öncelikle konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum..benim sorunum kilo kendimi bildim bilelide hafifte olsa kiloluyum..ama artik hafiflikten cikti cooook fazla oldu..98 kiloydum 2 gün önce yarina 100 kilo cikarim herhalde
4ay önce türkiyedeydim 87 olmustum döner dönmez yemeye basladim simdiki kilomda ortada..19 yasindayim ve nisanliyim..nisanlim hic ses cikarmazdi ye canim sen her halinle güzelsin benim gözümde derdi simdide diyoda ama zayiflamami istiyo eee hakli adam yaninda cok yasli görünüyorm
sacma sapan diyetlere basliyorm 1ögün yiyorm su icmiyorm nisanlimda annemde cok kiziyolar..bu durum beni üzüyor yani kilom asiri etkiliyo beni her konuda..mesela havuza gitmek istemiyorm sevmiyorm saniyodum ama böyle bi düsündüm ben aslinda kilomdan cekiniyorm havuzu sevmedigimden degil ve bunun gibi daha neler neler..kafama cok takiyorm ama yinede tutamiyorm bogazimi yapamiyorm basliyorm hemen bozuyorm ve sinirli veya mutsuz oldugum an acisini yemekten cikariyorm beni böyle yapan aslinda evde oturmak okul bitti biteli evdeyim 2007 yillarinda 70li kilolardaydim..is ariyorm bulamiyorm hep evdeyim yani..skntidan yiyorm acliktan degil irade diye birsey yok..buaralar gec yatip sabah gec kalkiyorm ayrica uykuyuda cok seviyorm..cok moralim bozuluyo motivasyon yok kimse inanmiyo zaten artik zayiflayacagima..düsünüyormda 70li kilolarimda balik etliydm ama nekadar süslü püslüydüm kendimi begenirdim simdi sevmiyorm kendimi bunu düzeltmek benim elimde aslinda ama yapamiyorm o sabir yok bilmiyorm nerden baslayacagimi nasil baslayacagimi belki motivasyona ne biliyim sizlerin deneyimlerine ihtiyacim var..cok mutsuzum ben böyle yardimci olursaniz sevinirim ablalarim
Artik karbonhidrat diyetine basladim cok iyi gidiyor cok mutluyum insallah basaracagim..

Artik karbonhidrat diyetine basladim cok iyi gidiyor cok mutluyum insallah basaracagim..
Son düzenleme: