• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Maşa ile yapılmış gibi süper dalgalar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Arkadaşlar ben banyodan çıkıp saçlarımı kurutuyorum,sonra saçlarımı 3e bölüyorum birini sağ tarafa,diğerini sola ve bir diğerinide arkaya sarıyorum(yanielimin içinde kıvırıp topuz yapr gibi sarıyorum,sonra onları kıskaçlı tokalarla tutturuyorum,nekadar beklerse bukleler o kadar kalıcı oluyor,onları açıyorum ,kahküllerimi düzleştiriciyle yapıyorum,spreyliyorum,inanı 5 veye 10 dk sürüyor ,ama mükemmel oluyor,birde KK'de okudum ve uyguluyorum,sarmadan önce hafif bebek yağı sürerseniz hem tülermiyor hemde çok parlak oluyor
kolay gelsin

paylaşım için teşekkürler:)alkisalkisalkis

bende üniversitedeyken yapıyordum bunu ama ozaman maşa ve saç düzleştirmem yoktu:)uzun zamandır yapmadımm biden eski günlerim aklıma geldi:)aamaaa cidden çok güzle dalgalar oluyor..

Teşekür eden arkadaşlar rica ederim,ayrıca illa bebe yağı olmak zorunda değil tabiki biryantin ve türevleri olabilir arkadaşlar

Arkadaşlar ben banyodan çıkıp saçlarımı kurutuyorum,sonra saçlarımı 3e bölüyorum birini sağ tarafa,diğerini sola ve bir diğerinide arkaya sarıyorum(yanielimin içinde kıvırıp topuz yapr gibi sarıyorum,sonra onları kıskaçlı tokalarla tutturuyorum,nekadar beklerse bukleler o kadar kalıcı oluyor,onları açıyorum ,kahküllerimi düzleştiriciyle yapıyorum,spreyliyorum,inanı 5 veye 10 dk sürüyor ,ama mükemmel oluyor,birde KK'de okudum ve uyguluyorum,sarmadan önce hafif bebek yağı sürerseniz hem tülermiyor hemde çok parlak oluyor
kolay gelsin

denedim çok memnun kaldım bazen maşayla yapmaya üşeniyorum bunu yapıp yatıyorum çok doğal bir görüntü veriyora.s paylaşım için teşekkürler a.s.

Back