Saç Şekillendiriciler maşa yaparken içe mi sarıyorsunuz dışa mı?

shadowwomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
0
96
Antalya
hanımlarr karar veremedim mirmirmirmir
siz maşa yaparken saçı dışa mı doluyorsunuz yoksa içe doğru mu
içe yaparken biraz zor oluyor ama sanırım daha kalıcı oluyor sizin fikirleriniz neler?

iç neresi dış neresi ya off benim de var maşam ama kullanmayı bilemiyorum pek :(

iç neresi dış neresi ya off benim de var maşam ama kullanmayı bilemiyorum pek :(

bende yeni aldım kullanamadım ilk seferde.. ya bu iç dış ne oluyor ya kafamçokkarıştı
yani sarış şeklimi yoksa maşanın mandalının içine mi dışına mı demek istiosunuz... anlamadım yaa.. zaten moralm bozuldu saramıyorum saçı.....akannehir

içe sarmak maşanın mandalının içine kıstırmak
dışa ise ucundan başlayıp maşanın mandalını açmadan
yukarı doğru sarmak. üzülmeyin yakında eliniz alışır zamanla
yapmaya başlarsınız ayrıca bütün yorumlar içinde teşekkür ederim

ben dipten sarıp mandala sıkıştırıyorum
kısa olan önleri mandalı kullanmadan ucundan yapıyorum
ilk seferde çok fena elimi yakmıştım bütün gün elimde buzla gezmiştim bidaha kullanmam ben bunu demiştim ama kullanıyorum bide ilk yaptığımda 1saatimi almıştı şimdi 20dk

ben dışa sarıyorum
uçlarından başlayarak yukarı doğru sarıyorum ama saçlarım çok uzun baya zor oluyo.

valla maşayı yeni alıp ilk kullanımda felaket yasayan fakat sonrasında harika bir saç ortaya cıkaran biri olarak bende içe sarıyorum... kaydirigubbakcemile3

ben saramıyorum sarsamda olmuyo gibi off gıcığım maşa bana ben ona bakıyorummm

ben saramıyorum sarsamda olmuyo gibi off gıcığım maşa bana ben ona bakıyorummm

maşanın sapı yukarıya sıcak kısmı asagıya dogru baksın yüzüne paralel yere diklemesine tut:) sonra sac tutamını al üzerine dola:) klay olabilir. 15-20 sn beklekaydirigubbakcemile4

valla ben içi dışı bilmiyorum ama 2 hafta önce çok methini duydum diye babyliss aldım bukleler iyi 2 saate dümdüz delirdim... olmuyo-olmuyo...gittim iade ettim ısıtma yetersiz olduğu için düşündüm ama hale çözebilmiş değilim,şimdi yeni bi maşa arıyorumaklım philips de ama hangi modeli ve iç-dış olayını çözmem gerekiyor.......................................................................................akannehir

ben dışa sararken saç ucunu mandala sıkıştırıp geri kalanı mandalın dışına sarıyorum ama saçı maşadan çıkarmakta zorluk çekiyorum saçım çok uzun ondan mı acaba..uçları da bi garip oluyor siz nasıl yapıyorsunuz..:uhm:

ben dışa sararken saç ucunu mandala sıkıştırıp geri kalanı mandalın dışına sarıyorum ama saçı maşadan çıkarmakta zorluk çekiyorum saçım çok uzun ondan mı acaba..uçları da bi garip oluyor siz nasıl yapıyorsunuz..:uhm:

bende de bu sorun oluyor. :) birde sacı dısa sarınca saç ust uste biniyor heryeri ısınmıyor nasıl sarıyorsunuz su sacı ya :)

ya kızla rağlıcam ya 139lira para verdim braunun saç maşasına ama 1kere bile kullanamadımm:oklava:beceremiyorum ya nolur açık seçik yazın nasıl yapılıyor lütfennn

bu sorunu çözdüm çıkarırken maşayı aşağı doğru çekmek gerekiyormuş..kaydirigubbakcemile3 ama maşam 19 mm olduğu için istediğim etkiyi alamıyorum maalesef...:gitme:

bende gittim aldım 19 mm. lik remington
kendi saçıma yapamıyorum ama postişime ve teyzeme yapıyorum müthiş oluyor
bi kendime beceremiyorum elimi yakıyorum ya

Back