Saç Şekillendiriciler maşa kullanamayan kızın dramı

sağol canım ya bir dahakine de öyle deniyim bari jöle sürmedim önce sprey sıktım ondan galiba. Önce hafifi ıslatayım sonra jöle ondan sonra maşa en son sprey yani. bakalım inş olur. :26:

çok güzel olduuuuu
hepinize çook teşkür kızlar

bende maşamı alalı 1 seneyi geçti hala yapamıyorum başkasına yaparken kolayca yapıyorum kendime yapamıyorum hiç azsonra dediklerinizi deneyerek yapmaya çalışcam bakalım güzel olacak mı

bende maşamı alalı 1 seneyi geçti hala yapamıyorum başkasına yaparken kolayca yapıyorum kendime yapamıyorum hiç azsonra dediklerinizi deneyerek yapmaya çalışcam bakalım güzel olacak mı

bnde başkasına yapabiliyorum ama kendi saçıma yapamıyorum maşam kaç mmlik ?

bnde başkasına yapabiliyorum ama kendi saçıma yapamıyorum maşam kaç mmlik ?

19mm lik çok hoş bukleler yapılıyor aslında hemen etki ediyor 10 sn beklet bukleler süper oluyor hafif dalga vermek istersen 5 sn bekletmen yetiyor ama ben kendime yapamıyorum üşendim yapacaktım olmaz diye yapmadım.

19mm lik çok hoş bukleler yapılıyor aslında hemen etki ediyor 10 sn beklet bukleler süper oluyor hafif dalga vermek istersen 5 sn bekletmen yetiyor ama ben kendime yapamıyorum üşendim yapacaktım olmaz diye yapmadım.

hımm anladım cnm bnm 25 mmlik maşam saçlarımda orta uzunlukta güzel bukle olmuyor
saçlarım uzunken daha güzel duruyordu

benim saçımda bu kızın saç yapısına benziyor düz yapıda ve kat modelide o şekilde gerçekten çok basit bi şekilde yaptı hemencecik şevke geldim bu videoyu izleyince bunu mutlaka denicem çok doğal ve hoş oldu kızın saçları yaa inş. yapabilirim benim maşam 19luk ama 19 luk maşalarda saç tutamını kalın alırsan kalın bukleler ince alırsa ince bukleler elde edebilirsin ama 25 likte nekadar ince alırsan al ince bukle çok zor sadece kalın oluyor o yüzden maşa alırken bence en ideali 19luk maşalar almak tabii tercih meselesi

Son düzenleme:
kızlar birde şunu belirteyim bence en güzel şekiller bele yakın uzunluktaki saçlara veriliyor yani ne varsa uzuuun saçlarda var diye düşünüyorum ben bu yüzden saçlarımı 1 yıl boyunca hiç kestirmemeyi düşünüyorum kırıklarımıda zaten ben kendim alıyorum

ya o videodaki kız nasıl yapıyor maşallah ne el becerisi var kızda yaa her telden çalıyo :) kızın saçları dümdüz ama bukleleri hemen oluyo çokda güzel duruyo düzleştiriciyle yapmasına rağmen ben bugün maşa yaptım resmini çekip buraya koyana kadar indi bi hoş oldu durmuyor benimde saçlarım dümdüz ondanmı birde düzleştiriciyle denicem o kızın yaptıgı gibi

ben yapıyorum ilk başta gayet hoş elektirklenme filan da yok ama 2-3 saat sonra yolunmuş gibi elektirikleniyor gıcık oluyorum. Jöle sürüp öyle maşalıcam bir dahakine de.

biz dün kardeşimin saçlarını yaptık düzleştiriciyle bukle bukle saçlarıda çok gür normalde okadar doğal durduki cok hoş oldu gerçekten maşadan daha basit hemde kullanışlı oldu birazdanda ben yapıcam

youtube yasağı kalktı cnm geçenlerde dün girebildim yani
at at buraya link:13:
benm maşam 25mm saçlarmda belime kadar,iyonlu olduu içn maşam elektriklenmio da ama ertesi güne sönüyo. hangi spreyi kullanym??sertleştrmesn doğal dursn istiorm

evet cok guzel olmş bu kızın videoları sacvideoları nda var hep milyon tane saç alet edevatı var zaten ve hepsiyle süper yapıo

valla ya kız piyasadaki bütün maşa modellerini toplamış koleksiyon mu yapıyor nedir bu işin erbabı olmuş resmen.

evet cok guzel olmş bu kızın videoları sacvideoları nda var hep milyon tane saç alet edevatı var zaten ve hepsiyle süper yapıo

evet ya bin bir çeşit tarağı,maşası var ,ben 3 tane farklı düzleştirici gördüm elinde maşa dersen ona keza, ama saçları da uzun yaaa uzun saça istediğin şekli verirsin saçlar belde olacak öne doğru getir basitçe yap yanii ben saç videoları diye bi siteden buldum bu kızı ords var daha birsürü videosu basit topuzlar falan çok hoş duruyo benim acilen saçlarımı belime kadar uzatmam gerek

saolsn bizim gbi acemileri de düşünmüş milyan aletle milyon video çekip koymuş
bize büyük faydası var saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…