- Konu Sahibi Targaryen07
Teşekkür ederim canımAma ben ovitrelle kullanmadım hiç yanılma payı olabilir diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımAma ben ovitrelle kullanmadım hiç yanılma payı olabilir diyorlar
En az 6 gün geçmesini bekleyin iğnenin üstünden.cok erken test yapmışsınız muhtemelen iğneden kaynaklı sizinkisi . Ovitrelle de HCG varMerhaba öncelikle sağlıkla süreciniz ilerlesin inşallah. Ben de 13 Nisan pazartesi transferim oldu. 15 nisna Çarşamba sabahı yarım doz ovitrelle vurdum. Bugün 18 Nisan sabahı erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizin elinizde testlerinizin resmi var mı fikir olsun diye soruyorum benimki gözle görülür bir silikte çıktı ilk dakikada
Bugün sabah yine test yaptım daha koyu çıktı eğer ki yarım doz ovitrelleden olsa gittikçe siliklesmesi gerekmez miydi bugün iğnenin 5. Günü yarım iğne tabi teşekkür ederimEn az 6 gün geçmesini bekleyin iğnenin üstünden.cok erken test yapmışsınız muhtemelen iğneden kaynaklı sizinkisi . Ovitrelle de HCG var
Bugün sabah yine test yaptım daha koyu çıktı eğer ki yarım doz ovitrelleden olsa gittikçe siliklesmesi gerekmez miydi bugün iğnenin 5. Günü yarım iğne tabi teşekkür ederim![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
Allah razı olsun canım inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
Bugün sabah yine test yaptım daha koyu çıktı eğer ki yarım doz ovitrelleden olsa gittikçe siliklesmesi gerekmez miydi bugün iğnenin 5. Günü yarım iğne tabi teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederimİğneyi Çarşamba yaptıysanız 4 gün olmuş evde yaptığınız test hergün daha koyu çıkıyorsa evt gebelik olma ihtimali yüksek .diğer günlerde yaparak takip edin bende öyle yapmıştım bende yarım vurunmuştum. Hayırlısı olsun
İğneyi Çarşamba yaptıysanız 4 gün olmuş evde yaptığınız test hergün daha koyu çıkıyorsa evt gebelik olma ihtimali yüksek .diğer günlerde yaparak takip edin bende öyle yapmıştım bende yarım vurunmuştum. Hayırlısı olsun
Bu sabahki testim ilk idrarla değil ama sizce koyulaşma var mi diğer testlere goreTeşekkür ederim
Evt var gibi ama karşılaştırma yapmak için hep aynı marka ile takip edin .çünkü her markanın algılama düzeyi farklı olabiliyorBu sabahki testim ilk idrarla değil ama sizce koyulaşma var mi diğer testlere gore
İnşallah vardır teşekkür ederim hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallahEvt var gibi ama karşılaştırma yapmak için hep aynı marka ile takip edin .çünkü her markanın algılama düzeyi farklı olabiliyor
Merhaba hangi şehirdesiniz progestan dex var mı elinizde inşallah pozitif almışsınızdırKızlar elimde ilaçlar kaldı isimlerine tek tek bakıp ayrıntılı yazacağım estrofem, progestan fitil, progestan ampül vs en az ikişer kutu ne yapayım burdan versem birilerine keşke
sizin beta illerlemesi nasıl di? değerleri oğrenebilir miyim ?Bende hala ciddi sızı batma devam ediyor. Diğerinde böyle olmamıştı ikisi de mi tutundu ondan mı acaba diyorum ama beta da ultra yüksel değil