutunda adıma yazılmış sayfalarca siirler ve kurumuş güller ne romantik bir adam di şimdi mi? Geçim telaşına düşmüş,hiçbir özel günü hatırlamayan, eve gelince bir selamı zorla veren,kendisini ailesene adamış onlarla tarifi imkansız mutlu 1,5 saatlik mesafedeyiz ayda 2 defa gidilmezse 10 gün ararlar ne oldu neden gelmediniz diye?tabii ki senin ilişkin böyle olacak diye birşey yok hakkında hayirlisi olsun eğer bir ilişkiye baslayacaksan iyi tanı ve ayakların yere bassin aşk falan yalan dolan bir gün bitiyor sana olan saygısını asla kaybetmeyecegine emin ol
Ve unutma ne kadar özverili olursan daha fazlasını isteyecektir.

+1

Etkilenmediğim gibi, bir elektriklenme olacaksa da olmaz. Çok itici bence.
"Oradan bakınca kurtarılmaya ihtiyacım varmış gibi mi görünüyorum?" a bağlarım.
Doğru söylüyorsun da beni etkilemek için böyle bir cümle kurmuş da olabilir, hani romantik olduğunu düşünmem için :)

+1

Etkilenmediğim gibi, bir elektriklenme olacaksa da olmaz. Çok itici bence.
"Oradan bakınca kurtarılmaya ihtiyacım varmış gibi mi görünüyorum?" a bağlarım.

Hahaha ben de bozulurdum uzaktan işi gücü erkek beklemek olan kız imajım mı var diye düşünmek bir yana " erkek olarak kendine fazla anlam yüklüyor, kesin ataerkil " der hepten soğurdum :)))
http://www.dr.com.tr/Kitap/Asi-Kizl...ebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0001690653001 Prens bekleyen değil, asi olan yeni nesil kız çocuklarına inşallah :)

. Ben sana kendi eşimden örnek vereyim 17 senedir tanışıyoruz 14 senelik evliyim ilk 3 yıl yilim masallar diyarında gibi geçti ayri sehirlerde yaşıyorduk,ucu yanmış aşk mektuplarından tutunda adıma yazılmış sayfalarca siirler ve kurumuş güller ne romantik bir adam di şimdi mi? Geçim telaşına düşmüş,hiçbir özel günü hatırlamayan, eve gelince bir selamı zorla veren,kendisini ailesene adamış onlarla tarifi imkansız mutlu 1,5 saatlik mesafedeyiz ayda 2 defa gidilmezse 10 gün ararlar ne oldu neden gelmediniz diye?tabii ki senin ilişkin böyle olacak diye birşey yok hakkında hayirlisi olsun eğer bir ilişkiye baslayacaksan iyi tanı ve ayakların yere bassin aşk falan yalan dolan bir gün bitiyor sana olan saygısını asla kaybetmeyecegine emin ol
Ve unutma ne kadar özverili olursan daha fazlasını isteyecektir.
Vay be ben vazgeçtim, evlenmeyeceğim bu yazdıklarınızdan sonra :KK72: Cidden bir süre sonra monotonlaşıyor mu her şey?

Doğru söylüyorsun da beni etkilemek için böyle bir cümle kurmuş da olabilir, hani romantik olduğunu düşünmem için :)

Romantiklik de kime göre neye göre?
Arkadaşlarımın söylediğine bakarsak, ben de romantik biriyim ve bunu da gizleyen biriyim aynı zamanda.
Bir şiir bıraksa masanıza, inanın daha cool olurdu. Ya da masallar prensesi ile başlayan hikayesi içinde "Kurtarıcın olayım" gibi itici bir erkeklik vurgusu, kadını pasifize eden bir tabir kullanmasaydı, bir ihtimal şirin olabilirdi.
Dediğim gibi, benim için fazla sevimsiz, olacağı varsa da olmazdı.

Eh tabi karar sizin, sizi etkilediyse, artık ona göre davranırsınız.

Hahaha ben de bozulurdum uzaktan işi gücü erkek beklemek olan kız imajım mı var diye düşünmek bir yana " erkek olarak kendine fazla anlam yüklüyor, kesin ataerkil " der hepten soğurdum :)))
http://www.dr.com.tr/Kitap/Asi-Kizl...ebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0001690653001 Prens bekleyen değil, asi olan yeni nesil kız çocuklarına inşallah :)

Hah tam olarak budur. :KK52:
Erkekliğin yüceltildiği, kadınların kulelere hapsedilip tek başına kaçmayı akıl edemeyecek kadar aciz olduğu masallarla gelen biri hakkında, aynen böyle düşünürdüm ben de.

Romantiklik de kime göre neye göre?
Arkadaşlarımın söylediğine bakarsak, ben de romantik biriyim.
Bir şiir bıraksa masanıza, inanın daha cool olurdu. Ya da masallar prensesi ile başlayan hikayesi içinde "Kurtarıcın olayım" gibi itici bir erkeklik vurgusu, kadını pasifize eden bir tabir kullanmasaydı, bir ihtimal şirin olabilirdi.
Dediğim gibi, benim için fazla sevimsiz, olacağı varsa da olmazdı.

Eh tabi karar sizin, sizi etkilediyse, artık ona göre davranırsınız.
Aslında sizin demek istediğinizi anladım, siz de haklısınız ama bence bu çocuk bu işlerde acemi ve kadını pasifize etme bir niyetle bunu yazdığını düşünmüyorum açıkçası, acemiliğine veriyorum :) Bence bu kendince bir şeyler yapmaya çalıştı masumca, çünkü epeydir gözü bende, bakıyordu bana da o taraflı olmuyordum ben, cesaretini toplamış nihayet ve yazı yazıp bırakmış masama :)

Back