• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Masaj teknii hakknda yardm ltfen..

bendede aynı dert var kızlar... hatta abim bile dalga geçiyor benimkiler senden büyük mü ne diyeee...ben takmazdım ama yaş ilerledikçe insan istiyo işte......böyle çocuk gibi duruyorrrr....şu şerbetçi otunu yapmayı düşünüyommm.....bide b-succes hap var kesin çözüm deniyor...içinde şerbetçi otu ve 12 den fazla bitki varmışşş ......bu hapı kullanan oldumu hiçççç.....

yaa arkadaşlar bı düzeltme yapayım ben ölçerken sıkarak ölçüodum :S
ta ki bi ark uyardıgında
bu konuyu görene kadar
olcu-turleri-olcu-alma-teknikleri.

yanlş ölçüm yapıomuşum ya :S
ölçtüğümde linke göre 81 cıkıo :S :)
3 gundur masaj yapıorum die hemen etki mi ettı hehe :)

Son düzenleme:
Aynen nasıl ÖlÇÜlÜyor bende bılmıyomm...sen ŞerbetÇı otunu denıcem demıŞtın nasıl gıdıyo kullanıyormusun....????

.kadinlarkulubu.
com
/patron-kaliplar/269687
-olcu-turleri-olcu-alma-teknikleri
.html
cnm atamıyorum linki ben de böle yazdmm
cnm bu linkten ölçtüm
google a sordum once bizim siteyı gösterdı :))

şerbetçiotunu yarın alabilicem cnm aktar uzak rahatsızım yatıyorum şu an

yarn muhakkak alacagm Allah izin verirse
ve o konudaki cvplara baktıgımda gordum ki işe yarıyor ;)

Son düzenleme:
Tamam canım ŞerbetÇı otunu kulanırsan benı bılgılendırr..... Facebook adresın varsa ben eklıyım senı... Benım adım melek yÜksel...bı skıncası yoksa sende adını yaz eklıyım senı facebook a......

Özelden gÖnderebılırsın adını canımm...bende ŞerbetÇı otuna baŞlamak ıstıyomm...ıkımız aynı anda baŞlayıp burda gelıŞmelerı yazalım...herkesss bılgılenmıŞŞŞ olurrr ..yardımcıı oluruzzz kullanmak ısteyenlere....

ınŞallahhh....bakalım burdakı aktarlarda bulacakmıyım.....Özelden adını soyadı yazda face dede yazıŞırızzz.........ben haber verırımm sana.....okeymı gıııı...:):)

kızlar ümidinizi kırmak istemem ama doğal yolla büyüten ürünler kısa süreli büyüme sağlıyormuş. bunun tek çaresi silikon

Bırlıkte baŞlayalım o zaman gıı :):):) ya ben ÜrÜnlerın resmını eklemek ıstıyom ama yapamıyomm.....yardım etsen ıyı olurrr....

Selenıa benım aklımdada o var ama denıcem hıÇ bıŞey kaybetmeyızzz....belkı kalıcı olur........olmazsada bakıcaz bı Çaresıne artık......

kızlar ümidinizi kırmak istemem ama doğal yolla büyüten ürünler kısa süreli büyüme sağlıyormuş. bunun tek çaresi silikon

cnm ürün kullanmıyoruzz ot bunlar :))
bi de masaj bile 2 gunde işe yaradı bende...hissedebiliyorum masaj rahatlattı iki gundur ben dvm edecegım :)

mymelino cnm foruma resim ekleme gibi bi bölüm vardı atıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/70065-foruma-avatara-resim-ekleme.html

buraya gir bebişimmm burdan resim ekleyebiliosunn kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
bi de ölçmeyı bile bilmıomuşum :S
böyle ölçünce tam ölçünün 81 cıkmasına sevındım...
bu foruma uye oldgumdan beri kendımı tanımaya başladım ya teşekkurler :))

Back