Saç Şekillendiriciler maşa ve düzleştirici almak istiyorum. hangi markayı önerirsiniz???

Benim saçlarım baya bi dalgalı remington marka saç düzleştiricim var çok memnunum kuaförde yaptırdığım fön bile böyle uzun züre kalıcı olmuyo.Maşa da da philips 25 tl lik bi maşa almıştım lila saplı o da çok güzel yapıyo.

yıllar önce philips'in bir maşa setini almıştım 3 ayrı kalınlıkta maşası var 1 de düzleştiricisi var. bir de hepsine uyan sapı var. 10 yıl falan önce 100 lira vermiştim ama iyi ki de vermişim, hala sapasağlam maşallah nazarım değmesin. eğer hala satılıyorsa kesinlikle tavsiye ederim. şimdi de maksimum 180 lira falandır.

Son düzenleme:
maşada remingtonun üstüne tanımıyorum kullanıyorum çokta seviyorum
bende düzleştirici alıcam remington alıcam o kesin ama hangi modelini alıcam kararsızım
s9500 araştırıyorum biraz tuzlu ama saçlarım için değer

ben çok araştırdım forumları, blogları okudum. Sonra gidip remington aldım. her saç tipine ayrı bir düzleştiricisi var. Kesinlikle çok memnunum. Çok beceriksiz olduğumu düşünürken şimdi kuaförden iyi fön çekebiliyorum :) remingtonlar teknosalarda satılıyor.

benim düzleştiricim de babyliss c67.. ilk aldıgımda baya pahalıydı şimdi ucuzlamıştır. yaklaşık 6 senedir kullanıyorum maşallah hiçbir sorunu yok ki benim saçlarım çok kıvırcık.. onunla düzleştirdikten sonra saçlarımın kıvırcık olduguna inanamıyorlardı..

bende dün remington s9950 shine therapy aldım. Baya araştırdım herkes memnun kalmış kullanmak nasip olmadı ama kullanınca yazarım görüşlerimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…