- 16 Temmuz 2023
- 2.036
- 5.125
- 78
- Konu Sahibi areslihisler
-
Konu silmek yasak ve ban yeme sebebidir. Ayrıca silmeye çalışılan konular yönetici tarafından geri getiriliyor.Allah razı olsun bacım açıyorum valla bilmiyorum siteyi reklam falan yok yaDur şimdi konuyu nasıl silicez ona bakayım
Ahahahahahaahahahhaahahahahahahaha ya güldürmeyin be ciddi bir şey arıyorum şurada hahahahahaahSes teli nodülü ameliyatı oldum tatlım, yazışarak bakıyorum
gerçek Duygu Abla burdaysa müşterisini ben kapmayayım diye çıkar şimdi ortayaHerkes ekmeğinin peşinde.
Konu ebediyen böyle mi kalıcak ahahahahahaha konuyu oraya da taşıyamam haahhaahha neyse burada bulamıcam ban yiyebilirimKonu silmek yasak ve ban yeme sebebidir. Ayrıca silmeye çalışılan konular yönetici tarafından geri getiriliyor.
Haklısın bacım. Piyasa çok bozuldu valla insanlık namına bu kadar kadından biri tanır dedim onda da yanlış konuya açtık ahahahahahHerkes ekmeğinin peşinde.
Sana bedava özelden tarot bakar ben şimdi gönlünü alırım dicem ama reklam dicekler demiyorum affet bacım ajajajajajaj bi anda linç yedim ya altı üstü tanıyan varsa dedimIlk sorumda ciddiydim ama issizlikle itham edildim, kalbim kırıldı
Ya öyle sallama değil allah belamı versin değil. Benim baktırmadığım falcı kalmamıştır bak denize düştüm buraya sarıldım bulmak için ajajajajaj
gerçek Duygu Abla burdaysa müşterisini ben kapmayayım diye çıkar şimdi ortaya
Sana bedava özelden tarot bakar ben şimdi gönlünü alırım dicem ama reklam dicekler demiyorum affet bacım ajajajajajaj bi anda linç yedim ya altı üstü tanıyan varsa dedim
erkek değilim ama erkek olsaydım bu sınırlı zekayla yaptığın cinsiyetçi eleştiriyi ağlayarak günlüğüme yazardımYa senin fal konusunsa ne işin var kardeşim allah aşkına git futbol falan bak ülkedeki erkekler bizden daha prenses hahahahahahaha
Devil sana bir şey söyleyeyim mi cidden eriyor beyinerkek değilim ama erkek olsaydım bu sınırlı zekayla yaptığın cinsiyetçi eleştiriyi ağlayarak günlüğüme yazardımfal mal cart curttan beyni erimiş üyenin
Kıyamam sana yaDevil sana bir şey söyleyeyim mi cidden eriyor beyinbenim o ergenlik döneminde hiç beynim kalmamıştı mesela. Şimdi kendime ağzımı ayıra ayıra gülüyorum
Bende 23-25 yas arasi hem fal bakiyor (isin garibi tutuyordu) hem de deli gibi falci dolaniyordum.Devil sana bir şey söyleyeyim mi cidden eriyor beyinbenim o ergenlik döneminde hiç beynim kalmamıştı mesela. Şimdi kendime ağzımı ayıra ayıra gülüyorum
Yaşı kaç bilmiyorum ama çok değil 3-4 sene sonra aynı benim gibi kendine gülecekKıyamam sana yaama arkadaşın beyin genel olarak böyle bence burda zırlaya zırlaya falcı arayıp yorum yazanlara işsiz demesi ay bayılıyorum böyle cahil insan özgüvenine ya izlemesi okuması çok komik oluyo
Aynı haltı bende yedim, eksik kalır mıyım? Beni fal bakmadı sanan varsa çok yanılırBende 23-25 yas arasi hem fal bakiyor (isin garibi tutuyordu) hem de deli gibi falci dolaniyordum.
Yil 2008 falciya 200 lira verdigimi hatirliyorum, arkadasin bahsettigi cafeyide iyi biliyorum, tabi eger Ankara'daysa, oraya da bi 150 lira bayılmışlıgım vardi, simdi bakiyorum cidden malmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?