Masaj hakkında

my_babe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
158
0
Kızlar ben masaj pek fazla yapmadım 6-7 ay oldu ama yapmak şart mı acaba diye hep aklıma takılıyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

bna da doktorum masaj wermedi bu konuda bnmde kafam cok karısık her doktorun farklı bi yöntemi war bazı kesim masajın cok önemli oldugunu sawunuyo fakat diger bi kesim gerek duymuyo =) bn doktorumun söyledklerini yapmaya calısıyorum masajı sadece dikiş yerlerime yapıyorum o sırada zaten masaj yapmıs kadar oluyo :KK66:

dr bana da masaj vermedi? yapsammı yapmasammı bilmiyorum. aklım karışık

ufff şu masaj korkutuyo beni... 3 hafta bitti benim doktorumda 4. haftadan sonra başlarız masaja dedi ama canımı acıtıcak mı yoksa çok basit bi şey mi bilmiyorum :KK43: bu arada siz dikişler için kreme ne zaman başladınız ne kullandınız benim doktorum contractubex kremini önermedi başka krem var dedi ama o da 4. haftadan sonra dedi...

kremin ne oldgu pek önemli degil kremi masaj yaparak dikiş yerlerine sürmek gerekio hem o bölgede sertlik kalmasın diye hem de izlerin gecmesine etkisi oluyomuşş

masaj kapsüllenmeyi engelliyor arkadaşlar çok iyi bişey artı acıyacağınıda sanmıyorum zaten masajı bekar bayanların yapması genelde önerilir evli bayanlar cinsel aktif oldukları için gerek dyulmuyor illa masaj olsun die benim bugün 11. günüm ve biran önce günler gecsede başlasam masaja diyorum hem doğal görünüm alıyor hemde kapsüllenmeyi önlüyor zaten insanın kaç dakikasını alabilirki duş alırken bile yapsa 5 dk artı 8. günümde sargılarım alındı doktorum eliyle göğsümü yukarı aşağı bastırdı dikişlerim taze olmasına rağmen canım yanmadı korkacak bişey olduğunu düşünmüyorum

Merhaba arkadaşlar ben de ameliyat olalı 8 gün oldu doktorum 4.günümde masaja başlatıı zaten arılarınız geçmiş oluyo ve masaj kesnlikle acı vermiyo günde 3kez 5er defa yapıorum,bence de önemli kesinlikle ve göğüsünüzdeki sertliğin yumuşamasına da yardımcı oluyor

Merhaba arkadaşlar ben de ameliyat olalı 8 gün oldu doktorum 4.günümde masaja başlatıı zaten arılarınız geçmiş oluyo ve masaj kesnlikle acı vermiyo günde 3kez 5er defa yapıorum,bence de önemli kesinlikle ve göğüsünüzdeki sertliğin yumuşamasına da yardımcı oluyor

ameliyatın nasıl oldu kas altındanmı yoksa kas üstümü benimki kas altından olduğu içinmi neden bilmem ama masaj yapmam şuan imkansız çünkü sabah kalktığımda ağrıyla uyanıyorum çok sertler ara ara şişip iniyolar nasıl yapıyorsun masajını ufak detaylar verirmisin

ben 1. haftanın sonunda başladım. ayrık durdukları için yanlardan öne doğru bastırıyorum :KK43:((( işe yarayacağını pek zannetmiyorum ama umarım biraz birleşirler :KK43:(((((((

Arkadaşlar bende masaja başladım bugün ama baya bir zor geliyor yapması.. siz nasıl yapıyorsunuz beni de bilgilendirir misiniz??

Merhaba olie ben sabah ve akşam 10 dk masaj yapıyorum mümkün olduğunca bastırarak ...

Merhaba olie ben sabah ve akşam 10 dk masaj yapıyorum mümkün olduğunca bastırarak ...

Merhaba black35, bende bastırmaya çalışıyorum ama baya acıyor sende de öyle oluyor mu?? birde göğüslerim arada şişip iniyor iyiki erkek arkadaşım yok diyorum yoksa adam noluyor buna şişip duruyor dicek sırnaşık şey

Merhaba black35, bende bastırmaya çalışıyorum ama baya acıyor sende de öyle oluyor mu?? birde göğüslerim arada şişip iniyor iyiki erkek arkadaşım yok diyorum yoksa adam noluyor buna şişip duruyor dicek sırnaşık şey

hee yaav bi şiş bi iniş nolcek böyle bunlar :) göğüsleri yaptırdık en kısa zamanda koca bulmak lazım artıkın ama şişiş-iniş olmaz yani

geçse bari şu günler
yumuşasa şu göğüsler
gelse artık son şekiller:))

Bana doktorumun asistani en güzel masaj karin üstü yatmaktir dedi.. Bir de arkadaslar pek konu ile alakali degil ema sigara icmemem icin doktorum uyarmadi beni... ameliyatimin 2. gününden beri iciyorum öncesinde de ictim... Yalnis mi yapiyorum acaba....sillikonlara negativ bir etkisi var mi sigaranin...gecen cuma ameliyat oldum ben... cok korkuyorum...gögüslerimde hafif da agri var..sanki tenim aciyor...üstünden gecince aciyor..normal mi bunlar...

Benim 3 ay oldu artık acımıyor ama tabi başlarda acıyordu dikişlerime dokunamıyordum masajda...arada benimde şişip iniyor ama 6 ayın dolmasını bekliyorum tam olarak oturması için...

Benim 3 ay oldu artık acımıyor ama tabi başlarda acıyordu dikişlerime dokunamıyordum masajda...arada benimde şişip iniyor ama 6 ayın dolmasını bekliyorum tam olarak oturması için...

Teşekkür ederim canm cvbın için, inşallah benimde geçer bende şuan dikişlere dokunamıyorum buarada doktorum bana dikiş yerleri için krem söylemedi bende sormadım açıkçası sen kullandın mı krem?? işe yarıyor mu acaba?

kullanmalısın bence ben 1. hafta başladım 6. aya kadar kullanacğm kullanmasaydm hiç geçmeyecekti herhalde hala duruyor izlerim yeni geçmeye başladı contractubex kremim...

Dikişlerim geçmeye başladı derken illa ki beyazlık kalıyor ama di mi? ne kadar krem kullansak da tamamen geçmesi imkansız, öyle değil mi?

tamamen geçmez silikte olsa bir iz kalacak ama kırmızılık gitsin diye ve mümkün olduğunca daha az iz kalsın diye uğraşıyorum...

X