masalımız !!

Ooooovvv, resimler muhteşem. İnce ayrıntıların yakalandığı fotoğrafların her zaman ayrı bir yeri oluyor. Çok güzel bir gelin olmuşsun, eşinle de çok yakışmışsınız. Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluklar...(:

Ooooovvv, resimler muhteşem. İnce ayrıntıların yakalandığı fotoğrafların her zaman ayrı bir yeri oluyor. Çok güzel bir gelin olmuşsun, eşinle de çok yakışmışsınız. Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluklar...(:

cnmm çok tşkler güzel yorumun ve iyi dileklerin için ,herşey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Resimlere bayıldım çok güzel çıkmışsınız pozlarda mükemmel. Hangi fotoğrafçıyla çalıştınız ? bende arıyorum da hikaye fotoğrafçısı

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Resimlere bayıldım çok güzel çıkmışsınız pozlarda mükemmel. Hangi fotoğrafçıyla çalıştınız ? bende arıyorum da hikaye fotoğrafçısı

Canım benim fotografcım kuşadasından ,İstabuldan değil ,Tavsiyem nette araştırabilirsin hikaye fotografçılığı diye ben öyle yapmıştım biçok site var bu konuyla ilgili ,ben fotografcımı bulduğumda araştıra araştıra ne istediğimi biliyordum ,istediğim kadrajları söyledim oda bayandı aynı dili konuştuk yani ,sonunda isteğimi çıkardı :) Sana şimdiden mutluluklar diliyorum cnm ,herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

Canm herkes gıbı bende Çok beyendım,bayıldım fotoĞraflarına,ama herkesten farklı olark ben bu Çekımlmerın nerde yapıldıĞını sormak ıstyorumm:) dıŞ mekan Çekımı ıÇın yer bulmak zorda...

Canm herkes gİbİ bende Çok beyendİm,bayıldım fotoĞraflarına,ama herkesten farklı olark ben bu Çekİmlmerİn nerde yapıldıĞını sormak İstyorumm:) dıŞ mekan Çekİmİ İÇİn yer bulmak zorda...

Cnm öncelikle teşekkür ederim güzel yorumların için ,çekimlerim Meryem Ana 'nın evinde oldu Kuşadasında ,yeşilliğiyle zengin huzur dolu bir yer ,gerçekten çok zor dış mekan bulmak ,ama beyaz ve yeşil kesinlikle çok uyumlu oluyor ,şiddetle tavsiyemdir ..opuyorumnanaktan

Back