Saç Şekillendiriciler maşa ile gelinin kız kardeşi saçı

irembabanoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
22
4
36
27
arkadaşlar merhaba. Ben saçına çok şekil veren birisi değilim. Ama artık devamlı bişeyler yapmak istiyorum saçlarım düz olduğu için hafif dalgalı bişeyler değişik olur diye düşünüyorum ama mesela sarıyorum saçlarımı koyun gibi oluyor. Sonra maşayı denedim o da gelinin kız kardeşi saçı gibi duruyor. Araştırdım biraz sanırım kalın maşa güzel oluyormuş. Bana önerebileceğiniz bir marka kalınlık felan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Babyliss maşa kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.kalınlıgı konusunda ise emin olamadim

Çok teşekkürler cevabınız için ama benim korkum şu ben doğal bişey istiyorum fakat benim saçlarım çok gür ve çokta uzun sayılmaz omzumdalar yani ona rağmen doğal bir görüntü olur mu? Bu fotoğraftaki gibi olsa keşke

Eklentiler

• IMG_2563.JPG
    36 KB · Görüntüleme: 708
Bu goruntuyu kalin masalarla yapiyorlar ve ben sahit oldum aynisi olabiliyor.isterseniz su dalgasi icin masa boyutlari vs diye arattırın internette.mutlaka ihtiyaciniza yönelik urunler vardir bende bir bakıyım sizin icin.bazi saclar dumduz oluyor mesela ince telli oluyor onlarda incecik masa tutmayip bu halide alabiliyor

Benim saçlarım kalın telli o yüzden inçe maşa ile yapınca çok kıvırcık oluyor Bende şimdi dışarı çıkıp biraz araştıracağım

hahahahah başlığa bittim, çok doğru bir soruna parmak basmışsın irem maşalar genellikle 3 boy oluyor 18, 25 ve 32 mm olarak. bazı profesyonel markalarda daha ince veya kalınlarını da bulabilirsin ama çoğunlukla budur. en kalın olanı yani 32 mm işini görecektir. en doğalı da odur genelde. tabi kalın maşa biraz daha az tutuyor inceden, ona göre sprey ve bekletme süresini ayarlarsın zaten birkaç denemeden sonra en iyi ayarı bulursun.

ben babyliss'in düzleştirici olsun maşa vb olsun şekillendiricilerinden hep memnun kaldım o yüzden maceraya atılmadım pek, marka konusunda farklı şeyler söyleyemeyeceğim ama araştırdığım kadarıyla seramik veya iyon teknolojili olanlar en iyi oluyor saç sağlığı için.

maşa konusunda bilgim yok ama dışa doğru değilde içe doğru sarın saçınızı, uzun süre bekletmeyin, hafif ayırın gerekirse tarayın biraz.

Hepinize teşekkür ederim cevaplar için. Geçen gün gittim aldım babylissin 25mm ceramic diye bir modeli. Denedim gayet memnun kaldım baya uzun sürede gitti saçımda. 32mm çok kalın geldi dalgası sadece ucunda oldu. Ama bu aldığımı beğendim birde bana farklı bir yöntem gösterdiler ben yanlış yöne sarıyormuşum meğersem maşanın altından dışarıdan alıp içeri doğru sarılacakmış bilmeyeniniz varsa deneyin kızlar çok daha doğal duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…