• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masa örtüsü ve runner

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar merhaba facede gezinirken bi site gördüm bi bayanın açmış olduğu masa örtüsü runner ve mutfak takımları satıyor ben runner ve masa örtüsü takımı 12 ad peçetesi ve peçete yüzükleri hediyye diyor fiyatı 65 tl bana çok ucuz geldi ve hemen sipariş verdim kargo ücreti yok kapıda ödeme olduğu için güvenli geldi bana isteyenler olursa özelden yazarım adını yani fiyat uygun geldi bana sizlere yardımcı omak istedim
benim aldığım takım bu kızlar

Eklentiler

• $523604_466542476691036_914888861_n.jpg
    $523604_466542476691036_914888861_n.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 883
fiyat fena değil ama zaten maliyeti düşük dikiş bilen herkes yapabilir kumaşı alıp ölçülerince dikiyosun bende kermesten almıştım masa örtüsü ve runner 25 tl resimdekine benziyo güle güle kullan

Bende dun carsıda gezerken rastladım 25 lıra masa ortusu dedıler runner ve peceteler ıcın fıtay almadım ama sıtelerden baktıgımda baya ucuk fıyatlar var gümüş renkli yemek takımı ıcın nasıl bır ortu almam gerekır renk konusunda cok kararsız kaldım

kızlar 6 ay geçti üstünden ama almadım ben bunları daha doğrusu alamadım kadın sürat kargoyla gönderdi kargocularla sorun yaşadım getirmediler ben almaya gittiğimde burda değil dediler teslim etmediler acayip bir durum oldu kadın sinir oldu benim yapacak bişeyim yok dedim kargoda problem var dedim anlatamadım kul hakkını falan araya soktu dedim uğraşamam senle yani sizlerede önermiştim ama ilgilenen kimse olmayınca yazmadım bu sorunları kızlar

Back