Saç Şekillendiriciler maşa kullanamayan kızın dramı

vala doğru diosun canm uğraşmam lazım annemde saçını yakcan diokaydirigubbakcemile3
benim saçım belimde canım uzun yani

ben 25 mm lik aldım saçlarım orta uzunlukta
19 mm lik maşa alıcam

aha renan20 benimkide 25!!
gittim ykm ye dedim olmii bu benim saçıma sanırsam yapamıorm
kadında dedi kişisel bakım ürünlerinde değiştirme yapamıorz çok sattıımz bi ürün aslnda saçınzda biraz uzun tutun olur dedi
beceriksiz demeye getirdi yani o daÇok üzgünüm çoook

memnun kalmadınmı 25 mmlik maşadan ??

orta uzunlukta saçım uzun saçta daha güzel durur
ince bukle olsa daha iyi olur diye düşünüyorum 19'lık daha hoş gözüküyor gözüme
bu arada 1 sene oldu maşamı alalı hala kullanamıyorum ohaoldumsmile

ayrıcana bu güzelim sitedeki videoları açmadı benm laptop:sinifsinif: bahsettiği ayarları yapiim dedim onlarıda bulamadmmm:bbo:

canım sen en iyisi al maşanı git kuaförüne maşa yapmayı beceremiyorum saçımda yaparmısınız öğrenmiş olurum de :)

canım sen en iyisi al maşanı git kuaförüne maşa yapmayı beceremiyorum saçımda yaparmısınız öğrenmiş olurum de :)

yaa kuaför bi de maşa yapma parası ister:bbo:
yaa nütfen video link vs bulursanız ekleyinnn

Sizin maşanız 19 mm lik mi yoksa 25 mmlik mi? ben de babylissin 25 mmliğini aldım altan sarıyodum hep altlar güzel oluyor fakat bir süre sonra üstler kabarıyor akşama doğru da altlar açılıyor ki benim saçım kalın tellidir fön filan güzel tutar ama bu maşa uymadı pek gibi.Geçen yukardan alıp sarmayı denedim o zamanda çok geniş dalgalar oldu o da açıldı hem de elimi yakıcam diye korkuyorum maşaya sararken acaba 25 mmlik ondan mı saçlarım da arkası baya uzun önler omuzundan aşağıda biraz.:26:

Benim kullandığım maşa 19 mm. Sizin maşanız 25 mm olduğu için sorun oluyor olabilir, eğer yeni aldıysanız ve değiştirme şansı varsa isterseniz değiştirin. 19 mm maşa ilk yapıldığında düğün saçı gibi oluyor bazen, ayrıca ben normalde hiç sevmem ince dalgaları ama biraz zaman geçince süper duruyor ve kalın dalgalı bir görünüm oluyor. Üstelik benim saçım ince telli ama yine de kalıcı oluyor. Siz kalın telli saça sahipseniz şanslısınız zaten, saçları kalın telli bir arkadaşıma yapmıştım onda çok çok güzel ve kalıcı olmuştu.

Eğer maşanızı değiştiremezsiniz, en azından maşanıza mümkün olduğunca az saç tutamı alarak kullanmayı deneyin. Bir de maşayı saçta biraz uzun tutun, belki saça biraz zararlı ama ben tutamları neredeyse 1 dk. bekletiyorum maşayı açmadan önce. Çok sık maşalamazsanız sorun olmaz bence, bir de saçınız kalın telliyse fazla zarar görmez.

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben biraz da çabuk bitsin diye kalın sarıyordum saçlarım hem kalın telli hem de çok sık ama ince sarmaya çalışıcam bir de fazla bekletiyim 12-20 sn anca bekletiyorum. Değiştirmezler sanırsam alalı oldu baya kullandım da 3-4 kere.

Bir de bu şekilde deneyin, umarım işe yarar ve güzel olur. Saçınıza çok az jöle sürün, maşayı biraz fazla bekletin ve sonunda sprey sıkın. Ertesi gün de tekrar sprey sıkın az bir miktar.

ıı ııh değiştirmiolar

Bugün gene yaptım eskisine göre iyi oldu yapmadan sprey sıktım bir de yaptıktan sonra 4-5 saat içinde gene kabardı bazı yerler açıldı peffff.

Bugün gene yaptım eskisine göre iyi oldu yapmadan sprey sıktım bir de yaptıktan sonra 4-5 saat içinde gene kabardı bazı yerler açıldı peffff.

Almor'cum, spreyi yapmadan önce sıkma sakın. Saçlarını hafif nemlendir, sonra çok çok az jöle sür ve öyle maşala. Maşa bittikten sonra da sprey sık.

4-5 saat sonra hafif bozulma olması normal, tekrar hafif sprey sık, elinle elektriklenen yerleri yatıştır.

Umarım bilgiler işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…