Mart-Nisan'da bebiş düşünenLer buraya :)

Glorya

SıkıLdımmı ne?
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
570
2
Merhaba arkadaşLar, ben 3.5 yıllık evliyim ve artık mart nisan gibi bi bebiş istiyorum.
BenimLe beraber ilerlemek istiyenler buradan devam edebilir. opuyorumnanaktan

valla olsa bende istiyorum ama şartlandım bi kere :kedi: Eğer beni bilgilendirirseniz sevinirim,hamilelik öncesi neler yapılması gerek? bilenler anlatırsa sevinirim yerimseniben

yardım edecek yokmu? mafoldumben tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

merhaba bende acil bebiş istiyorum.akraba evliliği yaptığım icin korkuyorum .evimde kendimi emanet gibi hissediyorum.cok istiyorum bebişimin olmasını korkularıma rağmen

özürlü olur diye korkuyorum

Canim bence korkma benim annem ile babamda teyze cocuklari ben ve kardeslerim cok sükür saglikliyiz.
Ve tanidigim cok fazla kisi var akraba evliligi yapan hemde cok fazla. Ama bu yüzden özürlü bi cocugu olanini görmedim. yani en azindan benim cevremde yok cok sükür.
Ama sen yinede kan testi yaptir istersen.

Bencede korkmana gerek yok,akraba olupta evli olan çok insan tanıyorum ama çok şükür öyle bi sorunları yok.Zaten olacaksa akraba olmayan çiftlerdede görülebilir,o yüzden yersiz üzüntü yapma derim a.s.

eşimle teyze cocuklarıyız.kanlarımızda uyuşmuyor.nolur dua edin bana

üzülme cnm.iyi düşün ki iyi olsun,hayatında hiç kan testi yaptırmıyanları tanıyorum ben,verecek olan allah,dediğim gibi olursa akraba olmayanlardada olabiliyor..

X