Masal Cafe - Falcı Duygu abla aranıyor

Bak şimdi sana çok ciddili bir yorum yazacağım, benim ergenlikte böyle salak bir dönemim oldu. Bir fal merakı sardı, sonra noldu biliyor musun? Param gitti bende m.l gibi para verdiğimle kaldım.
Bence bırak bu işleri, git oralara vereceğin parayla ye iç, alışveriş yap.

Sana bedava özelden tarot bakar ben şimdi gönlünü alırım dicem ama reklam dicekler demiyorum affet bacım ajajajajajaj bi anda linç yedim ya altı üstü tanıyan varsa dedim

Ruya Tabirleri, Burçlar, Tarot ve Astroloji bölümü var, ban yemeden oraya git sor, sehir adiyla yazmışlar unlu falcilari doğru basliga sorda en azindan ban yedikten sonra disardan da okursun.

Ya senin fal konusunsa ne işin var kardeşim allah aşkına git futbol falan bak ülkedeki erkekler bizden daha prenses hahahahahahaha
erkek değilim ama erkek olsaydım bu sınırlı zekayla yaptığın cinsiyetçi eleştiriyi ağlayarak günlüğüme yazardım fal mal cart curttan beyni erimiş üyenin

erkek değilim ama erkek olsaydım bu sınırlı zekayla yaptığın cinsiyetçi eleştiriyi ağlayarak günlüğüme yazardım fal mal cart curttan beyni erimiş üyenin
Devil sana bir şey söyleyeyim mi cidden eriyor beyin benim o ergenlik döneminde hiç beynim kalmamıştı mesela. Şimdi kendime ağzımı ayıra ayıra gülüyorum

Devil sana bir şey söyleyeyim mi cidden eriyor beyin benim o ergenlik döneminde hiç beynim kalmamıştı mesela. Şimdi kendime ağzımı ayıra ayıra gülüyorum
Kıyamam sana ya ama arkadaşın beyin genel olarak böyle bence burda zırlaya zırlaya falcı arayıp yorum yazanlara işsiz demesi ay bayılıyorum böyle cahil insan özgüvenine ya izlemesi okuması çok komik oluyo

Bende 23-25 yas arasi hem fal bakiyor (isin garibi tutuyordu) hem de deli gibi falci dolaniyordum.

Yil 2008 falciya 200 lira verdigimi hatirliyorum, arkadasin bahsettigi cafeyide iyi biliyorum, tabi eger Ankara'daysa, oraya da bi 150 lira bayılmışlıgım vardi, simdi bakiyorum cidden malmisim.

Yaşı kaç bilmiyorum ama çok değil 3-4 sene sonra aynı benim gibi kendine gülecek yani gidiyorsun ne oluyor şimdi soruyorum kendime, parayı ver ver hep aynı şeyler bir lavuk oluyor genelde hayatında o dönecek mi dönmeyecek mi allasen dönmesin yani
En azından beynimi geri kazandım

Aynı haltı bende yedim, eksik kalır mıyım? Beni fal bakmadı sanan varsa çok yanılır fırtınalı bir ergenliğim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…