Cok sevindim bende iğne vuruldum 6 gün oldu sabredemiyorum erken gebeliktede cıkmaz galiba bir belirtide yok ama karın ağrılarım hiç bitmedikan testini 11.03.2020 de yaptım 3 haftalık çıktı ama doktora gidince son adet tarihini soruyor en son 7 şubatta oldum şuan 5 hafta 6 gün. 6 martta adet olmam lazımdı olmadım 11 martta test yaptım önce idrar yaptım çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi yaptım 1707 çıktı değerim hamileyim yani
Testi ne zaman yaptınz hamile kaldınız mıben vuruldum
6 gün oldu beklemek zor bide karnım da çok agrıyor geçmedi agrısındaYaptığın iğne beta hcg hormonu içeriyor yani o iğne ile vücuduna hamilelik hormonu yüklüyorsun oda yumurtanın çatlamasını sağlıyor bu nedenle doktorlar iğne yaptıktan sonra 14 gün dolmadan yapılan testlerin yanlış sonuç vereceğini söylüyor. şuan iğnenin etkisi geçmediği için test pozitif çıkar ve seni yanıltabilir
6 gün oldu sabırla bekliyorum ama hisseder insan ama ben hissetmiyorum hiçbir şey de
Adetine kaç gün varBende klomen kullandm bugün yumurtlamanın 13. Günü ilk defa gebrlik testi yaptım normalde adetimi beklerdm sizce nasl test bozuk değildir bni bana oyun oynamaz
Normalde yarın adet günümAdetine kaç gün var
Her yerim de agrı var öyle düşünemiyorum bile karın agrım geçmedi göğüslerimde cok agrıyoEvet canım beklemek çok zor ama daha bir şey hissetmezsin bence iğne olmamış gibi düşün normalde adet gecikince test yapıyoruz öncesinde bir şey hissetmiyoruz onun gibi benimde 5 günüm kaldı 10.gün bugün Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Bende klomen kullandm bugün yumurtlamanın 13. Günü ilk defa gebrlik testi yaptım normalde adetimi beklerdm sizce nasl test bozuk değildir bni bana oyun oynamaz
Her yerim de agrı var öyle düşünemiyorum bile karın agrım geçmedi göğüslerimde cok agrıyo
Olabilir artık beklemekten başka çarem yokİğnenin etkisi olabilir canım bazı bünyede fazla ağrı yapabiliyor beklemekten başka çare yok
teşekkür ederim canım vaktim olmuyor siteye girmeye çalıştığım için.RABBİM isteyen herkese versin ve sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin.Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
ne yaptın sonucun ne? ben siteye sık sık giremiyorum takip etmekte zorlanıyorumCok sevindim bende iğne vuruldum 6 gün oldu sabredemiyorum erken gebeliktede cıkmaz galiba bir belirtide yok ama karın ağrılarım hiç bitmedi
evet şuan 7 haftalık hamileyimTesti ne zaman yaptınz hamile kaldınız mı
Meraba canım ben de ocak başarısız bir klomen deneyimi şubat letu ile 18mm bir yumurta ve çatlatma iğnesi oldm fakat olmadı adet oldm şimdi yine martta letu kullandm ikinci iğnemi 30martta vuruldm adetm 18nisan bakalım tutacak mı senın igib oldm bende ilkinde beklemek zor geldı ama inan stres cok etkılıyorOlabilir artık beklemekten başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?