- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- Konu Sahibi yazarhanim35
Cidden onun için masalmışsın
Bence bitmesi iyi olmuş
Bence bitmesi iyi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belkide böylesi daha iyi oldu.Cidden onun için masalmışsın
Bence bitmesi iyi olmuş
Okul falan var mı? Sanalda tanıştığın birini bu kadar merkeze koyarsan bir gün gerçekten sevdiğin insanın suyunu çıkarırsın. Her şeyi dozunda yapmakta fayda var.23 yaşındayım. eşinden ayrlmş
Seviyorum dedi işte. Seviyorum ama uzak tutmaya çalışıyorum kendimden seni dedi.
canım zaten ortada bir şey yokmuş ki.belkide böylesi daha iyi oldu.
Sen hala bi ışık bekliyosun gibibelkide böylesi daha iyi oldu.
bitti okul. yaşadığım şehre geldi. sadece gece kaldı. akşam geldi. sabah çok erken saatlerde döndü. tek değildi ki bana o saatte görüşelm deseydi zaten olmazdı.Okul falan var mı? Sanalda tanıştığın birini bu kadar merkeze koyarsan bir gün gerçekten sevdiğin insanın suyunu çıkarırsın. Her şeyi dozunda yapmakta fayda var.
Yaşadığın şehire gelmiş seni görmemiş bile. NEden bu kadar saplandın?
bilmiyorum. hani bu kadar çabaladım hiç değilse vedam karşılıksız kalmasaydıSen hala bi ışık bekliyosun gibi
Belki de demende bundan
burdaki çogu hanım bunun bir kandırma cümlesi olduğunuSeviyorum dedi işte. Seviyorum ama uzak tutmaya çalışıyorum kendimden seni dedi.
Aşk konulu roman,hikaye,masal,fıkra,karikatür vs. hepsinden uzak dur. Çok etkisinde kalmissin çünkü.23 yaşındayım. eşinden ayrlmş
Seviyorum dedi işte. Seviyorum ama uzak tutmaya çalışıyorum kendimden seni dedi.
Yok beklediğin veda cümlesi değil açıklama burdan girizgah yaparım diyosun yinebilmiyorum. hani bu kadar çabaladım hiç değilse vedam karşılıksız kalmasaydı
mesaj atsa yazmam o kadr kırgınım şuanYok beklediğin veda cümlesi değil açıklama burdan girizgah yaparım diyosun yine
yıllar geçseydi daha çabuk siler atardım biliyorum
Belki de beni kıran vedama bile bir cevap vermemesi.
çalışmıyorum ama boşlukta değlim. hayatımı dolduran kitaplar varCalisiyormusun??bi bosluktasin gibi geldi..vedana niye cevap versin adam..ortada bi sey yokken destan yazmissin..ne dese abes olur..
mesaj atsa yazmam o kadr kırgınım şuan
çalışmıyorum ama boşlukta değlim. hayatımı dolduran kitaplar var
yazmayacağımı biliyorum çnkü normalde dayanamayıp mesaj atan hep ben oluyordum ama şuan öyle değilAdam sana göz kirpsa hemen kosarsin..yapma yazik ediyorsun kendine..bi mesgale bul kendine..
biz kadinlar inanmak istedigimize inaniyoruz..gercege degil..bi silkelen..bu ne yahu..siirler,destanlar..kendine ne durumlara düsürmüssün..
bundan sonra öyle cnm. ve ne zaman yazmasam bu adam kendisi yazan oldu işteAhh canım ya geri planda olsaydın keşke erkeler böyledir fazla ilgi gösterirsen kaçarlar,Hiç tarafına bakmazssan pesini bırakmazlar..Sana bir nasihat şu dünyada en çok değer vericeğin en son kişi olsun ERKEK.
Kestir at hiç arkana bakmabundan sonra öyle cnm. ve ne zaman yazmasam bu adam kendisi yazan oldu işte