- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorun değil gidebilirAklıma gelmişken de söyleyeyim, bizim bir tanıdığın kocası masaj salonuna gitmiş bi kere, e tabi devamı da gelmiş. Boşandılar. Adam karısını aldatıyormuş..
Ya seni aldatırsa? Gerçi sen erkek olduğun için aldatacak bir kocan da yok haliyle..sorun değil gidebilir
:) çok hoşsun ya.eşim masaj yaptırmayı seviyor.erkek olmadığımı sana nasıl kanıtlasam.ayrıca her kadın aldatılma korkusu duymak zorundamı.Ya seni aldatırsa? Gerçi sen erkek olduğun için aldatacak bir kocan da yok haliyle..
Neyse dedim elbet çıkar zaten. Kolay gelsin ;-):) çok hoşsun ya.eşim masaj yaptırmayı seviyor.erkek olmadığımı sana nasıl kanıtlasam.ayrıca her kadın aldatılma korkusu duymak zorundamı.
maalesef istersen gidebilirsin dediğim halde gitmeyen bir kocam varYa seni aldatırsa? Gerçi sen erkek olduğun için aldatacak bir kocan da yok haliyle..
erkek değilim merak etmeyin sadece doğumumdan sonra eşimle hayatımız bitti.o şikayetçi değil ama ben herseye yetişememkten rahatsızım.salon önerisi olur diye yazdım ama muhabbet başka tarafa gitti herkesin içinden bir rus hatun çıktı.bende yazılanlara göre cevap verdim.Üye erkek gibi şüphelerinizde bildirim yapın lütfen...
Yok zaten mesajı size yazmadım üyelerin topiklere bu şekilde yazmasını istemiyoruz zira arada konu kaynıyor, başka taraflara çekiliyor birdenerkek değilim merak etmeyin sadece doğumumdan sonra eşimle hayatımız bitti.o şikayetçi değil ama ben herseye yetişememkten rahatsızım.salon önerisi olur diye yazdım ama muhabbet başka tarafa gitti herkesin içinden bir rus hatun çıktı.bende yazılanlara göre cevap verdim.
konumdan tek anladığım bizimkadınların içinde birer çakma rus olduğu.iyi gecelerYok zaten mesajı size yazmadım üyelerin topiklere bu şekilde yazmasını istemiyoruz zira arada konu kaynıyor, başka taraflara çekiliyor birden