• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin Ecmain inşallah tabi ki hepsini transfer olamazsın ama en azından gebe kalmadan kucağına almadan birde sonrasını hesap ederek dedim 🫣😁 öyle dilerim inşallah sağlıklı embriyolarım oluşur fazladan olsa dondurabileyim en azından umudum olsun negatif olunca çok yıpratıcı birde arkada embriyo olmadığını bilmek herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun hepimiz için inşallah vaktinde zamanında mucizeni kucağına alırsın Allah’ın izniyle 🤲🥰
Amin canım Allah razı olsun🙏 yani işte hepimizin sorunu farklı ama derdimiz ortak 🥺 Rabbimin mucizesi çok ins. Sasiracagin şekilde çok embriyon olur belli mi olur🤲 gerçekten yıpratıcı Allah yardımcın olsun emeklerinin karşılığını al ins. Bu sefer 🙏 yani bende ilk basladigimda olsaydı heralde 3 tane yapmak isterdim🥰 çünkü kardeş çok güzel 🌸 ama nasip🥺

Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınız nedir?
Transfer hariç 7. Günüm.
3_4 dakika içerisinde ben silik gördüm

Eklentiler

• IMG_20250324_171730.webp
    IMG_20250324_171730.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 27
Adet tarihim 13 Şubat olduğu için 5+4 öyle hesapladım ben Çarşamba günü Dr gittiğimde büyük ihtimalle kesenin ölçüsüne göre 5+4 olduğunu söyledi
Benim bildiğim adet gününden hesaplanmıyor tüp Bebek’te.
İnternette transfer günü 5.gün embriyosu 19günlük olarak hesaplanıyor yazıyor ama doktoruma sorduğumda şu an ne kadarlık hamilelik net diyemem kese günü ölçümden sonra net söylerim dedi
Ama aşağı yukarı aynı hesaplanır üç aşağı beş yukarı anladığım kadarıyla.

Kızlar selam
Transfer oldum hastanedeyim moralim çok bozuldu
3 tane dondurulmuş 3aa 5 gün embriyom vardı
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Çok üzüldüm bir tane koydu
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan
Canım öncelikle transferin hayırlı olsun 🥹💕💕🧿
Kalştesine faxla takılmayın. Burada çok okuduk, en iyi kalite olup tutmayan ve düşük kalite olup tutan.
Herşey nasip kısmet ama bunun için kendini üzüp bu sürecini sıkıntılı stresli geçirip tutma olasılığınıda azaltma diye tavsiye ederim.

Ben şahsen hiç bilmiyorum ne kalitede olduğunu

Kızlar hepinize merhaba hamile arkadaşları tebrik ediyorum.

Birşey sormak istiyorum OPU'dan sonra illa rahim dinlendirme yapılıyor mu? Benim amh'ım 0.57 yumurta sayın muhtemelen az olacağından rahmim belki de yorulmaz diye düşünüyorum ama.:KK45: Rahim dinlendirmenin toplanan yumurta sayısı ile bir alakası var mıı?
Canım benim de amh düşük biliyorsun. Doktorum maksimum 4-5 yumurta toplanacağını düşünüyorum dedi ve 3. gün taze transfer yapmayı planlıyor.

Canımmm gittim, kese(ler)i gördüm geldim 🤰🏻🤰🏻 2 kese göründü maşaallah 😀😀 Doktor dedi ki ikisi de net olarak görünüyor ama çok yaklaştırmayacağım, karnına bastırmak istemiyorum. Seni de embriyoları da rahatsız etmeyelim dedi 🙂 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Bakalım kaç kalp atışı duyacağız dedi ☺️
Çok sevindim canım 🧿💕💕🥹🥹🥹 maşallah maşallah.
İnşAllah ikisininde kalp atışını duyarsınız 🥹 :emir_bebek: :emir_bebek:

Kızlar selam
Transfer oldum hastanedeyim moralim çok bozuldu
3 tane dondurulmuş 3aa 5 gün embriyom vardı
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Çok üzüldüm bir tane koydu
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan
Umudunu diri tut canım 🙏 inş herşey istediğin gibi olur🙏

Canımmm gittim, kese(ler)i gördüm geldim 🤰🏻🤰🏻 2 kese göründü maşaallah 😀😀 Doktor dedi ki ikisi de net olarak görünüyor ama çok yaklaştırmayacağım, karnına bastırmak istemiyorum. Seni de embriyoları da rahatsız etmeyelim dedi 🙂 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Bakalım kaç kalp atışı duyacağız dedi ☺️
Maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏

Kızlar hepinize merhaba hamile arkadaşları tebrik ediyorum.

Birşey sormak istiyorum OPU'dan sonra illa rahim dinlendirme yapılıyor mu? Benim amh'ım 0.57 yumurta sayın muhtemelen az olacağından rahmim belki de yorulmaz diye düşünüyorum ama.:KK45: Rahim dinlendirmenin toplanan yumurta sayısı ile bir alakası var mıı?
Benim doktorum bana rahim dinlendirme dediğinde sebebini sordum.
OPU öncesi kullanılan ilaçlardan dolayı iki ay ilaçsız rahim dinlensin ki transferimiz sorunsuz olsun demişti
Yani kısaca bi arınsın rahmin demişti. Bunun yumurta sayısıyla alakası var mı bilmiyorum açıkçası.

Merhaba canım benim yapılmadı taze transfer oldum çünkü fazla yumurta toplanmadı olan embriyoları transfer ettiler herhangi bir engelim yoktu taze transfer için genelde çok yumurta toplanırsa vücut su topladığı için dinlendiriyorlar öyle bir risk yoksa herşey yolundaysa taze transfer yapılır 🥰
Ay çok sevindim taze transfer yapılabiliyor olmasınaa. Ben daha yolun çok başındayım en son reglimin 5. günü gidebildim bir takım testler istedi amh yüksek gelirse aşılaam düşük gelirse tüp bebek demişti 0.57 geldi amh'ım o yüzden direk tüp bebeğe yöneldik. Şimdi de reglimi bekliyorum 2. günü çağırdı. reglim de muhtemelen 1-2 nisan gibi gelecek yani daha çook var. Bir de rahim dinlendirme deseydi benim bebiş işi hazirana kalacaktı. Belki az yumurtam çıkar amh düşüklüğünden sebep ve dinlendirme yapmadan heemncecik başlarız tedaviye :halay:

Devlet hastanesinde yada şehir hastanesinde bu süreci yürüten var mı acaba :) ?

Amin canım Allah razı olsun🙏 yani işte hepimizin sorunu farklı ama derdimiz ortak 🥺 Rabbimin mucizesi çok ins. Sasiracagin şekilde çok embriyon olur belli mi olur🤲 gerçekten yıpratıcı Allah yardımcın olsun emeklerinin karşılığını al ins. Bu sefer 🙏 yani bende ilk basladigimda olsaydı heralde 3 tane yapmak isterdim🥰 çünkü kardeş çok güzel 🌸 ama nasip🥺
Ay canım benim çok teşekkür 😍 ederim güzel dileklerin ve duaların için Allah razı olsun Amin 🤲🫶🏻🥹

İnşallah yarın tekrar yapacağım 10.gün olmasına rağmen çıkmaması beni biraz üzdü
Canım, şunu diye bilirim sana kendim tecrübe ettim.
Test bozukta çıka bilir.
AWOX marka ile Ben bir gün yaptım silikti ertesi gün sabah yaptım negatif aynı gün öğleden sonra yaptım pozitifti
Artı ben artimed i test etmiş biriyim 😂

Kısacası güven olmuyor idrar testlerine. Bu forumda okudum Predictor test yapıp yanlış sonuç alanda var.
Binde bir denk gele bilir birde senin 3.gün embriyosu geç beta hormonu salgılanır.

Ay çok sevindim taze transfer yapılabiliyor olmasınaa. Ben daha yolun çok başındayım en son reglimin 5. günü gidebildim bir takım testler istedi amh yüksek gelirse aşılaam düşük gelirse tüp bebek demişti 0.57 geldi amh'ım o yüzden direk tüp bebeğe yöneldik. Şimdi de reglimi bekliyorum 2. günü çağırdı. reglim de muhtemelen 1-2 nisan gibi gelecek yani daha çook var. Bir de rahim dinlendirme deseydi benim bebiş işi hazirana kalacaktı. Belki az yumurtam çıkar amh düşüklüğünden sebep ve dinlendirme yapmadan heemncecik başlarız tedaviye :halay:

Devlet hastanesinde yada şehir hastanesinde bu süreci yürüten var mı acaba :) ?
Başlarsın inşallah kalbini ferah tut yeter ki herşey sağlıklı güzel ilerlesin Allah’ın izniyle vücudun rahim kalınlığın hazırsa yapıyorlar sen rahat ol önce Allah’a sonra doktoruna güven inşallah mucizene kavuşursun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲❤️

Back
X