MasaL91'in diyet günlüğü...

MasaL91

Yer Gök Aşşşk :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
330
0
46
Almanya
öncelikle konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum..benim sorunum kilo kendimi bildim bilelide hafifte olsa kiloluyum..ama artik hafiflikten cikti cooook fazla oldu..98 kiloydum 2 gün önce yarina 100 kilo cikarim herhalde :( :( 4ay önce türkiyedeydim 87 olmustum döner dönmez yemeye basladim simdiki kilomda ortada..19 yasindayim ve nisanliyim..nisanlim hic ses cikarmazdi ye canim sen her halinle güzelsin benim gözümde derdi simdide diyoda ama zayiflamami istiyo eee hakli adam yaninda cok yasli görünüyorm :( sacma sapan diyetlere basliyorm 1ögün yiyorm su icmiyorm nisanlimda annemde cok kiziyolar..bu durum beni üzüyor yani kilom asiri etkiliyo beni her konuda..mesela havuza gitmek istemiyorm sevmiyorm saniyodum ama böyle bi düsündüm ben aslinda kilomdan cekiniyorm havuzu sevmedigimden degil ve bunun gibi daha neler neler..kafama cok takiyorm ama yinede tutamiyorm bogazimi yapamiyorm basliyorm hemen bozuyorm ve sinirli veya mutsuz oldugum an acisini yemekten cikariyorm beni böyle yapan aslinda evde oturmak okul bitti biteli evdeyim 2007 yillarinda 70li kilolardaydim..is ariyorm bulamiyorm hep evdeyim yani..skntidan yiyorm acliktan degil irade diye birsey yok..buaralar gec yatip sabah gec kalkiyorm ayrica uykuyuda cok seviyorm..cok moralim bozuluyo motivasyon yok kimse inanmiyo zaten artik zayiflayacagima..düsünüyormda 70li kilolarimda balik etliydm ama nekadar süslü püslüydüm kendimi begenirdim simdi sevmiyorm kendimi bunu düzeltmek benim elimde aslinda ama yapamiyorm o sabir yok bilmiyorm nerden baslayacagimi nasil baslayacagimi belki motivasyona ne biliyim sizlerin deneyimlerine ihtiyacim var..cok mutsuzum ben böyle yardimci olursaniz sevinirim ablalarim

Artik karbonhidrat diyetine basladim cok iyi gidiyor cok mutluyum insallah basaracagim..

Son düzenleme:
canım üzülürek söylüyorum ki yaşına göre kilon çoook ama çok fazla. boyun kaç yazmamışsın ama 19 yaşında biri için 100 kilo çok fazla. birde hamile kaldığında kilon dahada artacak. senin 60-65 arası olman gerek. sana burdan yardım etmek isterim ama senin doktor kontrolünde zayıflaman gerekli. yurtdışında Türk diyetisyen bulabilirsen iyi olur.yada dilini bildiğin herhangi bir doktor. kan tahlillerini yaptır diyet yapman için engel varmı ona baksınlar.sana uygun diyeti onlar verir. kafana göre diyet yapma. sonra fazlasıyla geri alırsın moralin dahada bozulur. üstelik sağlığında bozulur. eğer sağlığın yerinde şeker kolestrol gibi sorunun yoksa benim topiği incele derim. diyet yapan arkadaşlarımda var.birbirimize destek oluyoruz. neler yapıyoruz neler yiyoruz hepsi var.yazımın başlığı ''1 haftada 1.4 kilo'' yazıyor.incele.sana uyan varmı bak. sorun varsa burdan yazarım tekrar. ama diyetisyene gitmen şart. fazlasıyla geri almak istemiyorsan bunu yap...

canım üzülürek söylüyorum ki yaşına göre kilon çoook ama çok fazla. boyun kaç yazmamışsın ama 19 yaşında biri için 100 kilo çok fazla. birde hamile kaldığında kilon dahada artacak. senin 60-65 arası olman gerek. sana burdan yardım etmek isterim ama senin doktor kontrolünde zayıflaman gerekli. yurtdışında Türk diyetisyen bulabilirsen iyi olur.yada dilini bildiğin herhangi bir doktor. kan tahlillerini yaptır diyet yapman için engel varmı ona baksınlar.sana uygun diyeti onlar verir. kafana göre diyet yapma. sonra fazlasıyla geri alırsın moralin dahada bozulur. üstelik sağlığında bozulur. eğer sağlığın yerinde şeker kolestrol gibi sorunun yoksa benim topiği incele derim. diyet yapan arkadaşlarımda var.birbirimize destek oluyoruz. neler yapıyoruz neler yiyoruz hepsi var.yazımın başlığı ''1 haftada 1.4 kilo'' yazıyor.incele.sana uyan varmı bak. sorun varsa burdan yazarım tekrar. ama diyetisyene gitmen şart. fazlasıyla geri almak istemiyorsan bunu yap...

evet kilom gercekten cok fazla heleki boyuma göre boyum 1.57 falan :( doktora annem göndermiyor zaten uymayacaksin diyor oda sana diyet listesi verecek diyor normal doktora gittim senin hic bi sorunun yok ama bu kilolari vermezsen olacak dedi..diyetisyen icin sordm sence buna gerek varmi sadece yediginin yarisini yiyeceksin bunun icin o doktorlara neden para veresin dedi adam hakli sanki sonucta ayni dava irade olmasi lazim :( cok üzülüyorm topige bakacam simdi banada faydasi olr belki

evet kilom gercekten cok fazla heleki boyuma göre boyum 1.57 falan :( doktora annem göndermiyor zaten uymayacaksin diyor oda sana diyet listesi verecek diyor normal doktora gittim senin hic bi sorunun yok ama bu kilolari vermezsen olacak dedi..diyetisyen icin sordm sence buna gerek varmi sadece yediginin yarisini yiyeceksin bunun icin o doktorlara neden para veresin dedi adam hakli sanki sonucta ayni dava irade olmasi lazim :( cok üzülüyorm topige bakacam simdi banada faydasi olr belki

madem sağlık sorunun yok benim topiği incele. muhakkak işine yarar. al eline kalem kağıt. günlük yemek ve egzersiz programını yaz ve bunu uygula. 1 saat muhakkak yürü. haftada 1 tartıl defter tut. her hafta ne kadar vermişsin yaz. ideal kilonu da yaz ki ne kadar yolun var gör. sakın pes etme. vücudun seni vazgeçirmek için sana oyun oynayacak.iredene sahip ol.se vücudunun efendisi ol kölesi olma.sana benden hep destek tam destek gelecek.yeterki bıkma...hadi geç bile kaldın herkes diyette daha ne bekliyorsun. ver şu iğrenç kiloları elimize aldığımız bütün kıyafetleri gönül rahatlığıyla giyelim artık...

canım diyetisyene git bencede bişeyler yap para ver
karşılığında sağlığına kavuşucaksın biraz emek olması şart
yoksa sürekli yemeye devam edersin madem evdesin
canın sıkıldığında yemek yemek yerine yürüyüşe çık mesela
yavaş yavaş başla önce sonra vücut alışınca tempolu yürürsün
inan çok faydası oluyor keşke benimde valtim olsada bol bol yürüsem
birazda yediklerini azlatırsan bak nasıl kilo veriyorsun
hayatından aburcuburu ve ekmeği çıkar yediklerini azalt
gün iççindede suyu bol iç akşamları erken ye sebze meyva ağırlıklı beslen
inan hemen farkediceksin zayıfladığını kilon düşmeye başdıkça hırslanıcaksın daha çok zayıflamak için
ama önce kendine inanman gerek at üzerinden karamsarlığı senin zayıf insanlardan farkın neki
başkaları yapabiliyorsa sende yapabilirsin unutma

madem sağlık sorunun yok benim topiği incele. muhakkak işine yarar. al eline kalem kağıt. günlük yemek ve egzersiz programını yaz ve bunu uygula. 1 saat muhakkak yürü. haftada 1 tartıl defter tut. her hafta ne kadar vermişsin yaz. ideal kilonu da yaz ki ne kadar yolun var gör. sakın pes etme. vücudun seni vazgeçirmek için sana oyun oynayacak.iredene sahip ol.se vücudunun efendisi ol kölesi olma.sana benden hep destek tam destek gelecek.yeterki bıkma...hadi geç bile kaldın herkes diyette daha ne bekliyorsun. ver şu iğrenç kiloları elimize aldığımız bütün kıyafetleri gönül rahatlığıyla giyelim artık...

yazdim bileeee :) bi kac seyi anlamadim ama ya ben susuz sebze yemegi nasil bisey pilav normal yaptigimiz gibi mi yoksa yagi azaltiyomyz yogrtta az yagli olanindan degilmi

canım diyetisyene git bencede bişeyler yap para ver
karşılığında sağlığına kavuşucaksın biraz emek olması şart
yoksa sürekli yemeye devam edersin madem evdesin
canın sıkıldığında yemek yemek yerine yürüyüşe çık mesela
yavaş yavaş başla önce sonra vücut alışınca tempolu yürürsün
inan çok faydası oluyor keşke benimde valtim olsada bol bol yürüsem
birazda yediklerini azlatırsan bak nasıl kilo veriyorsun
hayatından aburcuburu ve ekmeği çıkar yediklerini azalt
gün iççindede suyu bol iç akşamları erken ye sebze meyva ağırlıklı beslen
inan hemen farkediceksin zayıfladığını kilon düşmeye başdıkça hırslanıcaksın daha çok zayıflamak için
ama önce kendine inanman gerek at üzerinden karamsarlığı senin zayıf insanlardan farkın neki
başkaları yapabiliyorsa sende yapabilirsin unutma

cok tesekkür ederim verdigin moral icin cok tembelim ben ya icimden yürümek bile gelmiyor cabuk yoruluyorm evde yürüme bandi da var aslinda ona yarin baslayabilirim illa vermeliyim kiloyu daha fazla alip vermeksende biran önce baslamam daha iyi degilmi.. ya bu almanyadaki diyetisyenler türkiyedeki gibi degil sanirim doktor demistiki herkese verdigi listeden veriyolar sanada özel bisey yapmiyolarmis..ondan dedim kendimde basarabilirim istek olsa

yazdim bileeee :) bi kac seyi anlamadim ama ya ben susuz sebze yemegi nasil bisey pilav normal yaptigimiz gibi mi yoksa yagi azaltiyomyz yogrtta az yagli olanindan degilmi

alemsin canım yaaa. susuz derken normal annen sebze yemeği yapar. sen bu yemeğin sadece sebze olanını yani kendisini yiyeceksin.zaten yağı suyuna geçiyor sakın suyunu alma ekmek banıyım deme. posasını yiyeceksin. yoğurtuda az yağlı olandan ye.sakın tam yağlı yoğurt süt peynir alma. hepsi az yağlı olsun.yemekte yoğurt yiyemiyorsan ayran iç.ama aralarda meyvanın yanına muhakkak yoğurtunu ye meyvadaki şekeri dengeliyor.

son olarak netten zayıflayanların başarı hikayelerini oku. motive olursun. eski - yeni resimlerine bak. neler yapmışlar onlara bak. ben şimdi kapatıyorum bilgisayarı geç oldu. egzersizlerim yapıp yatacağım.üstelik senin yürüme bandında varmış senin imkanların çok neden başlamıyorsun. ben yağmurda soğukta çıkıyorum yürüyüşe 4-5 gün hasta yatıyorum. aaaa valla kızmaya başladım sana. imkan var ama istek yok. oku bakim sen şu başarı hikayelerini. burdan senin kilo verdiğini okumak istiyorum....

alemsin canım yaaa. susuz derken normal annen sebze yemeği yapar. sen bu yemeğin sadece sebze olanını yani kendisini yiyeceksin.zaten yağı suyuna geçiyor sakın suyunu alma ekmek banıyım deme. posasını yiyeceksin. yoğurtuda az yağlı olandan ye.sakın tam yağlı yoğurt süt peynir alma. hepsi az yağlı olsun.yemekte yoğurt yiyemiyorsan ayran iç.ama aralarda meyvanın yanına muhakkak yoğurtunu ye meyvadaki şekeri dengeliyor.

ay ne biliyim ben susuz sebze diyince bende diyorm eee o nasil pisecek :1: ben diyet yaparken marketlerde hazir buzda sebzeler oluyodu ondan yiyodm icinde havuc brokoli bide brokoliye benzeyen beyaz bi sebze varya ondan var :) ondanda yesem olur herhalde...salatayida istedigim gibi yapabilirim degilmi maydanoz domates salatalik havuc koyarim ben öyle seviyorm

bende sana ısrarla karbonhidrat diyeti ve deneyimlerimiz topicini öneriyorum bence bir incele.pişman olmazsın:)

ay ne biliyim ben susuz sebze diyince bende diyorm eee o nasil pisecek :1: ben diyet yaparken marketlerde hazir buzda sebzeler oluyodu ondan yiyodm icinde havuc brokoli bide brokoliye benzeyen beyaz bi sebze varya ondan var :) ondanda yesem olur herhalde...salatayida istedigim gibi yapabilirim degilmi maydanoz domates salatalik havuc koyarim ben öyle seviyorm

hazır sebzeleri buzu muzu boşver.herşeyi tazesini tüket. çık pazara markete hem yürümüş olursun. taze tüket maydonozu bol ye.her öğünde olsun.salatanı kendi zevkine göre yap yalnız 1 tatlı kaşığından fazla yağ koyma ben yağsız yiyemiyorum azda olsa koyorum.maydonoz ve roka çok önemli yağ yakımına yardımcı.hadi artık bekleme kalem defter al eline günlüğünü tutmaya başla artık geç kaldın...

hazır sebzeleri buzu muzu boşver.herşeyi tazesini tüket. çık pazara markete hem yürümüş olursun. taze tüket maydonozu bol ye.her öğünde olsun.salatanı kendi zevkine göre yap yalnız 1 tatlı kaşığından fazla yağ koyma ben yağsız yiyemiyorum azda olsa koyorum.maydonoz ve roka çok önemli yağ yakımına yardımcı.hadi artık bekleme kalem defter al eline günlüğünü tutmaya başla artık geç kaldın...

yarin baslicam tam olarak tartilacam evde malzemeler eksik artik pazartesiye kadar buzlularla idare etmeliyim yogrtta 3.5 yagli varr evvde tüüüh ya :( maydonozda yok salatalikta roka hic yok :))) yarin bi sekilde idare edeyim p.tesi alacaklari alayim hemen hadi sen yat artik erken kalkacakmissin cok tesekkürr ederim yardimci oldn :)

canım sen karbonhidrat dıyetıne yönel ina bana assla pişman olmazsın senın kılolarında arkadaşlar bırı ıkı ayda 20 dıgerı 15 selinde 4 ayda 30 a yakın kılo verdıler bende 1.5 aysa 74.400 den 66 lara düştüm ve asla aç kalmak yok üstelik sporda yapmadım inceler eger yapmak ıstersen ben saa yardımcı olurummm canım sakınn pes etme kendıne küsme herşey düzelir 5 ay sonra bammbaşka bi görüntün olacak emın oll hayatımmkaydirigubbakcemile5

canım sen karbonhidrat dıyetıne yönel ina bana assla pişman olmazsın senın kılolarında arkadaşlar bırı ıkı ayda 20 dıgerı 15 selinde 4 ayda 30 a yakın kılo verdıler bende 1.5 aysa 74.400 den 66 lara düştüm ve asla aç kalmak yok üstelik sporda yapmadım inceler eger yapmak ıstersen ben saa yardımcı olurummm canım sakınn pes etme kendıne küsme herşey düzelir 5 ay sonra bammbaşka bi görüntün olacak emın oll hayatımmkaydirigubbakcemile5

cok güzel kilo vermissiniz hepiniz tebrik ederim süper ötesi bi duygudurr...ben pek anlayamadim o diyeti karisik geldi bana birazcik yazarsan sevinirim karbonhidrat doyuruyoda tok tutuyo ama ben öylede böylede spor yapacam hayatim düzene girsin diye.. alkisalkisalkis

baaak gördün mü.bakma sen bana ben yapamadım sıkı bi şekilde ama ona rağmen verdim az az gıdım gıdım gıdım da olsa.ama sen biraz daha sıkı tutarsın ve vermen gereken kg fazla olunca çok daha kolay verirsin.bir kere karbonhidrat diyetinde asla aç kalmıyosun aç hissettiğin an yiyebileceğin alternatiflerin var.hemde öle saat sınırlaması yok.yani istediğin saatte yiyebileceğin baya güzel seçeneklerin var

ac kalarak zayiflayamiyorm basim dönüyo cok normal okadar yedikten sonra azaltinca cabk acikiyorm bu diyeti bana biraz aciklayin lütfen kulaga hos geliyor ac kalmamak :)

venharrr karbon arkadasımmmmvereliniortak

canım benım bızım dıyette protein agırlıklı beslenıyosunn örnegin sen 98 kiloysan günlükk 50 60 civarı karbon alırsan hızlı bi şekilde kilo vermeye baslıyosun baslıklarda var dıyet yontemlerı ve deneyımlerınde 111. sayfadan itibaren aktif olarak baslıyo herkes hergün ne yedigini nasıl yaptıgını falan yazıo besinlerin karbon degerleri var onlara göre kendıne mebu hazırlıyosun mesela akşam yemegınde haşlanmış veya fırında yagsız tavuk yapıosun ve doyana kadar sınırsıııız yiyebilisoun biraz karısık anlattım galiba ama bizim topigi bi incele bak süper bi diyet inanki ben iki ay kadar okudum takip ettim acaba vereceklermi die her gün girdim okudum baktım veriyo millet dur dedım bıde ben denıyım sonuc bu hayatım aç kalmak yok kısacaacokacimcoook

Back
X