- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
benm nişan yerim belli oldu çok şükür. yıldız çatı da olacak.sıra fotoğrafçıyı ayarlamakta:) manzarası güzel bir yer tercih etmek istedim.nişan mekanında da fotoğraflar güzel olsun diye
Arkadaşlar sonunda nişan tarihimiz belli oldu 31 mart çok az bi zaman kaldı gün gçtikçe heycan yapıyorum
Salon tuttuk bugün..yarında kısmtse elbiseleri yüzükleri almaya çıkıcaz.
Kabarık mercan rengi bi elbise beyendim saçlarımı topuz mu yapiyim maşamı dalgalımı karar veremedim bi türlü bakalım artıkk
düğünde 2 ay sonra
hayırlısı olsun canım. benimde kısmetse nişanım seninle aynı gün olucak. :)
ben de elbise işini hallettim. benimkide pudra pembesi ve kabarık altı biraz.
ben saçımı maşa yaptırmayı düşünüyorum. mesela maşa yaptırılıp sağdan hafif bir toplama yapılabilir.
saçların uzunsa maşa yaptırabilirsin canım. nasıl olsa düğünde topuz yaptırcaksın.
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun.
Saçlarım belimde canım uzun baya çok ince maşa yaptırmaya düşünebilirim aslında kabarık böyle taç falan takıcam öyle olabilir bakalım daha araştırıyorum .
son 12 gün kaldı nişanımıza desene
ayy evet canım yaa. birsürü ayrıntı varr. insan acaba nasıl olcak bilmemne birsürü soru soruyor kendi kendine.
inşallah güzel geçer.
benim bi yer düzenlemesi yapmam lazım son kez.
bir de kuaför işim kaldı. sen kuaför ayarladın mı canım?
Aynen canım ya herşey yolunda gider inşallaah..
Valla çok tedirginim hem mutluyum hemde stres bi yandan
Kuoförden sıramı aldım canım ben ayarladım onu.
Salon ayarlandı işte son2-3 gün salonda düzenleme yapılır.
Yarında elbise- yüzük işi biticek.
Ayriyeten yarın nikah işlemlerini tamamlamaya çalışıcaz.
Ondan sonraki günde makyajdır ıvır-zıvır alış verişi biter.
Sonra nişan gününü beklerim artık.
İnşallah çook mutlu oluruuuuzz
benm nişan yerim belli oldu çok şükür. yıldız çatı da olacak.sıra fotoğrafçıyı ayarlamakta:) manzarası güzel bir yer tercih etmek istedim.nişan mekanında da fotoğraflar güzel olsun diye
bendede stres var canım valla.
bizimde salon ayarlandı. bi yer düzeni var işte ayarlancak.
pasta ve fotocu tamam.
bi kuaförümle konuşulcak. onu da biliyorsun erkek tarafı ayarlıyor. o nedenle ben beklemedeyim.
benimde çoğu işim bitti. nişan sandığım geldi cuma günü. bizde kısmetse bu cuma sözlümün sandığını götürücez.
inşallah çok güzel geçer canım.
bizde nişan sandığı nişan günü gelir kız tarafıda erkeğe aynı gün verir
birde kız erkek tarafına bir tepsi tatlı verir ama erkek tarafı o tepsiyi boş göndermez :)
kayınvalide geline bir hediye alır ve tepsiye koyar :)
benimde daha kuaför ayarlamam lazım cnm iyi hatırlattın
erkek tarafı kuaför salonunu bana bıraktı istediğim yere götürcekler mecbur
foto yerini de sözlüm ayarlıyor
birde nişan evde olacağı için şu plastik tabak bardak ayarlıyorum pasta ve kurupasta işide tamam sayılır
ama tabak ve bardak olarakşu yeni çıkan modeller var şimdi gerçek tabak gibi görünüyor diğerleri gibi yumuşak değil gümüş rengi olanlarda var toptan olunca indirim yapıyorlar onlardan alıcam sanırım...
alışverişe çıktığımızda çiçeğimi ve çikolatalığımıda aldık
kayınvalidem benim seçmemi istedi
kadın herşeyi kolay kolay beğenmediğimi anladı mı ne
bugünü saymazsak 3 günüm kaldı kızlarr
belkide anlamıştır canım :)
benim kuaförüm ayarlandı şükür bugün.
bir tek yer düzeni kaldı. kim kimle oturcak listede tamamlandıktan sonra herşey kolaylaşıcak.
benim 10 günüm kaldıı. inşallah çok güzel geçer nişanımızz canımm...
amin canım inşallah .. hayırlısıyla bir atlatsak...
günler yaklaştıkça stresten psikobata bağlamaya başladım ben
işin komiği daha elbise almadım :26:
doğrudur canım. bi de benim 100 kişilik olcak ya. düşünüyorum herkesin gözü bende olcak bilmemne.
insan sstres yapıyor.
elbiseni ne zaman bakıcaksın canım? yarın çık bak bari.
ya bizde bu hafta karar verdik ortada hiç bişey yok nisan ın ilk haftası tanşmaya gelicekler bir yada iki hafta sonra da söz nişan bir arada olsun istiyorum ben bakalm daha aileler konuşmadı tabiben çok paniğim ya ortada hiç bişey yok nasıl olcak napıcaz geceleri uykularım kaçıyor...biraz amaannnn olur herşey nasılsa demek istiyorummmmmm şimdiden hepimize hayrlı olsun rabbim utandırmasın inşallah...
kızlar şimdi arkadasımla sohbet ederken aklıma takıldı .salonu kız tarafı tutuyor pekı bu kuaförü ve fotografcıyı erkek tarafına kalır diye bılıyorum doğrumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?