Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben de ameliyat olalı 8 gün oldu doktorum 4.günümde masaja başlatıı zaten arılarınız geçmiş oluyo ve masaj kesnlikle acı vermiyo günde 3kez 5er defa yapıorum,bence de önemli kesinlikle ve göğüsünüzdeki sertliğin yumuşamasına da yardımcı oluyor
Merhaba olie ben sabah ve akşam 10 dk masaj yapıyorum mümkün olduğunca bastırarak ...
Merhaba black35, bende bastırmaya çalışıyorum ama baya acıyor sende de öyle oluyor mu?? birde göğüslerim arada şişip iniyor iyiki erkek arkadaşım yok diyorum yoksa adam noluyor buna şişip duruyor dicek sırnaşık şey
geçse bari şu günler
yumuşasa şu göğüsler
gelse artık son şekiller:))
Merhaba black35, bende bastırmaya çalışıyorum ama baya acıyor sende de öyle oluyor mu?? birde göğüslerim arada şişip iniyor iyiki erkek arkadaşım yok diyorum yoksa adam noluyor buna şişip duruyor dicek sırnaşık şey
Benim 3 ay oldu artık acımıyor ama tabi başlarda acıyordu dikişlerime dokunamıyordum masajda...arada benimde şişip iniyor ama 6 ayın dolmasını bekliyorum tam olarak oturması için...