Saç Şekillendiriciler maşa ve düzleştirici almak istiyorum. hangi markayı önerirsiniz???

tearsofangels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
8
1
36
Elazığ
merhaba kızlar. ya ben daha önce ne maşa ne de düzleştirici hiç kullanmadım. ilk defa alıcam ama marka konusunda kararsız kaldım. forumda baktım konulara ama kafamda belli bir şey oluşmadı. sizce hangi marka maşa/düzleştirici alayım?? kullanıp da memnun kaldığınız markalar hangileri?

benim düzleştiricim PHILIPS çok memnunum. maşamdan da memnunum ama o yurtdışından gelmişti o nedenle birşey diyemiyorum.eğer saçın uzunsa ince düzleştiricilerden alıp maşa gibi buklelerde yapabilirsin :97:

Bn düzleştirici braun kullaniyorm ben memnunm ama ablam benm düzleştircmden memnun değil D:
o da philips kullaniyor ama ben onunkindende bnmkindende memnunm
arkadaşimda remington kullaniodu o ütü gibi sivri yapio ve fiyati daha uygun 70 - 60 civari galiba ve ben ondanda memnunm
saçim kolay şekil aldigi için ben genelde bu gördüklermdn memnun kaldm diebilirm

philips kullanabilirsin.
ama kesinlikle babyliss düzleştirici alma. bende babyliss ipro 230 , şu en son çıkan , görunusu şık ve guzel, kadıfe kısımları vs olan, ama duzlestırme performansı oldukca kotu olan duzlestırıcısınden var. kuafore gıttıgımde , ertesı gun duzeltme yapmak ıcın kullanıyorum sadece; baska da bır ıse yaramıyor

maşada da düzleştiricide de remington öneriyorum hatta bendeki modelinin kenarları köşeli olmadığı için hem maşa hem düzleştirici olarak kullanılabiliyo ben çok memnunum

bnm düzleştiricim arzum maşam philips.

düzleştiricimle yanı zamanda bukle de yapabiliyorum saçlarımda. tavsiye ederimm güzeldir arzum

şimdiye kadar bi çok markayı denedim hem düzleştiricide hem de maşada.. sorunlu bi saç yapım olmamasına rağmen yenilik olsun diye denedim ve bence en iyi düzleştiriciler philips'e ait... maşa ise babyliss ...... philipsten şaşma derim....

benim düzleştiricm philips. taraj gibi şeyleri var hiç memnun değilim. aynı markanın yenisini alıcam (yeni modelini ^^)
düzleştiricide pshilips 1 numara

Düzleştirici olarak REMINGTON S1051 SLEEK & CURL kullanabilirsin ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum ısı derecesi 230 a kadar çıkıyo ayrıca saçına kıvrımlarda kazandırabilrsin bu düzeleştiriciyle Ben bunu alırken maşa hediyeliydi ama maşamdan pek memnun değilim yada benm saçım maşa tutmuyo ama düzleştiricim harikaa

bende de aynı düzleştiriciden var ve hayatımda hiç bi düzleştiriciden bukadar memnun olamazdım
ben yine onla lüle yapıorum ve tutuyo bence sen de yüksek ısıya alıp dene tutar diye düşünüyorum cnm ama tabi saçına da bağlı. ama benimki bile tutuyosa herkesinki tutar bence :)

kesinlikle remington kardeşim 5 yıldır her duş sonrası onunla saçlarını düzleştirir upuzun hiç kırıksız saçlara sahip bende onun önerisi ile 2 yıldır kullanıyorum süper

Sanırım saçımda bi sorun var canım düzleştiricime suç bulamam :) o muhteşem çünkü .Saçım kuaförde makineye girdiğinde bile tutmuyo

canım ben yıllardır Philips'in düzleştiricisini kullanıyorum ve çok memnunum çokta hızlı şekil veriyo saanki kuaförden çıkmış gibi oluyo tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…