Almor'cum, spreyi yapmadan önce sıkma sakın. Saçlarını hafif nemlendir, sonra çok çok az jöle sür ve öyle maşala. Maşa bittikten sonra da sprey sık.
4-5 saat sonra hafif bozulma olması normal, tekrar hafif sprey sık, elinle elektriklenen yerleri yatıştır.
Umarım bilgiler işe yarar.
holey açıldı videolarrr
Saç Videoları - Çabuk ve Basit Bir Parti Modeli - Saç Videoları
şunu uygulicam şimdi
bende maşamı alalı 1 seneyi geçti hala yapamıyorum başkasına yaparken kolayca yapıyorum kendime yapamıyorum hiçazsonra dediklerinizi deneyerek yapmaya çalışcam bakalım güzel olacak mı
bnde başkasına yapabiliyorum ama kendi saçıma yapamıyorum maşam kaç mmlik ?
19mm lik çok hoş bukleler yapılıyor aslında hemen etki ediyor 10 sn beklet bukleler süper oluyor hafif dalga vermek istersen 5 sn bekletmen yetiyor ama ben kendime yapamıyorum üşendim yapacaktım olmaz diye yapmadım.
holey açıldı videolarrr
Saç Videoları - Çabuk ve Basit Bir Parti Modeli - Saç Videoları
şunu uygulicam şimdi
YouTube - How To Create Bouncy Curls with a Flat iron kızlar birde şuna bakın bayıldım tam istediğim saç tipi dağınık bukleler düzleştiriciyle ne kadar güzel yaptı çokda basit maşadan daha basit
evet cok guzel olmş bu kızın videoları sacvideoları nda var hep milyon tane saç alet edevatı var zaten ve hepsiyle süper yapıo
evet cok guzel olmş bu kızın videoları sacvideoları nda var hep milyon tane saç alet edevatı var zaten ve hepsiyle süper yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?