• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masa örtusu seti

kkirazk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
72
7
0
İçel Mersin
Kizlar merhaba ben soyle sik bir yemek masasi ortusu istiyorum peceteli falan su fransiz dantelli olanlar cok hosuma gidiyo evlen butikteki gibi fakat cok pahali kullananlar var mi nasil acaba hic canli gorme firsatim olmadi hep netten baktim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende çeyizi tamamladım sayılır mobilyalarımıda aldık ama yemek masası örtüsünü sona bırakmısdım alabilecegimiz bi yer var mı alan arkadaslar yardımcı olabilir mi lütfen

canım bende çeyizi tamamladım sayılır mobilyalarımıda aldık ama yemek masası örtüsünü sona bırakmısdım alabilecegimiz bi yer var mı alan arkadaslar yardımcı olabilir mi lütfen

canım hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bugün istanbulda viaporta gittim linensde çok güzel masa örtüsü takımları vardı, eğer english home'dan bir sürü almamış olsaydım alıcaktım kesinlikle çünkü outlet magazası ve orda fiyatlar çok daha uygundu

Kizlar merhaba ben soyle sik bir yemek masasi ortusu istiyorum peceteli falan su fransiz dantelli olanlar cok hosuma gidiyo evlen butikteki gibi fakat cok pahali kullananlar var mi nasil acaba hic canli gorme firsatim olmadi hep netten baktim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz gezerken english home da cok ama cok begenmistik bi tane tamamen güpür dantel, benım nişan sandıgıma konulması icin aldık cok begendım dıye %50 ındırımdeydı 42 lıraydı canım. acık hali de vardı acık haline baktık sonra kapalı olarak aldık.

Back
X