Saç Şekillendiriciler maşa kullanamayan kızın dramı

eveeet senin içindi. bahsettiğim gbi yapmayı dene bak dahada güzelleşcen:13:

ya kızlar bende maşa almayı düşünüyorumda. mm neresinde yazıyor? 19 mm lik almak istiyorum yanlış almiyim sonra..

evet genelde 19luk gösteriolar bazılarının üzerinde yazıo ama bazılarında yazmıo o yzden sor mutlaka kaç mm diye

bnmki remington maşa tereddütlü almıştım ama çok güzel yanma yapmıo en önemlisi bu bnm için z.yağlı bakım yaptığım sıralarda maşa kullandım saclarım hiç yanmadı ama düzleştiricim yakıo remington bence güzel keşke düzleştrcm de remington olsaymış

Ben de yeni başlıycam düzleştiricim var. Düz için olsun dalga için olsun kaç derecede yapıyorsunuz?

beniimki 5çıtlı ben 4çıt yapıorum. sıcaklık yazmıyo yani

aaa hiç çekmedim ha
söz sana, yaptığım zaman çektirip koycam yannız çok sık yapmıyorum saçlarım yıpranmasın diye bilesin

aaa hiç çekmedim ha
söz sana, yaptığım zaman çektirip koycam yannız çok sık yapmıyorum saçlarım yıpranmasın diye bilesin

25mmlk maşadan memnunmsn ? bnm saçlarım orta uzunlkta ince telli old içn 19mmlk almştm bazende diorum 25mm mi alsaydm die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…