sizin maşanız kaç mm acaba ??
Benimki 19 mm. 25'e göre 19'luğu tavsiye ederim almayı düşünenlere.
bnde başta 25lik alıcaktm ama saçımda denedm tutmadı 19luk aldım memnunum bende :)
ben 25 mm lik aldım saçlarım orta uzunlukta
19 mm lik maşa alıcam
Canım hep aynı spreyi kullanmıyorum ama taft veya nivea'nın spreyleri iyidir. Kuru saça yapmışsın, ondan olmamıştır. Yere paralel değil dik tutmaya çalış. Tabi, istersen altlı üstlü de ayrıca ikiye ayırabilirsin. Ben bazen öyle de yapıyorum. Yalnız saçının uzunluğu ne? Kısa saçta pek olmaz, benim saçlarım çok uzun artık daha iyi oluyor. Önceden göğüs hizasındayken bile pek güzel olmazdı, uzadıkça daha iyi oluyor. İlk seferde olmaz, denemeye devam, bak o kadar para verip maşa almışsın, uğraş biraz
yanına gelip yapiim istersen saçını snde ankaradasn bnde ankaradym
ben 25 mm lik aldım saçlarım orta uzunlukta
19 mm lik maşa alıcam
Saç Videoları - Anasayfa - Saç Videoları adresindende bakabilirsiniz katagorilerde dalgalı saçlar var
memnun kalmadınmı 25 mmlik maşadan ??
ayrıcana bu güzelim sitedeki videoları açmadı benm laptop:sinifsinif: bahsettiği ayarları yapiim dedim onlarıda bulamadmmm:bbo:
canım sen en iyisi al maşanı git kuaförüne maşa yapmayı beceremiyorum saçımda yaparmısınız öğrenmiş olurum de :)
yaa kuaför bi de maşa yapma parası ister:bbo:
yaa nütfen video link vs bulursanız ekleyinnn
Anlatmaya çalışayım canım, çnükü ben de senin yaşadıklarını yaşadım başlarda a.s Sonra bu siteden araştırdım, internetten baktım ve öğrendim... Artık süper maşa yapıyorum, arkadaşlarım çok beğeniyor, hatta onlara da yapıyorum hihoyyyt Şimdi saçını yıka, sonra hafif nemliyken (ıslakken değil ama) saçını önce ortadan ikiye ayır. Çok çok az jöle sürmeyi de unutma. Lastik tokayla filan iki tarafı topla. Sonra bu iki parçadan birinin önce en arkasından orta kalınlıkta bir tutam al. Saçın dibinden maşaya dolamaya başla. Ucuna gelince kıstır ve bırak. Bu arada benim maşam da Babyliss, en sıcak ayarını öneririm. Yaklaşık 30 saniye filan beklemen gerek. Bu arada sıkılırsan televizyona filan bak bir yandan ya da müzik dinle çünkü uzun sürüyor, insan sıkılabiliyor. Neyse 30 sn.-1 dk. arası bekle ve bırak, su dalgası gibi harika bir lülen olacak :lepi: Dediğim şekilde saçının ön kısımlarına gelene kadar parça parça tutamlar al, anlattığım gibi sar, beklet bırak. Sonra diğer tarafa da aynı şekilde uygula. Bitince başını öne eğ, sonra geriye at, fazla karıştırma ama saçını. Bolca sprey sık bitince. İlk yapıldığında değil, yarım saat sonra filan daha güzel oluyor bu arada. Ertesi gün bile kullanabilirsin, elektriklenirse aralarda sprey sıkmalısın. Zor gelebilir ama yaptıkça elin çok alışacak. Ama tabi sürekli yapma, saçını çok kırar. En fazla haftada iki kere filan yapmaya çalış. Bir dene bakalım, sonra anlat bakalım oldu mu? Bu arada benim saçım çok ince telli olmasına rağmen gayet güzel kalıcı oluyor aklında olsun.
Sizin maşanız 19 mm lik mi yoksa 25 mmlik mi? ben de babylissin 25 mmliğini aldım altan sarıyodum hep altlar güzel oluyor fakat bir süre sonra üstler kabarıyor akşama doğru da altlar açılıyor ki benim saçım kalın tellidir fön filan güzel tutar ama bu maşa uymadı pek gibi.Geçen yukardan alıp sarmayı denedim o zamanda çok geniş dalgalar oldu o da açıldı hem de elimi yakıcam diye korkuyorum maşaya sararken acaba 25 mmlik ondan mı saçlarım da arkası baya uzun önler omuzundan aşağıda biraz.:26:
Benim kullandığım maşa 19 mm. Sizin maşanız 25 mm olduğu için sorun oluyor olabilir, eğer yeni aldıysanız ve değiştirme şansı varsa isterseniz değiştirin. 19 mm maşa ilk yapıldığında düğün saçı gibi oluyor bazen, ayrıca ben normalde hiç sevmem ince dalgaları ama biraz zaman geçince süper duruyor ve kalın dalgalı bir görünüm oluyor. Üstelik benim saçım ince telli ama yine de kalıcı oluyor. Siz kalın telli saça sahipseniz şanslısınız zaten, saçları kalın telli bir arkadaşıma yapmıştım onda çok çok güzel ve kalıcı olmuştu.
Eğer maşanızı değiştiremezsiniz, en azından maşanıza mümkün olduğunca az saç tutamı alarak kullanmayı deneyin. Bir de maşayı saçta biraz uzun tutun, belki saça biraz zararlı ama ben tutamları neredeyse 1 dk. bekletiyorum maşayı açmadan önce. Çok sık maşalamazsanız sorun olmaz bence, bir de saçınız kalın telliyse fazla zarar görmez.
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben biraz da çabuk bitsin diye kalın sarıyordum saçlarım hem kalın telli hem de çok sık ama ince sarmaya çalışıcam bir de fazla bekletiyim 12-20 sn anca bekletiyorum. Değiştirmezler sanırsam alalı oldu baya kullandım da 3-4 kere.
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben biraz da çabuk bitsin diye kalın sarıyordum saçlarım hem kalın telli hem de çok sık ama ince sarmaya çalışıcam bir de fazla bekletiyim 12-20 sn anca bekletiyorum. Değiştirmezler sanırsam alalı oldu baya kullandım da 3-4 kere.
Bugün gene yaptım eskisine göre iyi oldu yapmadan sprey sıktım bir de yaptıktan sonra 4-5 saat içinde gene kabardı bazı yerler açıldı peffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?