• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Maşadan Sonra Saçlarınızın Parlak Durması ve Bozulmaması İçin Ne Kullanıyorsunuz?

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
saçlarımı bir süredir maşa yapıyorum ve çok da memnunum....fakat maşadan sonra saçlarımın parlaklığı bir süre sonra yok oluyor ve şekli bozulmaya başlıyor....sizce parlaklığının devamı için ve şeklinin bozulmaması için neler yapabilirim?....sprey kullanmak istemiyorum...saçlarımın yumuşak kalmasını istiyorum çünkü....

Spreyle bile bu sıcaklardan bozuluyo. Hiç bişe sürmeden ne kadar dayandırıyosun ki..
Ben çok sık yapmıyorum maşa bayağı yıpratıyor çünkü. Yapmadan önce saç köpüğü sürüyorum, bittikten sonrada saç spreyi...

yapmadan önce sac kremi yada briyantin gibi bişi sür biras bekle emsin onu sonrada köpükle sacı az ama cok deil ondan sonra masala hem doal hem deparlak duruo cnm

Spreyle bile bu sıcaklardan bozuluyo. Hiç bişe sürmeden ne kadar dayandırıyosun ki..
Ben çok sık yapmıyorum maşa bayağı yıpratıyor çünkü. Yapmadan önce saç köpüğü sürüyorum, bittikten sonrada saç spreyi...

sıcaklarda dayanmıyor evet...bir de ben hiçbirşey kullanmıyorum...ne kullanacağımı tam bilemediğimden dolayı...bu durumda da fazla dayanmıyor canım...:sm_confused:

yapmadan önce sac kremi yada briyantin gibi bişi sür biras bekle emsin onu sonrada köpükle sacı az ama cok deil ondan sonra masala hem doal hem deparlak duruo cnm

teşekkürler canım...Şeniz peki maşadan önce sürülen briyantin,dax gibi ürünler,yüksek sıcaklıktan dolayı saçı yakmıyor mu?...

yok güzelim. biraz saç emdikten sonra korumalı olanlar önemli ölçüde yıpranmasını engelliyor. kremsi ürünler de kurumasını önleyip saç tellerine nem desteği veriyor. köpük de şeklin kalıcılığını olumlu yönde etkiliyor.:dance:

yok güzelim. biraz saç emdikten sonra korumalı olanlar önemli ölçüde yıpranmasını engelliyor. kremsi ürünler de kurumasını önleyip saç tellerine nem desteği veriyor. köpük de şeklin kalıcılığını olumlu yönde etkiliyor.:dance:

aa,ne hoş..bundan sonra ben de öyle yaparım canım...sağol...zemuszemus

200kav.jpg

john frieda ısıya karşı koruyucu serum kullansan..ben bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra saçlarım daha parlak oldu sanki..ama şekillendirici değil, maşa yada fönden önce saçın yıpranmasını engellemek için kullanılıyor..

Back