• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart transferleri

Merhaba öncelikle sağlıkla süreciniz ilerlesin inşallah. Ben de 13 Nisan pazartesi transferim oldu. 15 nisna Çarşamba sabahı yarım doz ovitrelle vurdum. Bugün 18 Nisan sabahı erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizin elinizde testlerinizin resmi var mı fikir olsun diye soruyorum benimki gözle görülür bir silikte çıktı ilk dakikada
En az 6 gün geçmesini bekleyin iğnenin üstünden.cok erken test yapmışsınız muhtemelen iğneden kaynaklı sizinkisi . Ovitrelle de HCG var

En az 6 gün geçmesini bekleyin iğnenin üstünden.cok erken test yapmışsınız muhtemelen iğneden kaynaklı sizinkisi . Ovitrelle de HCG var
Bugün sabah yine test yaptım daha koyu çıktı eğer ki yarım doz ovitrelleden olsa gittikçe siliklesmesi gerekmez miydi bugün iğnenin 5. Günü yarım iğne tabi teşekkür ederim 🌺

Bugün sabah yine test yaptım daha koyu çıktı eğer ki yarım doz ovitrelleden olsa gittikçe siliklesmesi gerekmez miydi bugün iğnenin 5. Günü yarım iğne tabi teşekkür ederim 🌺
IMG_20260419_074931.webp

İğneyi Çarşamba yaptıysanız 4 gün olmuş evde yaptığınız test hergün daha koyu çıkıyorsa evt gebelik olma ihtimali yüksek .diğer günlerde yaparak takip edin bende öyle yapmıştım bende yarım vurunmuştum. Hayırlısı olsun

İğneyi Çarşamba yaptıysanız 4 gün olmuş evde yaptığınız test hergün daha koyu çıkıyorsa evt gebelik olma ihtimali yüksek .diğer günlerde yaparak takip edin bende öyle yapmıştım bende yarım vurunmuştum. Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20260420_101553.webp
    IMG_20260420_101553.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20260420_101337.webp
    IMG_20260420_101337.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 20
Bu sabahki testim ilk idrarla değil ama sizce koyulaşma var mi diğer testlere gore
Evt var gibi ama karşılaştırma yapmak için hep aynı marka ile takip edin .çünkü her markanın algılama düzeyi farklı olabiliyor

Kızlar elimde ilaçlar kaldı isimlerine tek tek bakıp ayrıntılı yazacağım estrofem, progestan fitil, progestan ampül vs en az ikişer kutu ne yapayım burdan versem birilerine keşke
Merhaba hangi şehirdesiniz progestan dex var mı elinizde inşallah pozitif almışsınızdır

Back
X