inşallah kesilmez yaa. ek gıda alınca insan az rahatlar en azından aç mı diye düşünmeyiz sürekliKızım da bu aylarda falan sütten kesilmişti ya oğlum da inşallah öyle olmazaynen bi 6 aylık olsalardı da az daha rahat olurduk ama sabırr
Yani en son bir ayda sadece 600 gr aldıDenemez miyim canım zaten boşa demiyorum almaz diye sütüm azdı sağıp ne kadar çıktıysa ağzına verdim ama yok almıyor almayınca ayrı bir mızmızlık yapıyor ağzına verince de ayrıhatta sürekli de ayakta veriyorum çünkü öyle istiyor beyefendi gece emzirince bile evi beraber turluyoruz ama olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık 12 kasımda doğdu en son 6300 falandı o da bi 15 gün önce falandı... Zorlamaya devam artık
Denemez miyim canım zaten boşa demiyorum almaz diye sütüm azdı sağıp ne kadar çıktıysa ağzına verdim ama yok almıyor almayınca ayrı bir mızmızlık yapıyor ağzına verince de ayrıhatta sürekli de ayakta veriyorum çünkü öyle istiyor beyefendi gece emzirince bile evi beraber turluyoruz ama olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık 12 kasımda doğdu en son 6300 falandı o da bi 15 gün önce falandı... Zorlamaya devam artık
İnş allah bırakmaz emmeyi. Kg çok düşük değil gibi. 600 gr az kg değil aslında. Benim ki de son ay 600 gr aldı gerçi dr az buldu dr değiştireceğim. Zorlamaya devam et bakalım.Yani en son bir ayda sadece 600 gr aldı
Doktorunuz kim canım?İnş allah bırakmaz emmeyi. Kg çok düşük değil gibi. 600 gr az kg değil aslında. Benim ki de son ay 600 gr aldı gerçi dr az buldu dr değiştireceğim. Zorlamaya devam et bakalım.
Bizimde öyle canm dr korkulacak bisey yok dediKizlar bn surekli giremiom yaa moralim bozuk biraz oglusum surekli kusuo bide emzirirken cok terlionetten baktim kalp rahatsizligi olabilir falan yazio moralim bozulduu pazartesi dr goturcem amaa sizdede boyle oluo mu
Casual cadillac canm 799 herhalde çok memnunum ama senn artık travel Sistem almana gerek yok ana kucagini kullanamazsinKizlarr bebek arabalarinizi hangii markaa vee ne kadaraaa aldinizz yaaa ben daha dahaaa almadimmm ama artikkkk almammm laziiiiiiiiiim
İns dokulmezz kizz o benimm bitanemm yaaaayy maşAllah canım ne yakışılı yerimbenim paşamın saçları da öyleydi ama şimdi dökülüyor hep:)
_swift_ maşAllah adaşımıza pek de yakışıklıymış
Cnm cok zorr yaaa mama degisikligii dee yaptin mii belki tadini sevmioo bnm bebitom dada reflu cikti emziom ilacc veriom mamaa yine kusuo yine kusuooo ne zaman gececek yaaa pufffff..ahh kızlar kafayı yicemm artık
şu Eymen bey beni öldü bitirdi yaa ne süt içiyor ne de mama
ne kadar uğraştıysam da hiç bir şey fayda etmedi süt de istemiyor mama da
süt içmiyor az olan sütüm de kesilcek diye korkuyorum artık çok uğraşıyorum ama bana mısın demiyor
ne yapacağım kızlar yaa bir akıl verin
Ohhh mis bizde dordun icindeyizz Rabbimiz saglikli guzel omur versin yavrularimiza senn nasilsin cnmcanlarr ben facebooktaki gruptaydım ama tadı hiç kalmadı szler gb değil... napıosunz bebişşler nasl.. umarım hepiniz iyisinizdir..bz bgn 3 aylık olduk çok mutlıyuz
Disarii cikniom ki ana kucaginida kullanaimm bi yerede gidincee hepp arabaa esim cocukk hasta olcakk diedie cildirtacak benii hersey 6. aydan sonra mis amaa arabayiisiparis ettim bekliom cnmCasual cadillac canm 799 herhalde çok memnunum ama senn artık travel Sistem almana gerek yok ana kucagini kullanamazsin
Hmm iyi c zaten cok sukur dr da bisi demediBizimde öyle canm dr korkulacak bisey yok dedi
canımm kusuyo diye yarıda bırakma,emzir doyana kadar her ne kadar geri çıkartsada.alacağını alır oKizlrr masallah askm cok hareketli beni hoplatin dio ses yapio emİrdigimdee yaridaa kalincaaa bagirioo amaaa geri kusuoo su ann kucagimaa aldimm omzumaaa yapistii memiss istio amaa yine kusacakk ne yapaim yaa
Bu sefer yeni mama aldım canım bakalım inşallah bunu alırCnm cok zorr yaaa mama degisikligii dee yaptin mii belki tadini sevmioo bnm bebitom dada reflu cikti emziom ilacc veriom mamaa yine kusuo yine kusuooo ne zaman gececek yaaa pufffff..
Oyleee yapiom aylosumm ayricaa bugun pasami ilk defa kendim bicibici yaptim :)canımm kusuyo diye yarıda bırakma,emzir doyana kadar her ne kadar geri çıkartsada.alacağını alır o
İns canim yaa bebekk bakmak cok zevkli bi okadarda zorBu sefer yeni mama aldım canım bakalım inşallah bunu alır
anaaa daha hiç yaptırmamışmıydın yaaOyleee yapiom aylosumm ayricaa bugun pasami ilk defa kendim bicibici yaptim :)
Yok anam yokk bugun ilk yikamamdii kiz bnm oglusumun kakasii artik birazz katii oluo normal miianaaa daha hiç yaptırmamışmıydın yaabenden 40ından doğru tek yıkıyorum
Bende geldim burdayım yuppi herkes geliyor yavaş yavas çok mutluyumMillet birbirine girdi facede, en güzeli burası toparlanın kızlar@DuyguS87 @FITIFITICAN @dilek2014 abc3 Canndy1052 selvboylum @diamente @edaalisa K keinetraene unuttuğum var mı aceppp
Burdayım benAovvv kimsecikler yok burada
Cnm kimseciklerr yoktu bugun yaaaa bi msj atann gerii gelmioo tek kaldimm yeaaaaBurdayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?