• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Maşadan duman çıkıyor ?

Church

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
79
1
36
İstanbul
Aslında benim iki tane maşam var.Birisi Rowenta hem düzleştirici hem maşa.Rowenta daha buyuk dalgalar yapıyor , ısısı ayarlanabılıyor ve seramic.Diğer maşam ise Philips.Seramic degıl metal ve tek bir ısı ayarı var.Ama metal oldugu ıcın dalgaları daha kalıcı oluyor.Ama yaptıktan belli bir süre sonra duman çıkmaya başlıyor.Saçımı değdirmedigim zaman bile çıktıgı oluyor.Hatta bekletince degil saçıma saralı 1 iki saniye olmadan duman çıkıyor.Duman çıkması sizce tehlikeli mi ? Ve saçımı yakıyor anlamına gelir mi ?

Aslında benim iki tane maşam var.Birisi Rowenta hem düzleştirici hem maşa.Rowenta daha buyuk dalgalar yapıyor , ısısı ayarlanabılıyor ve seramic.Diğer maşam ise Philips.Seramic degıl metal ve tek bir ısı ayarı var.Ama metal oldugu ıcın dalgaları daha kalıcı oluyor.Ama yaptıktan belli bir süre sonra duman çıkmaya başlıyor.Saçımı değdirmedigim zaman bile çıktıgı oluyor.Hatta bekletince degil saçıma saralı 1 iki saniye olmadan duman çıkıyor.Duman çıkması sizce tehlikeli mi ? Ve saçımı yakıyor anlamına gelir mi ?

canım,sen en iyisi philis'in teknik servisine sor..cihazda bir arıza vardır,saçını yakmasın..

Devam ya hiç bişe olmaz duman çıkması çok normal bişi 200 derecede bırakta çıksın yani :D

bendede bazen çıkıyo özellkle saçta tutma suresını gecınce:)) yogn bı seklde cıkıyosa servıse sor ama degılse sorn degl..

ben maşayı alırkende sormuştum, saçın neminden çıkıyo demişlerdi. nemi ne kadar iyi alırsanız o kdr iyi tutar demişlerdi

Ben de saçlarımı maşaya sardığım zaman çok buhar çıkıyor. Hatta buharı gören arkadaşlarım saçım yanıyor derdi :61: İki yıldır saçlarım yanmadı:66: Alıştım maşanın buharına :61:

saçın nemi yüzünden çıkıyordur duman. hatta maşa saça değmese bile çıkar 200 derecede havadaki nem yüzünden canım.

Back