• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Maşa ile yapılmış gibi süper dalgalar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

maison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
91
0
116
Sakarya
Arkadaşlar ben banyodan çıkıp saçlarımı kurutuyorum,sonra saçlarımı 3e bölüyorum birini sağ tarafa,diğerini sola ve bir diğerinide arkaya sarıyorum(yanielimin içinde kıvırıp topuz yapr gibi sarıyorum,sonra onları kıskaçlı tokalarla tutturuyorum,nekadar beklerse bukleler o kadar kalıcı oluyor,onları açıyorum ,kahküllerimi düzleştiriciyle yapıyorum,spreyliyorum,inanı 5 veye 10 dk sürüyor ,ama mükemmel oluyor,birde KK'de okudum ve uyguluyorum,sarmadan önce hafif bebek yağı sürerseniz hem tülermiyor hemde çok parlak oluyor
kolay gelsin

$IMG_1307.JPG

buradaki görüntü akşam artık açılmış hali daha bukleleri belirgin oluyor

evet bende evde bişey yapamayacagım zamanlarda duşdan sonra bunu yapıyorum biraz da elle hacim verince harika oluyorrrbayanssulusmile

normaldede hafiften de olsa dalgalımı saçlarınız? benimki dümdüz tutarmı acaba bende?

Deneyeyim bende bari inşallah işe yarar ve inşallah hoş görünür.. dalgalı saçlarım için ne yapsam diye düşünrken iyi oldu bu fikir teşekkürler.

canım ben de buna benzer bir yöntem uyguluyorum. yalnız saçı ikiye bölerek yapıyorum. bu uygulamanın tek olumsuz yanı saçı sıkı tutturmak gerektiğinden diplerinin çekilmesi ve açınca sönük kalması.yani dipler kabarık bukleli saçlar için ideal bir yöntem olmamakla beraber evet.. maşadan daha etkili ve doğal dalgalı saçlar gibi duruyor.

bende bunu çok sık yaparım heleki şimdi saçlarım biraz daha kısa yani omuz ihizamda vede katlı yapınca süper oluyor artık bende bebe yağı sürerim iyi oluyorsa

Ben sararken çok sıkı sarmıyorum,saç diplerimi acıtıyo yoksa,gevşek sarıncada harika oluyo,ben üstüne bide fön makinası tutuyorum,kısa sürede açacaksam

kızlar nasıl sarıyorsunuz tarif edermisiniz ıslakkenmi sarıyorsunuz ve birde bebe yağı yağlı göstermiyormu saçı

bende yapıyorum bunu süper oluyor.
ben iyice kurutmadan hafif nemliyken yapıyorum yalnız

kardes vıdeo koysan daha ıyı anlasılır nası saga sola kıvırıyorsun anlayamadım
neyle kıvırıyorsun sosısemı sarıyorsun

bunu zaten bilyoruz ama bilmiyenler için işe yarıyan bi yöntem..

banyodan çıkıp biraz kurutup bildiğmiz nivea body krem var ya ondan saçıma sürüyorum sonra balık sırtı örüyo kardeşim sabah kalkıp bi açıyorum elimle karıştırıyorum mükemmel oluyo kızlar :)))

Buna benzer yöntemi ben de yapıyorum. Duştan sonra saçlarımı dörde ayırıyorum, her bölümü kendi içinde ikiye ayırıp köpük sürüp ikili örgü yapıyorum.
Sonra kendi etrafında dönderip tokalarla tutturuyorum. Açtığım zaman köpük hacim vermiş oluyor, şekillendirip saç speri de sıkıp sabitliyorum.
Bu kadar oluyor a.s

Back