- Konu Sahibi tearsofangels
-
merhaba kızlar. ya ben daha önce ne maşa ne de düzleştirici hiç kullanmadım. ilk defa alıcam ama marka konusunda kararsız kaldım. forumda baktım konulara ama kafamda belli bir şey oluşmadı. sizce hangi marka maşa/düzleştirici alayım?? kullanıp da memnun kaldığınız markalar hangileri?
Düzleştirici olarak REMINGTON S1051 SLEEK & CURL kullanabilirsin ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum ısı derecesi 230 a kadar çıkıyo ayrıca saçına kıvrımlarda kazandırabilrsin bu düzeleştiriciyleBen bunu alırken maşa hediyeliydi ama maşamdan pek memnun değilim yada benm saçım maşa tutmuyo ama düzleştiricim harikaa
kesinlikle remington kardeşim 5 yıldır her duş sonrası onunla saçlarını düzleştirir upuzun hiç kırıksız saçlara sahip bende onun önerisi ile 2 yıldır kullanıyorum süperbende de aynı düzleştiriciden var ve hayatımda hiç bi düzleştiriciden bukadar memnun olamazdım
ben yine onla lüle yapıorum ve tutuyo bence sen de yüksek ısıya alıp dene tutar diye düşünüyorum cnm ama tabi saçına da bağlı. ama benimki bile tutuyosa herkesinki tutar bence :)
bende de aynı düzleştiriciden var ve hayatımda hiç bi düzleştiriciden bukadar memnun olamazdım
ben yine onla lüle yapıorum ve tutuyo bence sen de yüksek ısıya alıp dene tutar diye düşünüyorum cnm ama tabi saçına da bağlı. ama benimki bile tutuyosa herkesinki tutar bence :)
Sanırım saçımda bi sorun var canım düzleştiricime suç bulamam :) o muhteşem çünkü .Saçım kuaförde makineye girdiğinde bile tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?