salonda oturacağım ve salon mobilyalarım beyaz. günlük de oturacağım için fazla abartılı olmayan ama şık, masa örtüsü tavsiyeleriniz var mı? nereden alabilirim? yemek yerken kullanacağım örtüyü bernardodan düşünüyorum. ama farklı tavsiyeler onun için de alabilirim :)
keten danteli tavsiye edebilirim benim salon takımım ceviz tütün karışımı bir renk olduğu için ben ekru renkte şömentable seçtim üzerinde yuvarlak ince sedefler var deniz kabuğu gibi hem spor hem şık duruyor. mobilyam beyaz demişsin vizon kahve küllü yeşil iyi gidebilir myhouse yakınlarında varsa oraya da bakabilirsin çeyiz hazırlarken cinisli de dediğim renk tonlarında görmüştüm oraya da bakabilirsin. ben yemek yenirken o örtüyü kaldırıyorum dertsiz masa örtüsü seriyorum gündelikte misafir gelince de bir başka açık renk dertsiz serip üzerine fransız güpürüne benzeyen ince desenli dantel örtü seriyorum çok şık oluyor
teşekkür ederim petite, bu konuda fazla gezip tozmadığım için hiç fikrim yoktu, çok gözümde canlanmadı ama gezince ne demek isteediğini anlarım sanırım :)