• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masaj yaparken silikonu hissetmeye başladım :-(

knicknack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
551
250
88
Kızlar önceleri hiç sıkıntı yoktu ama şimdi masaj yaparken memenin tabandan oynadığını hissediyorum eskiden böyle bişey olmuyordu ..elime geliyor diyosunuz ya böyle bi duygu mu içim bişekil oluyor yaa 2 gündür :-(

silikonun dokusunu değil oynadığını hissediyorum bu arada..
tatlım endişe edecek bir şey yok benım doktorum gecen bı ara gıttıgımde içerde oynamaya başladımı dıye sordu bende hıssetmıyorum sılıkonu ama yer silerken oynuyor farkettım dedım neden ki dıye sordum o da bana sılıkon oynamaya başlamışsa iyileşmiş demektir dedi. :)

Benimde önce sağ taraf oynamaya başladı,şimdi sol tarafta oynuyor.bende memnunum bu durumdan.daha yumuşadıkları ve gerçek göğüs gibi hareket etmeye başladıkları için bence.

Benimkilerde içerde lumbur lömbür oynuyor çok komikler ahaha. Masajı nasıl yapıyorsunuz kızlar, benim doktorum direkt olarak protez eline gelecek şekilde, acıyana kadar sık dedi. Memenin hacmi iyice genişlesin, yerine otursun diye. Herhangi bir krem kullanıyor musunuz?

valla ben iyice mıncıklıyorum ama bu aralar biraz büyümüs gibi gelmeye başladılar gözüme:Dbelkide mıncıkladıkça salıyorlar kendilerini:-)ben dermatix jel kullandım 2 ay ama pek de faydası olmadı galiba

Ben kendim oynatıyorum bile kas altı olduğu için kas hareket ettikçe oynuyo

evet ya bende oynatıyorum çok komik oluyor bide kavonoz falan açmaya çalışırken yukarı oynuyor memişler..bu his geçermi acaba yoksa hep hissedermiyiz protezin oynadığını tecrübeli arkadaşlar?

Doktorum masaj onermedi daha bana
Ne zaman baslamak gerek acaba ?

Back