slm bende dun ogrendim hamileligimi 2.bebegim olacak nasipse ayin 27 sinde randevu aldim nasil sabrederim o gune hiiic bilmiyorumm :)
Gidiyoruz hastaneye heyecandan ölücemİns canimm haberlerini bekliyorum guzel haberlerlee gel
slm bende dun ogrendim hamileligimi 2.bebegim olacak nasipse ayin 27 sinde randevu aldim nasil sabrederim o gune hiiic bilmiyorumm :)
selam millet.bana kizima hamile kaldigim zamani hatirlattibu topikbende ilk bebegimde martta hamile kaldim ama hesap carsiya uymadi.aralik yerine kasimda dogum yapmistim.simdi 11haftalik hamileyim ikinci bebegime şubatta hamile kaldim.saglikli olacagi zaman gelsin.yani nezaman hayırlısı ise.
Hos geldiniz kizlarr hepinizee hayirli olsun bebislerinizii sagliklaa alin kucaginizaa biz eski hamis yeni anne oldukk :) genelimizin ilkiydii amaa sizinkilerrde genelde ikinci neeee guzell masallahh ilkdee biraz acemii oluo insanSelam arkadaşlar bende mart ayında hamile kaldım şuan 6+3 hamileyim
Ay hadii bakimm gitt guzel haberlee gellGidiyoruz hastaneye heyecandan ölücem
tşk ederim sağolun benimde ilk hamileliğim inş. bebeşiimi kucağıma alarım sağ salimmHos geldiniz kizlarr hepinizee hayirli olsun bebislerinizii sagliklaa alin kucaginizaa biz eski hamis yeni anne oldukk :) genelimizin ilkiydii amaa sizinkilerrde genelde ikinci neeee guzell masallahh ilkdee biraz acemii oluo insan
İns cnm Rabbimiz korusunn cok guzel bi duyguu askim suan kucagimda ck sukur :) birden tekrar hamis kalmak istedim baaktşk ederim sağolun benimde ilk hamileliğim inş. bebeşiimi kucağıma alarım sağ salimm
Masallah cnm evet simdilik gorunmuo amaa en fazlaa bi hafta sonraa piti pitilarini duyarsin ins ben 5+5 gunlukken duymustumŞimdik karından baktı 5 hafta 1 günlük yazıyor doğrudur ama doktor en iyi sonucu bebeği gördükten sonra başından kuyruğuna olan çapıyla söyleyebilirim dedi kesen güzel dedi de benim ilk hamileliğim hiç bir bilgi vermiyor bu devlet hastaneleri Heralde bebek yok hala görünürde
Eki Görüntüle 1497942
Masallah cnm evet simdilik gorunmuo amaa en fazlaa bi hafta sonraa piti pitilarini duyarsin ins ben 5+5 gunlukken duymustum
Amaa bana vajinL ultrason cihaziylaa baktii sanaa karindan bakmak icin2 hafta sonra cagirmistir
Bana doktor 2 hafta sonra gel dedi hiç bir test yapmadıkandır idrardır gençliğimemi güveniyor acaba
Amaa bana vajinL ultrason cihaziylaa baktii sanaa karindan bakmak icin2 hafta sonra cagirmistir
Niee ki benn surekli ozel e gittim amaa bengebelik tedavisi oluodum ve hamile kalinca da dvm ettimAy alt üst farketmez görmek istiyorum
Ben bu kadar sabırsız biri değildim ya özelemi gitsem acaba özel hastaneye çok karşıyım Aslında
Hos geldiniz kizlarr hepinizee hayirli olsun bebislerinizii sagliklaa alin kucaginizaa biz eski hamis yeni anne oldukk :) genelimizin ilkiydii amaa sizinkilerrde genelde ikinci neeee guzell masallahh ilkdee biraz acemii oluo insan
Evett ikincidede dogumuu bilio yaaa ondan korkaar insann ilkin normal dogummu sezeryanmi olduevet kuzum insan ilkte acemi oluyo.bisi bilmediginden kara gümbuürtüye gidiyon yani, daha şimdiden dogum korkusu sarmiş durumda beni:-(
Evett ikincidede dogumuu bilio yaaa ondan korkaar insann ilkin normal dogummu sezeryanmi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?