Arkadaşlar inş. konuyu doğru yere açmışımdır. Arkadaşlar ben maşa aldım fakat yapamıyorum. suan sacım kısa ve sacımı sardıgımda kıvrılmıyo bile. sarıyorum maşaya , bi süre tutttuktan sonra dümdüz bişey oluyo. Bi türlü beceremedim Maşa yapmakla ilgili püf noktalar söylermisiniz ve maşanın tutması için .. Yardımınıza ihtiyacım var
Bak canım saç tipine göre sıcaklığı seç. saçın ince telliyse aman ha 180 c nin üstüne çıkma .
Pantene'in bukleler için olan 7/24 ü var bende birde glissin ısıya karşı koruyucu ikisinide tavsiye edebilirim
Kalıcı olmuyor dersen jöle sür saçlarına azami miktarda biraz sert olur ama kalıcı olur .
Ancak saçın kısa imiş. çok kısaysa eğer 25 mm kıvırmayabilir . Kıvırsada açılabilir.Baktın olmuyor 19 mmlik ile değiştir.
İlk kez maşa kullanıyorsan yapamaman normal sağını solunu yakman vs .
Alışırsın zamanla . Güle güle kullan canım babyliss iyidir.
çok teşekkür ederim bu arada benım saclarım sureklı kabarırdı hıc bısey olmazdı normalde ıslakken dalgalı ama kuruyunca hep kabarırdı tülerirdi . kurtma makınesıyle kurutmasam , jöle sürsem v.s yine tülerirdi. Briyantin almstım kulanmıyodum yaglı gosterıyo dıye. Bu hafta banyodan cıktıktan sonra ıslak sacımın uclarına brıyantın sürdüm ve sonuç mükemmel. benım nasıl bi saçım varmış diye şok oldum. Bildiğin kıvırcıkk aynı maşayla yapılmış gibi. Ne kabarma var ne bişey. Sanki oturmuş maşa yapmışım gibi hem de 2 gün kalıyo. 2 gunde bı banyo yapıyrm acayıpp bişeyy Bunu da söyliyim hem benım de sana belki yararım olur