Saç Şekillendiriciler maşa olayını çözdüm

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
BABYLISS 2325E NANO TEKNOLOJİ 25MM SAÇ MAŞASI maşam bu
kızlar geçen yıl maşa aldım. fakat uçlarından sarıp yukarı sarıveriyordum yani kolayıma geliyodu..tabi olmuyodu tutmuyodu ben de maşa iyi değil diyordum
sonra dipten uca sarmayı denedim köpük de sürüyorum. ilk yaptığım da aşırı bukle oluyodu ama ertesi gün süper hiç bozulmuyo ki benim saçlarım dümdüz ve yumaşaktır
şimdi daha farklı bi yöntem deniyorum. saçlarıma az miktar köpük sürüyorum. ve öne doğru atıyorum başımı eğiyorum..saçlarımı tutam tutam dibinden başlayarak sarıyorum . işlem bitince sprey sıkıyorum...ve mükemmel doğal duruyor ve işlme çok basit ve kısa sürüyor. şimdi anladım doğru maşayı almışım

canım ben de ilk senin yaptığın gibi uçtan dibe doğru sarıyorum yukarı. bi kaç saat içinde bozuluyor. nasıl dipten başlıycaz?

resim ekleyebilirmisin.. benimde maşam aynısı.... sacının şeklini merak ettim.. benimki olmuyor

yapınca ekleyeyim kızlar çok sık yapmıyorum.
dipten sarıyorum çok güzel oluyor canım yani aşırı lüle değil ama güzel su dalgası gibi oluyor

Benim buklelerim de salınıyor hemen uçtan dibe sardığım içinmiş demekki.Senin yöntemini deniycem mutlaka.Teşekkür ederim paylaştığın için

arkadaşlar ben maşa alıcamda BABYLıSS PRO200 2326CE mi yoksa BABYLıSS NANO 2325E mi aliim kararsızım yardım edermisiniz:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…